Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Nacházíš snad v trestním zákoníku jiný paragraf, pod který by šlo subsumovat jeho jednání? Pokud nenacházíš, pak ho " nedělají ho na paragraf, kterým vyslyší přání ulice", a Tvé tvrzení je nesmysl.

Pokud však jiný vhodný paragraf nalezneš, tak sem s ním.

co třeba ten za který byl obžalovaný? Soudce to prekvalifikoval na vraždu což je stejnej nesmysl jako u Janouška a vrchní soud to stejne shodi. Ale ridil luxusní jaguar tak chápu že je potřeba udělat luze radost. Je to nejspíš agresivní vul ale 15 let za to že se nic nestalo je nesmysl. Obzvlášť když se to srovná s tresty za znasilnenim nebo obyčejnou vraždou.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nojo, ale když to srovnáte se ženskou, která dvakrát omylem střelí svýho manžela do hlavy bouchačkou kterou si zvlášť  k tomu pořídila, vyfásne za tu úkladnou nešťastnou náhodu asi sedm let, neklame- li mě paměť, pustí ji samozřejmě dřív a ještě o tom napíše bestseller, tak je to přece jenom tak trošičku nepoměr, ne?

Odkaz ke komentáři

Nojo, ale když to srovnáte se ženskou, která dvakrát omylem střelí svýho manžela do hlavy bouchačkou kterou si zvlášť k tomu pořídila, vyfásne za tu úkladnou nešťastnou náhodu asi sedm let, neklame- li mě paměť, pustí ji samozřejmě dřív a ještě o tom napíše bestseller, tak je to přece jenom tak trošičku nepoměr, ne?

Ale jo,ja vubec nerikam,ze se mi ten trest zda adekvatni,to ani omylem.

Odkaz ke komentáři

Za zmrzačení do konce života po sražení autem, kdy život visel opravdu na vlásku, podmínka na rok a zákaz řízení na půl. Sice to bylo přes soudce Havlína (doporučuji vygooglit), ale i horní hranice trestu byla směšná. Ano, někdy jsou u nás tresty opravdu podivné. 

Odkaz ke komentáři

Hlásím se do st. správy.

Ne, není to do armády ani k policii, jen ministerstvo živ. prostředí...

Chceš byt úředník a mas problem vytisknout 4 čestný prohlášeni, dojit pro 3 potvrzeni, hmm...

Když budoucímu byrokratovi smrdí byrokracie tak si začínám myslet, ze to ma stát jako síto dobře nastavený.

:)

Za dobu co to tady postujes bys už měl ta čestná prohlášeni napsaná

Odkaz ke komentáři

Teď jsem se i někde dočetl že provokoval a urážel soudce, to sice není moc chytré, ale o to víc to od něho působí jako pomsta...

Celkem slušně nalitej, tykal všem a budou ho řešit jeďte za pohrdání soudem.

Trest je exemplární a ma byt odstrašující pro masy vrahů v černých limizinach.

Ano podobně ho obhajoval nejakej expert v rozhlase

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...