Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Zacni hulit doutniky :-) od ty doby co kourim mam pokoj, ale je to draha medicinadraha - to ano, ale velmi prijemne liecenie.nove veci od teba ma pekne liecia uz dva dni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Hrkoce mi asi variator na quade ((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Hornická pouť- JirkovTam bylo neumytejch horníku a že se mají špatně. Co kecáš gádžo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Tak už jsem za dolnim dvoristem, zítra snad konečně budu doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Aspoň že tak, strašný týden co? Sledoval jsem ten Váš příběh se zatajeným dechem, hlavně že jste všichni v pořádku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 No snad dojedem. Náš řidič od úterka nespal. Už měl dvě krizovky, kdy se začal tak nějak klepat a vůbec nevypadal dobře, tak jsme na chvíli zastavili, dali pokec a kafe a jede se dál. Právě nam chybi 222 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 No snad dojedem. Náš řidič od úterka nespal. Už měl dvě krizovky, kdy se začal tak nějak klepat a vůbec nevypadal dobře, tak jsme na chvíli zastavili, dali pokec a kafe a jede se dál. Právě nam chybi 222 km.Taky drzim palce,tohle nikomu nepreju. At dojedete uz vpoho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Je to hodně napínavý sledovat tvůj příběh. Tak snad už to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Vydrž,kdyby finance pomůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Je to hodně napínavý sledovat tvůj příběh. Tak snad už to dopadne. plus jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Kuny. Zase se mi ty kurvy nastehovaly na pudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 JJ,mít kuny na půdě je děs.Taky to mám za sebou.A pevně doufám,že navždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Tak tohle je kurevsky zaslouzenej panak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 super, vítej doma:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 tak koniec dobry, vsetko dobre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 JJ,mít kuny na půdě je děs.Taky to mám za sebou.A pevně doufám,že navždy To jsem si myslel taky. Po trech letech nas opet poctily navstevou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Tak tohle je kurevsky zaslouzenej panakno aspoň něco dobrého po tom stresu.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra.T Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Mně na kuny pomohlo, vzít nějakou krabici dát do ní vatu a nastříkat voňavkou. Zacvilku byla pryč. O. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Kuna,nebo krabice byla pryc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Vata s vonavkou, kuna to pouzila jako boa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky