Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

No nevím. Dejme tomu, že jako zákazník, který v těch restauracích utrácí opravdu hodně, to prostě vidím jinak. Ten princip účtování za vodu z vodovodu, navíc třeba oněch 60 korun, mi připadá velice nenápaditý, takový upocený a vlastně trapný. Restaurace do toho nevložila žádné know how a žádnou práci. Ano, je to svoboda každého to účtovat, nebo ne. Ale je moje svoboda si myslet, že je to trapné. Nemám pocit že musím dostat něco zadarmo. Mám jen pocit, že vybírat peníze za sklenici vody z kohoutku je trapné. Není to asi zásadní, ani to není "výpěstek" poslední doby, ani to nikoho nenaučili naší geniální hospodští. Nedělej z lidí nesvépravné vyžírky, co se jen třepou na to, aby obráželi hospody a lili do sebe po litrech vodu zadarmo. To jen lidi spíše nemusí jezdit už jenom k Balatonu a vidí, jak to funguje jinde. Jako když nás ze zaplivané hospody v Mariánkách vyrazil vrchní s naším vychovaným jezevčíkem ven a recepční v hotelu vedle si ho přišel pohladit. Je to o jednotlivých lidech a jejich přístupu k tomu co můžu a k tomu co sice můžu, ale působí to hrozně.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D

Kdybys ještě někdy potřeboval zhodnotit nějaké jídlo, tak řekni, pošlu ti tam ženu :)))

To neni problem, osobne si ji objednam. Doporucim ji neco masoveho, bo se mi minule zdala nejaka pohubla.

Taky maggi na stole by mohlo být...

Maggi podavame jenom na pozadani. Na stul to uz nedava, bo nam to kradli lidi z kancelari, co k nam chodili na menicko bez polivky a piti.
Odkaz ke komentáři

....  bo se mi minule zdala nejaka pohubla. 

Myslím, že sis u ní právě šplhnul :)

btw, já na jídlo bez pití a polévky taky občas chodím... někdy prostě malý pivko není potřeba.

ad voda: Je to volba podniku, stejně jako je moje volba vybrat si podnik. Pokud někde chtějí za karafu kohoutkovky 60 Kč, tak se tam většinou najde víc podobných úletů. Pak jsou podniky, kde mají třeba za 30 kč "bezednou karafu" a celý večer ti jí doplňují. To mi přijde docela dobrý, protože jim to pokryje servis a já jsem spokojený se službou. Chápu, že to CEGY nechce v OC dávat zdarma, to je úplně jiná situace. Jak už jsem psal, pohybují se tam divný lidi. 

Odkaz ke komentáři

To neni problem, osobne si ji objednam. Doporucim ji neco masoveho, bo se mi minule zdala nejaka pohubla. Maggi podavame jenom na pozadani. Na stul to uz nedava, bo nam to kradli lidi z kancelari, co k nam chodili na menicko bez polivky a piti.

Kancelářské krysy kradou? Kdo by to do nich řekl...

Chumpus: Neper všechno do vintážních Seik a dej robce občas najíst. :)

Odkaz ke komentáři

No nevím. Dejme tomu, že jako zákazník, který v těch restauracích utrácí opravdu hodně, to prostě vidím jinak. Ten princip účtování za vodu z vodovodu, navíc třeba oněch 60 korun, mi připadá velice nenápaditý, takový upocený a vlastně trapný. Restaurace do toho nevložila žádné know how a žádnou práci. Ano, je to svoboda každého to účtovat, nebo ne. Ale je moje svoboda si myslet, že je to trapné. Nemám pocit že musím dostat něco zadarmo. Mám jen pocit, že vybírat peníze za sklenici vody z kohoutku je trapné. Není to asi zásadní, ani to není "výpěstek" poslední doby, ani to nikoho nenaučili naší geniální hospodští. Nedělej z lidí nesvépravné vyžírky, co se jen třepou na to, aby obráželi hospody a lili do sebe po litrech vodu zadarmo. To jen lidi spíše nemusí jezdit už jenom k Balatonu a vidí, jak to funguje jinde. Jako když nás ze zaplivané hospody v Mariánkách vyrazil vrchní s naším vychovaným jezevčíkem ven a recepční v hotelu vedle si ho přišel pohladit. Je to o jednotlivých lidech a jejich přístupu k tomu co můžu a k tomu co sice můžu, ale působí to hrozně.

Ok. U nas uctujem 35,- za dzbanek, kterej je tzv bezednej. Tzn, kdyz prijdes s rodinou, dostanes odpovidajici pocet sklenic a doplni se vam tolikrat, kolikrat budete chtit. Je v tom led, snytek maty a trochu citronu. Tato cena je v hodnote jedny flasky vody, treba Bonakvy. No, a ted si zpocitej, co je vyhodny pro tebe a co pro mne. V tomhle pripade to myslim tak "hrozne" nepusobi.

Az budu delat francii a zradlo bude stat od 400+, pivo 150, tak tu vodu dam taky zdarma. Ale pokud mam denni nabidku od 85 do 135 korun a lidi si nechaj vratit na stravenku do koruny, tak neni probkem ve mne, ale v tech lidech, co jezdi na Balaton, ale cekaj servis jak v Boca Raton.

Tohle prirovnani jsem pouzil zamerne, kdo delal ve statech, tak vi.

Odkaz ke komentáři

Ok. U nas uctujem 35,- za dzbanek, kterej je tzv bezednej. Tzn, kdyz prijdes s rodinou, dostanes odpovidajici pocet sklenic a doplni se vam tolikrat, kolikrat budete chtit. Je v tom led, snytek maty a trochu citronu. Tato cena je v hodnote jedny flasky vody, treba Bonakvy. No, a ted si zpocitej, co je vyhodny pro tebe a co pro mne. V tomhle pripade to myslim tak "hrozne" nepusobi.

Az budu delat francii a zradlo bude stat od 400+, pivo 150, tak tu vodu dam taky zdarma. Ale pokud mam denni nabidku od 85 do 135 korun a lidi si nechaj vratit na stravenku do koruny, tak neni probkem ve mne, ale v tech lidech, co jezdi na Balaton, ale cekaj servis jak v Boca Raton.

Tohle prirovnani jsem pouzil zamerne, kdo delal ve statech, tak vi.

Bezedný nebrat... Lidi ti vypijou celý postmix i premix, o vodě nemluvě... ;)

Odkaz ke komentáři

Chumpus: Neper všechno do vintážních Seik a dej robce občas najíst. :)

Vintážní Seika už (skoro) nekupuju a robka se dokáže uživit sama ;)

Ako vieš? Pohyboval si si tam? A kto sa tam ešte pohybuje? CEGY? :)

Lidi, který pravidelně tráví víkendy tím, že v 10h přijedou do nákupního centra a odjíždějí pozdě večer, u mě prostě jsou divný :)

Odkaz ke komentáři

Lidi, který pravidelně tráví víkendy tím, že v 10h přijedou do nákupního centra a odjíždějí pozdě večer, u mě prostě jsou divný :)

Jsou divní jak cyp, ale oni by zas nepochopili náš koníček, bo v OC JetSet, Nixon, Armáni, Diesel - luxus za pár peněz, no ni? :)

Odkaz ke komentáři

Myslíš zamestnancov? Predavačov a prevádzkárov? :)

No nič, idem spať, ráno vstávam. Zbehnem do nákupáku, na hajzli sa napijem vody a potom pobehám obchody s dobrými zľavami.

Odkaz ke komentáři

Myslíš zamestnancov? Predavačov a prevádzkárov? :)

No nič, idem spať, ráno vstávam. Zbehnem do nákupáku, na hajzli sa napijem vody a potom pobehám obchody s dobrými zľavami.

Člověče, že mě budeš trollovat zrovna ty, to bych nečekal :)

Mimochodem, v jakém nákupním centru děláš? :D

Odkaz ke komentáři

Mám jedinou zkušenost. Když nemám chuť na pivo, tak si dávám bílý střik - 2cl vína/3cl vody a chci právě kohoutí vývar. Většinou ho dostanu, málokdy mne nutí pít placenou vodu z láhve.

Odkaz ke komentáři

No je fakt, že já jsem kancelářská krysa a jednou jsem ukradl solničku a pepřenku v jedné hospodě v Paskově, abych si mohl ráno na šichtě dochutit tlačenku. Jestli tam dávali vodu zdarma nevím, protože jsem pil jenom pivo a rum.

Odkaz ke komentáři

Restaurace v OC je neco jineho, asi to nejde srovnavat s restaurací nekde "ve meste". Ale mam jine srovnání. Restaurace v CR, v oblasti kde neni ani prace, ani moc hostu...najelo nas tam tri rodiny s detma, vsichni vecereli a neridici pili pivo, vino. Decka dzusy riznute vodou - bohuzel ne kohoutkovou za 0-5kc, ale Bonaquou za 25... No nadseny jsem nebyl, ale co nadelam. A pak jiny obrazek. Chorvatsko, Hvar, mala zatoka s malou hospudkou - taky tady neni moc prace a jsou odkazani jen na sezonu. Ja, zena a kluk (2,5 roku). Dali jsme si veceri a pivo. Maly mel svuj caj ve flasce. Nechali si ho vlezt az do kuchyne, kde nafasoval nanuka a bonbony - neuctovali si je. Za chvíli prisel majitel, ktery za domem sekal travu. Hrknul pivo a sup s nasim malym hrat fotbal... Blbnul s nim hodinu! Kdyz jsem chtel platit, tak mi vnutili dalsi pivo gratis, at jeste posedime... No tringeltem jsem to vsechno bohate vynahradil a kdovi jak mi to nauctovali. Ale sem se budu vracet vzdycky rad!!!

Odkaz ke komentáři

Ok. U nas uctujem 35,- za dzbanek, kterej je tzv bezednej. Tzn, kdyz prijdes s rodinou, dostanes odpovidajici pocet sklenic a doplni se vam tolikrat, kolikrat budete chtit. Je v tom led, snytek maty a trochu citronu..

ale to je ine. Toto je normalny komecrny drink a dokonca aj pre mna :) je normalne objednat si ho a zaplatit. Ja som hovoril o tom ze si k objednavke vypytam pohar vody lebo ma smadi a ho exnem a s tym je problem. Aj ked v kontexte toho co si pisal (menicka bez polievky,vydavanie z gastracov atd) zacinam chapat specifikam tvojho prostredia aj zvolenej strategii :)

To mi ale otvara inu zahadu. Preco do vsetkych robenych limonad, citronad atd sa pridava hrst ladu ? V lete chapem ale v zime ? To ludia tak fakt chcu a ja som divny ked v zime nechcem ladove drinky?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...