Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow

Co se tyce prehaneni pozice sily - Romane, misto kecu mi prosim ukaz konkretne KDE ???

Jaké kecy máš na mysli ? V mnou výše citovanémTvém mocipanském příspěvku. V další diskusi nebudu pokračovat, mám extrémně krátký doutnák a později bych mohl litovat neuváženého činu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..ze som blbec, co si nevie uzivat bezproblemovy zivot a vztah a neustale si s..e do hniezda a vyraba nepotrebne problemy a prekazy..fcuk me standig.. :suicide_anim:

Nejvyšší čas pořídit si certifikát na koučink a začít poučovat ostatní :-D
Odkaz ke komentáři

...

-o vymazání profilu Sukhoi alias YPO a profilu Ypo guest včetně všech příspěvků

-o odstranění profilu Sukhoi alias YPO z moderátorské sekce

-poptávku rozšiřuji na nick Ki?iSan-?

...

na oplátku slibuji, že se tu již nikdy neobjevím a pro jistotu žádám o doživotní zamezení přístupu v rámci mé IP adresy

...

?

:gora:
Odkaz ke komentáři

nenaštvalo, ale mrzí.

Jsem tady sice chvilku, takže nevím, kdo komu nakopl veverku nebo pochcal rybu, ale všechno tohle bokem, mrzí mě součsná situace kolem hodinek. Nejsem na ničí straně, nebudu se zastávat ani Tady, kterej se jednou vyblbne, přejde ho to, a bude v pohodě, nebo K1b1ho, se kterým já osobně nemám negativní zkušenost. Ani nikoho z chronomagu (sorry, je vás tady kluci moc), jakkoli jsem tady narazil jenom na pozitivní přístup, a lidi, které jsem měl možnost poznat osobně, mi přišli oukej.

Jenom jsem chtěl říct (se k té pointě nakonec dostanu, nebojte), že je spousta důležitějších problémů, v Japonsku hrozí druhá Hirošima/Černobyl, u mexika teče ropa do moře, v Africe mají všichi (skoro) hlad, lidi denně umírají naprosto zbytečně, deštné pralesy mizí, a všecho tady vesměs směruje do jedné velké pr...

Ve srovnání s tím, to co se děje tady, je jako když jsme se v první třídě o přestávce sázeli o to, kdo dál dochčije. A přesto to mrzí. Mrzí to, že se dospělí a rozumní lidi nechají unést a zatáhnout do téhle spirály, a ignorují to, kvůli čemu tady jsme - kvůli tomu, že jsme na tom aspoň v jednom všichni stejně. Hodinky lidi, hodinky. A všechno co k tomu patří, všechny hračky, které z nás chlapů dělají malé kluky :)

Vím, že tenhle můj proslov s váma nehne, ale sorry, nešlo to.

Mějte se,

Ondřej 'papi' Berkus

Upraveno uživatelem Ondrej Berkus
Odkaz ke komentáři

co tě pobavilo nemoderátore - svěř se mi

vím, že jsem trnem v tvém oku, ale děláš to příliš lacině a okatě - máš na víc Jeremy - nebo nemáš ? ................................. nemáš - nuda a šeď :D

Ani ne tak trnem, jako kašpárkem.

A v souvislosti s Tebou doopravdy nemám vůbec na nic. Jsem děsně nudnej týpek.

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem si vzpomněl na Ricouse...

Naštvalo mě vyúčtování záloh za bydlení...

Rok 2008 - přeplatek 4.261,- Kč (bydleli jsme od září, jinak byt měl celkem cca 12k přeplatek za uvedený rok)

Rok 2009 - přeplatek 4.303,- Kč

Rok 2010 - přeplatek 624,- Kč

Přišlo vyučtování.

Když jsme začali v podnájmu před třemi léty, měli jsme přeplatek 8000,- a letos máme nedoplatek 4400,- :suicide_anim:

Ještě to sdělit spolubydlícím...

Odkaz ke komentáři

Pokuta za mou lednovou nehodu. Pominu to, že byla oproti předpokladům policie vyšší (dostal jsem 1.500,- Kč, policajt řekl maximálně 500,- Kč) a že byla i vyšší než mnou způsobená škoda. Ale už jen doručení - balík manželce na poště nedají, ale obálku s červeným pruhem do vlastních rukou ano. A pak mě štve, že pokud by mi nebyla doručena do vlastních rukou, bere se za doručení poslední den lhůty k vyzvednutí. Doma jsem z nemocnice 10 dní - kdybych byl déle, měl bych smůlu a ještě byl brán za dlužníka a sankciován, aniž bych o pokutě věděl. No a dobré je i odvolání - odvolat se můžu, ale rovnou si musím připravit 1.000,- Kč na náklady spojené s ústním jednáním... :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokuta za mou lednovou nehodu. Pominu to, že byla oproti předpokladům policie vyšší (dostal jsem 1.500,- Kč, policajt řekl maximálně 500,- Kč) a že byla i vyšší než mnou způsobená škoda. Ale už jen doručení - balík manželce na poště nedají, ale obálku s červeným pruhem do vlastních rukou ano. A pak mě štve, že pokud by mi nebyla doručena do vlastních rukou, bere se za doručení poslední den lhůty k vyzvednutí. Doma jsem z nemocnice 10 dní - kdybych byl déle, měl bych smůlu a ještě byl brán za dlužníka a sankciován, aniž bych o pokutě věděl. No a dobré je i odvolání - odvolat se můžu, ale rovnou si musím připravit 1.000,- Kč na náklady spojené s ústním jednáním... :sad01_anim:

sej na ně
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...