Návštěvník Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Mam hlad jako prase, jedu vlakem ve kterem neni klimatizace je tu asi 30 stupnu a sedla si ke me rodina asi s 8 detmi. Uz jsem presel jinam, ale stihli mi pokopat kufr, kalhoty a poslapat boty. Uz na nadrazi tam bylo 15 minut zpozdeni. Peklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Jooo Kia. Tak to neznám. To je jiná liga..Tam to může být se žárovkama třeba i těžký. stejně voholenej křáp jako ford, stejně dokonalý snižování nákladů, jen se míň sere, a uvnitř to auto není co se vzhledu týká tak hnusný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 S těma žárovkama mám tuhle story. Když jsem měl ještě Mini, byl jsem na jednání u AD Škody. Když jsem odjížděl, blikla na mě konrolka, že mi nesvítí světlo. Tak jsem zašel do servisu a říkám: Hele chlapi, měl jsem jednání se séfem a teď koukám, že mi nesvítí žárovka, můžu vás poprosit o výměnu? Oni že jasně, jeden vylezl ven, vytřeštil oči a říká: Jéé, vy nemáte škodovku? Já na to, že ne, ale že chci jen vyměnit žárovku a ne turbo, tak že to snad nebude problém. On otevřel kapotu, chvíli tam čuměl a pak pravil: Heleďte šéfe, my bysme vám tam mohli udělat víc škody než užitku, zajeďte si radši něnak jinam. Takže ani takovej zkušenej montér nebral výměnu žárovky na lehkou váhu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 stejně voholenej křáp jako ford, stejně dokonalý snižování nákladů, jen se míň s..e, a uvnitř to auto není co se vzhledu týká tak hnusný :lol2: ten byl fakt dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Nebyl. Byl jen hloupej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 Jak babky na trhu :-) Tak to vypadá,když si kluci poměřují pindíky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 Hamilton :'( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 Hamilton :'(No to spis Rosberg letos byl mega marnej Hamilton si to zaslouzil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Predevcirem pablb Tok s novejma represema na silnicich, ted tenhle expert.http://zpravy.idnes.cz/dopravni-psycholog-agresivita-ridicu-d8y-/domaci.aspx?c=A151019_114720_domaci_mav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Predevcirem pablb Tok s novejma represema na silnicich, ted tenhle expert.http://zpravy.idnes.cz/dopravni-psycholog-agresivita-ridicu-d8y-/domaci.aspx?c=A151019_114720_domaci_mavSnůška pustých žvástů. Máš pravdu, předvčerejší Tok mě dostal taky a i tohle je k zeblití, jako většína prázdných keců, kterýma se psychologové živěj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Predevcirem pablb Tok s novejma represema na silnicich, ted tenhle expert.http://zpravy.idnes.cz/dopravni-psycholog-agresivita-ridicu-d8y-/domaci.aspx?c=A151019_114720_domaci_mav Řidič kamiónu kýchnul a narazil do svodidel v tunelu http://www.novinky.cz/krimi/384479-ridic-kamionu-kychnul-a-narazil-do-svodidel-v-tunelu-valik-nehoda-zablokovala-provoz-na-d5.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Debilita uživatelů.Z databáze informačního systému vyexportuje data do ExceluExcelovou tabulku vytiskneVytištěné papíry naskenuje do PDFNaskenované bitmapy PDF mi pošle, abych mu to převedl do Wordu, aby to šlo upravovat. Vykostit, zabít, vykastrovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 2VS: Poradil bych mu z otevřeného PDF udělat PrintScreen, ten vlepit do Wordu z úschovny - a počkat si pár desítek minut než se ten lempl vrátí z gáblíku a zjistí že mu to kupodivu "ani ve Wordu nejde editovat"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Predevcirem pablb Tok s novejma represema na silnicich, ted tenhle expert.http://zpravy.idnes.cz/dopravni-psycholog-agresivita-ridicu-d8y-/domaci.aspx?c=A151019_114720_domaci_mavJe to proste moderni. Kde je napr konec expertovi jmenem Huml? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Dvě holky nám dneska naběhly do laborky bez návleků na křuskách a bez doprovodu (prej dcery jedný z magister), a že prej bychom si měli koupit stupidní přívěšky na klíče, abychom podpořili nemocný děti. Po mém blbém pohledu se necítily osvíceně, tak jsem jim vysvětlil, že jsou právě v ředírně cytostatik, a jestli někdo pomáhá nemocnejm děckám, jsme to my, děkuju zdvořile.Debilní neziskovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Dneska je expert každý kdo má dírku do zadele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Rozhodl jsem se, že vzhledem k stavu D1 pojedu z Ovy do Práglu Janč.rákem...v Pardubicích už zpoždění 50min a před Prahou srážka vlaku s bagrem...takže sedím ve vlaku za chvíli mám v Praze schůzku, kterou nestihnu a můžu jet zpět = celý den v pr.... a samozřejmě budu muset jet znovu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Je to proste moderni. Kde je napr konec expertovi jmenem Huml?ten je v parlamentu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Je sice fajn, že se dá dneska udělat převod auta na jednu návštěvu třeba kupujícím s plnou mocí prodávajícího, ale někde v překladu se mi ztratilo, že to musí být v místě registrace prodávajícího. Takže hodina a půl zbytečnýho čekání...Aspoň, že jsem nedopadl jako Jaja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Je sice fajn, že se dá dneska udělat převod auta na jednu návštěvu třeba kupujícím s plnou mocí prodávajícího, ale někde v překladu se mi ztratilo, že to musí být v místě registrace prodávajícího. Takže hodina a půl zbytečnýho čekání...Aspoň, že jsem nedopadl jako Jajabohužel ano, za mě to vyřizoval prodávající s moji plnou mocí, pak mi to poslal na dobírku 800kč což byl ten poplatek za přepis, takže jsem to měl bez starostí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky