Jay Doll Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Replika dne: "Já narozdíl od tebe vydělávám,, tak můžu utrácet za co chci!". Inu což.... A to ti řekl kdo? Počkej, budu hádat............ manžel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Alina: dost ubohý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Neživíš, nepřepínej. Ve filmu vtipný, v reálu moc ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 (upraveno) Nebylo to pěkný....jsou to zbytky nedůsledné výchovy jeho otce Ale vidím, že jsou mezi vámi jedinci, kterým to taky jako přijde zvláštní argumentace.Tak kdepak je to vlákno: Hledám práci...?EDA: Doplnění Upraveno 23. března 2011 uživatelem Alina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 dnes odešel do důchodu můj vedoucí z práce. Tedy přesněji řečeno byl odejit v rámci snižování stavů, normálně by šel až na podzim. Občas to s ním nebylo jednoduchý, trochu rapl ale když se správně podpíchnul tak zařídil i občas beznadějný věci. No jsem zvědavý jak to ten druhý co mu občas říkáme Charakter zvládne. Někdy mám pocit že zabloudí cestou od dveří ke stolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Tak nakonec to nedokázala, nedivím se jí. Domluvila se s doktorem, že přijde k nám domu, aby byl Bretík klidnější. Zítra mě možná pustí domů, tak to bude na mě... Vím jaké to je, zažil jsem to před rokem a půl a zvolil jsem nejrozumnější řešení .Dopoledne jsem odvezl Kubíčka na chatu pochovat tam,kde byl nejraději a rovnou odtamtuď jsem jel do nějaké vesnice u Plzně a přivezl jsem si domů Horáce .A i když Kubíček zůstane nejlepším psem mého života, Horác mi nedopřeje čas na to myslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 (upraveno) Replika dne: "Já narozdíl od tebe vydělávám,, tak můžu utrácet za co chci!". Inu což.... Takže zase jeden z horších dnů? Neboj, bude líp Upraveno 23. března 2011 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 ... Takže všechno dobře dopadlo. Otázka, jestli ty hodinky budou fungovat... to by byla síla, kdyby ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Vím jaké to je, zažil jsem to před rokem a půl a zvolil jsem nejrozumnější řešení .Dopoledne jsem odvezl Kubíčka na chatu pochovat tam,kde byl nejraději a rovnou odtamtuď jsem jel do nějaké vesnice u Plzně a přivezl jsem si domů Horáce .A i když Kubíček zůstane nejlepším psem mého života, Horác mi nedopřeje čas na to myslet.Jo jo, velmi rozumný přístup a asi jediný možný pro citlivé duše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Replika dne: "Já narozdíl od tebe vydělávám,, tak můžu utrácet za co chci!". Inu což.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Jo jo, velmi rozumný přístup a asi jediný možný pro citlivé duše. S manželku jsme tenhle postup zamítli - malé děti a nutnost brát při spoustě činností ohled na psa nás momentálně od pořízení nového odradilo. Až odejdou děti z domova, tak pak. Jinak já mám v noze celkem nepěkný zánět, zítra mi budou nohu řezat a dneska bude žena u poslední chvilky Breta holt sama. Já jsem se s ním ani nerozloučil a nepoděkoval mu, ale možná je to tak lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 (upraveno) Richarde, sice se osobně neznáme, ale držím ti palce, at je to vsechno lepsi! To je fakt deset ran egyptskejch, co si prozivas. Navic, kazdy, kdo mel psa/psy, vi, co citis. Sympathy! Upraveno 24. března 2011 uživatelem martini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Replika dne: "Já narozdíl od tebe vydělávám,, tak můžu utrácet za co chci!". Inu což.... No paráda! V dobrém i ve zlém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 S manželku jsme tenhle postup zamítli - malé děti a nutnost brát při spoustě činností ohled na psa nás momentálně od pořízení nového odradilo. Až odejdou děti z domova, tak pak. Jinak já mám v noze celkem nepěkný zánět, zítra mi budou nohu řezat a dneska bude žena u poslední chvilky Breta holt sama. Já jsem se s ním ani nerozloučil a nepoděkoval mu, ale možná je to tak lepší... Co se zdraví týče, tak se drž a teď už jen dobrý. A konec čtyřnohého kámoše je vždy na ho*no! Tohle se trošku obávám, až budou odcházet naše kočky. Každý den s náma, obě děti s nimi vyrůstají... No nic. Pevné nervy. Jinak kočky jsem zvolil právě kvůli péči o ně. Že nemusíme být s nimi každý den. Ale stejně jsou to kamarádi, kteří s námi žijí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 me n....l ten parchant Tombed.. takze uz sem poslal objednavku do Svajcu, kdyz mi je nechce prodat, at si nakasle tak me prave totalne vytocily ty svycarsky svine, vcera sem poslal paypal, vse ok, neska se vratily love zpet. tak ji pisu: Hello Karin, you refunded my payment, what does it mean? Jan a ta krava mi klidne napise: Hi Jan, starting 1.3.2011, all European customers can buy only in Euro, the SUB5000T is ?1659.00 plus shipping customer service DOXA watches Inc. www.doxawatches.com objednaval sem to po 1.3., tak nechapu, proc to nemohla rict rovnou. ja uz se na to tesil, jak to bude prima, ze budeme mit s pritulkou stejny hodinky, ze ji dam ty svoje, a ta pica svycarska mi takhle zkazi naladu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Já bych asi chtěla říct panu Vondrovi toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Doxacky pristup k zakaznikum dil padesaty druhy. Achjo. Oni jsou fakt sileni. asi maji zakazniku vice, nez umi vyrobit. Jinak si to neumim vysvetlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Doxa - tak krásný hodinky a tak dementní personál. Neverending story. Kluci, až budete v Basileji, promluvte jim do duše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 (upraveno) Podepisuji. Hodinky uzasne, a az bude pristup jako ve Stowa, tak to bude bomba. Ale pochybuju, ze to vubec nekdy nastane. Jestli me nekdy nastvou, tak oranzady petilitry strelim a koupim Prodivery. Upraveno 24. března 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Že se na to Sibiř nevybodneš a nepřikoupíš rolády... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky