Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Červené mlhovky.....neverending story. Že je má zapnuté pipina, která rozsvítí po nastoupení vše, na co přijde, chápu :-)

Toto je také výživné: http://zpravy.idnes.cz/novy-zakon-o-ochrane-ovzdusi-dit-/domaci.aspx?c=A151030_223757_domaci_ale

Hezky to v diskuzi vyjádřil nějaký pan Hruška:

Je to hnus. Nemá to co dělat s myšlenkou, ale principem. Co je tohle za stašnou dobu udavačů, úředníků a omezovaní lidské svobody a důstojnosti. Platím nemalé daně jako zaměstnavatel 12 lidí a co z toho mám?:

WTF zákony a nařízení na to že Rum není rum, že mi nějakej vocas může odebírat popel z domu, že mi udělí trestný body a ani se to nedozvím, že úředníci vypíšou důležité věci na blbý nástěnky v podloubí, že mám topit v kotli láskou a sluncem, že si musím měnit lékárničku kvůli kravinám, že musím trpět EU rozmary a blbečky, kteří jim tleskaj, že mi dopis do rukou nemusí předat a je předán, že třídím odpad a pak ho zde vozí na skládku smíchanej, že musím mít EUROx auto a za humny fabrika kouřem ničí lidem  životy, že si na kole nesmím dát pivo, že mi říkají jak mám mít zateplený Můj dům, že je bordel s daněma, že musím studovat nadpisy v obchodech jestli je maso z masa, že bych mohl pokračovat dloooouho :/.

PS: Topím čistě, ale tohle mne nadzvedne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ačkoliv jsem ctitelem svobody a soukromí, k tomuhle připravovanému zákonu mám zatím ambivalentní postoj: není dobře, že se podobný průlom děje, jsou to otevřená vrátka pro budoucí šikanu v mnoha dalších, dosud soukromých aspektech života. Na druhou stranu z první ruky vím, co dokážou dva tři "spalovači mrtvol" v jinak čisté a voňavé vesnici. Zcela zjevně topí i PET láhvemi, lakovaným dřevem a odpadky. Nafoceni černého dýmu, přivolání strážníka, sousedské domluvy, všechno marné. Dokáží zamořit dvě třetiny obce a nejedná se jen o zhoršení komfortu, ale s nejvyšší pravděpodobností i zdraví spoluobčanů. A každému se smějí do očí.

Nevím, jak složité je dokazování zavadnosti jejich chování, ale překvapuje mě, že se kvůli tomu musí lézt až do baráku. To je špatně.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Krtenek, přečti si to ještě jednou! Ten článek především. Policie musí mít soudcem povolený vstup k tobě domů, vesnického úředníka tam budeš muset pustit i bez povolení. Chápeš to?

Tady to vůbec není o dýchání zplodin!

Martar: Ano, znám to osobně. Bydlím na větší vesnici (i když se hrdě zove město) a když makám na zahradě a z okolí mi do "rozdýchaných" plic lezou ty smrady, je to žůžo.

Upraveno uživatelem Jivl
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Nějaký pan Hruška byl asi ožralý když to psal.

Tobě asi nevadí dýchat toxické zplodiny, to je tvoje věc.

Já je dýchat nechci, zákon vítám. Ale proč až v roce 2017?

Boze, to nema nic s tvym dejchanim nebo nedejchanim. Je neuveritelny, co si tady, i kvuli prostackum, jako ses ty, nechame libit.
Odkaz ke komentáři

Krtenek, přečti si to ještě jednou! Ten článek především. Policie musí mít soudcem povolený vstup k tobě domů, vesnického úředníka tam budeš muset pustit i bez povolení. Chápeš to?

Tady to vůbec není o dýchání zplodin!

Ja to pochopil, velice zvlastni, velice:(.

Odkaz ke komentáři

Třeba "milého" závistivého souseda prostě provedeš svým domem (sklep s kotlem je až ve sklepě), protože tě vyzve jsouce členem ekologické komise vašeho národního výboru.

Co to je?

Za normalnich okolnosti poruseni domovni svobody:). Ne fakt, toto je ulet jako byk, fakt hodne divny. Nechapu ten presun moci na lokalni uredniky.

Odkaz ke komentáři

Nějaký pan Hruška byl asi ožralý když to psal.

Tobě asi nevadí dýchat toxické zplodiny, to je tvoje věc.

Já je dýchat nechci, zákon vítám. Ale proč až v roce 2017?

Pozdě. Podle toho co jsi napsal to vypadá, že Ty jsi se toxických zplodin nadýchal více než dost.

EDIT: písmenko

Upraveno uživatelem Bert
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Tady uz nebude fungovat ani to moto, ktery pouzivaj nejvetsi blbstajni, to 'Ja nic neudelal, ja se nemam ceho bat'. Na zaklade tohodle paskvilu ti muze barak prolyzt prakticky kdokoli. A to sme na zacatku, protoze ten kdokoli zacne mit k dispozici i vykonnou moc, bez soudu, bez niceho. Tes se krtku, zacnou ti hezky casy.

Odkaz ke komentáři

Tady uz nebude fungovat ani to moto, ktery pouzivaj nejvetsi blbstajni, to 'Ja nic neudelal, ja se nemam ceho bat'. Na zaklade tohodle paskvilu ti muze barak prolyzt prakticky kdokoli. A to sme na zacatku, protoze ten kdokoli zacne mit k dispozici i vykonnou moc, bez soudu, bez niceho. Tes se krtku, zacnou ti hezky casy.

Zmiziku, prave ze kdokoliv ne:), jen ti vybrani urednici. Budes potrebovat neco jineho a ostatni budou muset mit soudni povoleni.

Odkaz ke komentáři

Bouře ve sklenici vody. Je milijón dalších zákonů, které nařizují co smíte a nesmíte, a kdy taky musíte vpustit do baráku cizího člověka, a to si necháte líbit? Jsou to jen kecy, místo brečení v diskuzích běžte teda něco změnit. Ale vono nejde jednoduše, co? Připadá mi to jako móda, v novinách vyjde článek, pár dnů je v diskusích slyšet střelba a po chvíli je klid.

To bych rád věděl kdy jindy musím do baráku pustit cizího člověka než policii s povolením či policii v případě, kdy mají závažné podezření že by žádostí o povolení došlo k odkladu: http://zakony.kurzy.cz/141-1961-trestni-rad/cast-1-hlava-4-oddil-5/

Případy typu hasič když hoří dům apod. vynechme.

Odkaz ke komentáři

Bouře ve sklenici vody. Je milijón dalších zákonů, které nařizují co smíte a nesmíte, a kdy taky musíte vpustit do baráku cizího člověka, a to si necháte líbit? Jsou to jen kecy, místo brečení v diskuzích běžte teda něco změnit. Ale vono nejde jednoduše, co? Připadá mi to jako móda, v novinách vyjde článek, pár dnů je v diskusích slyšet střelba a po chvíli je klid.

Tak mi z toho milionu s výjimkou § 82 a násl. tr.ř. něco vypiš. Bude mi stačit třeba jenom 10 příkladů.

Odkaz ke komentáři

Nevím jak do baráku, ale třeba na oplocený pozemek vám může vlézt kdekdo. Energetici, policie, hasiči, exekutoři, snad myslivci, soukromá osoba které tam "něco spadne", a já nevím kdo ještě. To mě taky se.e. Osobně vnímám prostor kolem domu jako svůj soukromý prostor úplně stejně, jako vnitřek obydlí.

Odkaz ke komentáři

V dnešní době dronů není přece problém vybavit tuhle potvoru analyzátorem splodin z komína. Dle toho by se dalo vytvořit ono kouzelné důvodné podezření.

Edit: Ikdyž raději ne. To by pak byly číslička a nějaký darmožroutský mamrd v Bruselu by dostal nápad dělat euro 1,2,3 atd., nutit lidi ke katalyzátorům a jiným čističům, aby nás dotlačili do topení drahým plynem, řepkou nebo jinou jejich "kamaráda" prodávanou komoditou.

Upraveno uživatelem ggrand
Odkaz ke komentáři

Tak mi z toho milionu s výjimkou § 82 a násl. tr.ř. něco vypiš. Bude mi stačit třeba jenom 10 příkladů.

Jeste bych si dovolil Berte ;) pridat paragraf 29 tr. zakoniku.

Edit: jinak souhlas plny.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

No jo no, měj ohled na mne, stárnoucího a nepraktikujícího právníka .... :-) :cheers:

To nebylo mysleno zle, ba naopak, jako podpora:). A pokud si dobre pamatuji, tak Ty rozhodne starnouci nejsi;).

Edit: na 1 srazu Ti mila a puvabna clenka rikala, ze jsi uzasne fotogenicky:), jo to se nekdo ma.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...