Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

nějak mě přepadlo nachlazení, vůbec nevím z čeho. Kýchám, smrkám a kašlu přímo ukázkově. Celou zimu jsem to víceméně zvládal a teď tohle. Studený pivo jsem nikde nepil, dokonce jsem ani minulý týden nejezdil s otevřenou střechou. Ale to není to hlavní. Zašel jsem do lékárny pro něco na kašel. Obvykle mi zabírá Mucosolvan ale obvykle ho nekupuju protože je hnusnej. Sirup se dá pozřít ale roztok je děs. Tentokrát mi nabídli tentýž lék ale ve formě cucavých pastilek. No aspoň se huba něčím při tom posmrkování zaměstná. No řeknu vám, ta chuť! Stručně řečeno, už je to půl hodiny co jsem jednu pastilku docucal a pořád ještě mám v hubě jak v akumulátoru. Počítám že ráno bych snad mohl už vnímat aspoň základní chuti. No a pak si zas dám bonbónek a půl dne budu přemýšlet nad smyslem života bez chuti. Buď si zvyknu nebo se naštvu a zahodím to svinstvo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nějak mě přepadlo nachlazení, vůbec nevím z čeho. Kýchám, smrkám a kašlu přímo ukázkově. Celou zimu jsem to víceméně zvládal a teď tohle. Studený pivo jsem nikde nepil, dokonce jsem ani minulý týden nejezdil s otevřenou střechou. Ale to není to hlavní. Zašel jsem do lékárny pro něco na kašel. Obvykle mi zabírá Mucosolvan ale obvykle ho nekupuju protože je hnusnej. Sirup se dá pozřít ale roztok je děs. Tentokrát mi nabídli tentýž lék ale ve formě cucavých pastilek. No aspoň se huba něčím při tom posmrkování zaměstná. No řeknu vám, ta chuť! Stručně řečeno, už je to půl hodiny co jsem jednu pastilku docucal a pořád ještě mám v hubě jak v akumulátoru. Počítám že ráno bych snad mohl už vnímat aspoň základní chuti. No a pak si zas dám bonbónek a půl dne budu přemýšlet nad smyslem života bez chuti. Buď si zvyknu nebo se naštvu a zahodím to svinstvo.

heh, hezká historka, my jsme chytili něco podobnýho celá rodinka... ber to tak, že když je budeš cucat poctivě, zhubneš:-) páč proč by jsi jedl, když jsi bez chuti, že?:-)

Odkaz ke komentáři

Mě naštval doplatek za plyn 1500,-Kč. Copak, to by šlo, kdybych neplatil 3500,-Kč zálohy a minulej rok 6000,-Kč nevraceli, takže vůbec nevím k čemu tam došlo. Bylo mě řečeno, že mírně zdražily a byla dlouhá zima" Topím stejně a navíc přibylo pár plastových oken v přízemí.

Včera mě volali z ČEZU, že když k nim přejdu od RWE, tak na stejným počtu jednotek ušetřím 3600,-Kč za rok. Co si o tom myslíte, máte s tím zkušenost? Je tedy pravda, že RWE je v této době nejdražší"

Odkaz ke komentáři

Mě naštval doplatek za plyn 1500,-Kč. Copak, to by šlo, kdybych neplatil 3500,-Kč zálohy a minulej rok 6000,-Kč nevraceli, takže vůbec nevím k čemu tam došlo. Bylo mě řečeno, že mírně zdražily a byla dlouhá zima" Topím stejně a navíc přibylo pár plastových oken v přízemí.

Včera mě volali z ČEZU, že když k nim přejdu od RWE, tak na stejným počtu jednotek ušetřím 3600,-Kč za rok. Co si o tom myslíte, máte s tím zkušenost? Je tedy pravda, že RWE je v této době nejdražší"

Stejnou otázku jsem položil známému plynaři a ten mi tvrdil, že když přejdu jinam budu platit zase pronájem plynoměru a další poplatky takže 0 od 0 pojde.Tak nevím. :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Bývalý kolega měl elektřinu od plynařů (RWE) a plyn od elektrikářů (ČEZ)...

Nevím, jak je to s těím pronájmem měřáků, jak píše Conrad - ale mám za to, že platím i ČEZu, od kterého pobírám elektřinu.

EDIT: Právě byla na rádiu reklama, že "každá čtvrtá domácnost ušetří, pokud přejde na elektřinu od RWE, která je až o 10% levnější než konkurence".

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

Pche, já tam mám od 26.3.! Před tejdnem mi napsali, že to co jsem poslal nestačí, tak jsem poslal novej doklad. Dneska se mi tam podařilo dovolat a mladík mi řekl, že zasláním nového dokladu jsem se opět dostal na konec fronty. Dále že určitě zaplatím poplatek 180 české poště za vyřízení cla :D a samozřejmě dph a clo. Jen jsem ho upozornil, že v papíru co mi přišel v obálce, o tom nebyla ani zmínka (že budu platit 180), a kdybych si to vyřídil sám už 27.3. tak bych neplatil nic navíc, na to suše konstatoval, že mám pravdu, a že to mám dobře nastudovaný.

ja mam ted v trackingu, ze zasilka dnes dorucovana, tak jsem zvedavej, kolik bude DPH a jestli neclim nahodou cihlu :)
Odkaz ke komentáři

Bývalý kolega měl elektřinu od plynařů (RWE) a plyn od elektrikářů (ČEZ)...

Nevím, jak je to s těím pronájmem měřáků, jak píše Conrad - ale mám za to, že platím i ČEZu, od kterého pobírám elektřinu.

EDIT: Právě byla na rádiu reklama, že "každá čtvrtá domácnost ušetří, pokud přejde na elektřinu od RWE, která je až o 10% levnější než konkurence".

Tak jsem se vrátil z oběda, kde jsem pokecal s klukem, který tomu také trochu rozumí a máš úplnou pravdu. Prej mám ještě začít brát elektřinu od RWE. Energie kupují prej na burzách a mohou tak garantovat možnou lepší cenu než konkurence, která nenakoupila tak dobře. Těžko říct, ale možná jo, a ty pronájmy měřákům platíš stejně všem" Přejdu a basta, RWE mě naštvalo :mad: Jsou to drobáky, ale člověk se musí trochu starat, jinak si snáma budou dělat, co se jim zlíbí"

Odkaz ke komentáři

No tak mně dneska docela nepotěšila následující záležitost.

Kolega se na mně obrátil se slovy: Ty rozumíš těm hodinkám, že mi v quartzkách vyměníš baterii?

No jasan, já na to...stav se zítra. Budeš to mít hotové. :cool02:

A co se nestalo, vyloupnu nožíkem dýnko, vrazím tam zpět novou baterii a ouha...dýnko mi, sakryš, nejde zpátky zacvaknout ať se snažím jak se snažím. :sad01_anim:

Něco dělám špatně ale nevím co, poradí mi místní odborníci? :sweatdrop:

Existuje nějaký grif jak dýnko bezpečně zaklapnout v domácích pomínkách?

Odkaz ke komentáři

No tak mně dneska docela nepotěšila následující záležitost.

Kolega se na mně obrátil se slovy: Ty rozumíš těm hodinkám, že mi v quartzkách vyměníš baterii?

No jasan, já na to...stav se zítra. Budeš to mít hotové. :cool02:

A co se nestalo, vyloupnu nožíkem dýnko, vrazím tam zpět novou baterii a ouha...dýnko mi, sakryš, nejde zpátky zacvaknout ať se snažím jak se snažím. :sad01_anim:

Něco dělám špatně ale nevím co, poradí mi místní odborníci? :sweatdrop:

Existuje nějaký grif jak dýnko bezpečně zaklapnout v domácích pomínkách?

Dělal jsem to tak, že jsem přiložil dýnko na pouzdro a dýnkem to položil na roh stolu, aby dýnko bylo celou plochou na stole a shora na pouzdro vší silou zatlačil až zapadlo.
Odkaz ke komentáři

Mne štve ta hnusná rakovina všude kolem, hlavně nemůžu rozklíčovat ten algoritmus výběru oběti...takových sviní běhá po světě,kua,škoda mluvit.

Výběr oběti se bohužel zdá být nahodilý a bez pravidel. Právě to řeším v rodině. :thumbsdown_anim: Upraveno uživatelem mechano
Odkaz ke komentáři

u nás v rodině jsme to právě dořešili,mám velký podezření na silnou psychickou zátěž po dobu třiceti let trvajícího manželství. Ať to u vás má šťastnější průběh.

S tvým názorem souhlasím, sice se říká, že to dělá třeba kouření, ale já mám dojem, že ti kuřáci se právě rekrutují z řad těch nejstresovanějších. Takže je možná kouření jen průvodní jev.

Jinak tedy u nás není už žádný důvod vidět to optimisticky. :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...