Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

Dřevotříska je ještě v pohodě. My bydlíme za autoservisem a ten spálí úplně všechno. Od použitých olejů přes staré pneumatiky a plasty až snad po výměšky svých zákazníků. Nejnověji odněkud dovezli snad 200 starých dřevěných oken. Takže celý den mlátí sklo a rozbíjejí rámy a pak tím topí...

tak to je radost... to ti teda nezavidim

u nas nemame tento problem, tu je skor velky randal od psov, co ludia bezcitne chovaju na balkone

tiez to vie potesit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to je radost... to ti teda nezavidim

u nas nemame tento problem, tu je skor velky randal od psov, co ludia bezcitne chovaju na balkone

tiez to vie potesit

Gabo, my sme teraz v starej zástavbe, ale problém psov a detí je tu tiež. Pes, ktorý šteká celú noc na balkóne, bohužiaľ nie je výnimkou. Už sa teším, až sa konečne odsťahujem do svojho. Dedinka, kde je 20 chalúp, boží pokoj celý deň, do práce 12 km... Nie je tam dokonca ani krčma :D

Odkaz ke komentáři

Gabo, my sme teraz v starej zástavbe, ale problém psov a detí je tu tiež. Pes, ktorý šteká celú noc na balkóne, bohužiaľ nie je výnimkou. Už sa teším, až sa konečne odsťahujem do svojho. Dedinka, kde je 20 chalúp, boží pokoj celý deň, do práce 12 km... Nie je tam dokonca ani krčma :D

Nechci ti kazit radost, ale v dědince kde bydlím je zhruba 40 obyvatel a kravál je tu taky. Jak se píše výše, psi, ovce a okolo svítání kohouti. Do toho topení vším možným atd. Ale stejně bych už zpět do města nešel.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem roura74
Odkaz ke komentáři

Nechci ti kazit radost, ale v dědince kde bydlím je zhruba 40 obyvatel a kravál je tu taky. Jak se píše výše, psi, ovce a okolo svítání kohouti. Do toho topení vším možným atd. Ale stejně bych už zpět do města nešel.

Já na vsi vyrůstal. Takže vím o čem to je. Tady budu na konci dědiny. Sousedé kolem psa nemají. Ovce a slepice také ne. Nejbližší pes je o tři chalupy dál. A věř mi, že je rozdíl, když štěká pes o tři chalupy dál a když ti štěká 5 metrů proti oknu z protilehlého balkonu. Ty zdi to ještě zesilují a znásobují a člověk se může zbláznit... Když tě ráno vzbudí kohout a ty seš vyspalej, tak paráda. Když tě vzbudí budík a tys nespal víc jak půlku noci - na zblití. Sekačku a cirkulárku přes den neřeším, ty budu mít také. Až soused nakopne sekačku, nakopnu ji také a pak si dáme lahvinku vína. To už je domluvené :D

Odkaz ke komentáři

Me prave nasralo to, že odvezli auto, tri dny se nikdo neozval, tak jsem si sehnal tlumočníka, volal jsem do servisu, pak si tam i osobne zajel, řekli že to je ok, ze dojedu a pritim to bylo preskoceny. Ted byli schopny mi zajistit znova odtah a proplatit letenky. Zajistit bych si je musel sam. A pak si prijet pro opraveny auto, predpokladana doba opravy 14 dni.

Nakonec jsem zavolal par lidem a dopadlo to tak, ze jsem si sam zajistil repatriaci auta i s odvozem posadky, část mi proplatej, jelikož nevyužiji ty letenky. A finalne by me to mělo stát 6k.

Holt když už na tebe všichni serou, volej řediteli. On uz určí, kdo za to ponese osobní zodpovědnost.

poslední dvě věty jsou správně, dělám to taky tak.

**

Upraveno uživatelem eloga
Odkaz ke komentáři

Já na vsi vyrůstal. Takže vím o čem to je. Tady budu na konci dědiny. Sousedé kolem psa nemají. Ovce a slepice také ne. Nejbližší pes je o tři chalupy dál. A věř mi, že je rozdíl, když štěká pes o tři chalupy dál a když ti štěká 5 metrů proti oknu z protilehlého balkonu. Ty zdi to ještě zesilují a znásobují a člověk se může zbláznit... Když tě ráno vzbudí kohout a ty seš vyspalej, tak paráda. Když tě vzbudí budík a tys nespal víc jak půlku noci - na zblití. Sekačku a cirkulárku přes den neřeším, ty budu mít také. Až soused nakopne sekačku, nakopnu ji také a pak si dáme lahvinku vína. To už je domluvené :D

Do baráku pes patří, do paneláku nebo činžovního domu ne. Nejhorší jsou právě ty malé imitace psů, na kterých buď člověk uklouzne nebo je rozsedne. Na vesnici bych si psal pořídil, už jen pro klid duše. Když pes nemá důvod, neštěká, zatímco panelákový tyfus štěká, i když důvod nemá.

Odkaz ke komentáři

Do baráku pes patří, do paneláku nebo činžovního domu ne. Nejhorší jsou právě ty malé imitace psů, na kterých buď člověk uklouzne nebo je rozsedne. Na vesnici bych si psal pořídil, už jen pro klid duše. Když pes nemá důvod, neštěká, zatímco panelákový tyfus štěká, i když důvod nemá.

Ne vzdy,ake to je na delsi pokec.

Odkaz ke komentáři

Nebude to tak trochu ve výchově?

Asi jo, ale podle mě se yorkshir vychovává třeba dost blbě. Tyhle "psy" nesnáším, protože se neumí chovat a pipině co s ním je venku přijde roztomilé, že ti skáče po oblekových kalhotách a pak na tebe řve když to nakopneš, potom co tě ještě kouslo. jsem si na to vzpomněl a zase mě to vytočilo :D 

Odkaz ke komentáři

Asi jo, ale podle mě se yorkshir vychovává třeba dost blbě. Tyhle "psy" nesnáším, protože se neumí chovat a pipině co s ním je venku přijde roztomilé, že ti skáče po oblekových kalhotách a pak na tebe řve když to nakopneš, potom co tě ještě kouslo. jsem si na to vzpomněl a zase mě to vytočilo :D

....jo, a já jsem cholerik.... :lol2:  :lol2:  :lol2:  :cheers:

Odkaz ke komentáři

... právě ty malé imitace psů, na kterých buď člověk uklouzne nebo je rozsedne. ...

Jo,znamy jednou takhle nekomu hlidal "mikropsa" asi 14 dnu. Rikal, ze to bylo peklo, furt hlidat, aby se mi neco nestalo. Nakonec to stejne nedopadlo stastne, jak mel ten pes zalibu v malych peliscich, zvlaste ve velkych hunatych pantoflich, tak ho ten znamy "nazul" a bylo po nem...

Odkaz ke komentáři

ty ses mi ale znalec. Mam jorka. Chodi bez vodítka, posloucha na slovo , nesteka, nezebra jidlo. O psech vis kulový. Záleží jen a pouze na výchově a ne velikosti. Jako u deti. Upraveno uživatelem SCIFI
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...