gathis Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Ještě že mám auta modrý a bílý... exemplární trest chápu za blbost ve škole, ale u nezávislého soudu bych si představoval přiměřený vzhledem k podobným prohřeškum od jiných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Celkem slušně nalitej, tykal všem a budou ho řešit jeďte za pohrdání soudem.Trest je exemplární a ma byt odstrašující pro masy vrahů v černých limizinach.Ano podobně ho obhajoval nejakej expert v rozhlaseNeumí se chovat, vybekuje u soudu,byl upozorněn a nedal si říct, dobře mu tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 (upraveno) Tvl Bohus. Upraveno 7. listopadu 2015 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 ...a tak, kdyz uz to tu probirate, ja osobne to vidim takto:Za mnohe ciny bych nezaviral vubec, cim dele je zavreny, tim vice zaplatime my - danovi poplatnici. Takze:- neco ukradnes - useknout ruku, ukradnes znova, useknout druhou, nauci se zrat nohama nebo ....- nekoho zabijes - useknout hlavu- znasilneni - useknout....;-)- dalsi nasilne ciny - prepadeni, ublizeni, klidne i to vytlaceni v aute - useknout pravou nohu, pri dalsim prohresku useknout ruku.- ...Jop a samozrejme neexistuje nejake prachy od statu, starej se jak umis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Myslim,že to opět zavání hořlavým politickým tématem, tak nadále se zdržím komentáře. Pokud mi někdo chce virtuálně "rozbít držku " tak PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Upálit, upálit, UPÁÁÁÁLIT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 ...a tak, kdyz uz to tu probirate, ja osobne to vidim takto:Za mnohe ciny bych nezaviral vubec, cim dele je zavreny, tim vice zaplatime my - danovi poplatnici. Takze:- neco ukradnes - useknout ruku, ukradnes znova, useknout druhou, nauci se zrat nohama nebo ....- nekoho zabijes - useknout hlavu- znasilneni - useknout....;-)- dalsi nasilne ciny - prepadeni, ublizeni, klidne i to vytlaceni v aute - useknout pravou nohu, pri dalsim prohresku useknout ruku.- ...Jop a samozrejme neexistuje nejake prachy od statu, starej se jak umis.Nevěrnou ženu ukamenovati? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Neumí se chovat, vybekuje u soudu,byl upozorněn a nedal si říct, dobře mu tak.To nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 .. ad pirat ve (starickym) jaguaru.. myslim, ze na 15 let sedet nepujde, to musi vyssi instance zrevidovat.. .. a kramny - ten nepujde vubec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Nevěrnou ženu ukamenovati? Nastinil sem jen muj nahled na umyslne trestne ciny - nikoliv veci jako padajici listi pres plot souseda, spatne parkovani ci zanasejici domaci zvirectvo (at uz tak ci onak). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Tak teď jsem se zasmál... Zanášející domácí zvířectvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 (upraveno) - neco ukradnes - useknout ruku, ukradnes znova, useknout druhou, nauci se zrat nohama nebo ....- nekoho zabijes - useknout hlavu- znasilneni - useknout....;-)- dalsi nasilne ciny - prepadeni, ublizeni, klidne i to vytlaceni v aute - useknout pravou nohu, pri dalsim prohresku useknout ruku. Připomněls mi jednu sci-fi povídku "Šest měsíců in ulna". Tam se za trest chirurgicky odjímaly končetiny, napoprvé jen podmínečně. Když ses osvědčil, po uplynutí Ti byly přišity zpět.Jinak jakákoliv forma trestů nezmění ubohost našeho soudnictví. Upraveno 7. listopadu 2015 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Osobne si myslim, ze nase soudnictvi neni v tak spatnem stavu, jak zde nekteri uvadi. Samo., ze nejde to vzit v globalu jako celou republiku, jsou kraje, kde to jde lepe a kde hure. Soudcu jako takovych si vazim a povazuji je za vetsi autority, nez treba politiky. Najdou se i vyjimky, to nerikam. Naopak si myslim, ze tr. sazby by u nekterych tr. cinu mely jit nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Osobne si myslim, ze nase soudnictvi neni v tak spatnem stavu, jak zde nekteri uvadi. Samo., ze nejde to vzit v globalu jako celou republiku, jsou kraje, kde to jde lepe a kde hure. Soudcu jako takovych si vazim a povazuji je za vetsi autority, nez treba politiky. Najdou se i vyjimky, to nerikam. Naopak si myslim, ze tr. sazby by u nekterych tr. cinu mely jit nahoru.Jo, chápu. Takhle jsem to kdysi cítil taky. Pak jsem tu špínu zažil dost zblízka abych si o nich udělal obrázek. Je to horší, než si dokážeš představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Jo, chápu. Takhle jsem to kdysi cítil taky. Pak jsem tu špínu zažil dost zblízka abych si o nich udělal obrázek. Je to horší, než si dokážeš představit.Taky chapu, ale za posledni leta jsem xy soudnich jednani prosel a nemohu rici kriveho slova, ba naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 (upraveno) Tak super. Pred 3 mesici pokuta z automatického radaru. Zaplacena posledni den splatnosti ale dle úžadu po splatnosti a posílají to do správního řízení (po 2 měsících). Hlavně jsem zvědav jak budou prokazovat převzetí zásilky když zásilku vyzvedl otec (jmenujeme se stejne) Upraveno 7. listopadu 2015 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Taky chapu, ale za posledni leta jsem xy soudnich jednani prosel a nemohu rici kriveho slova, ba naopak.Cha cha, tak to musíš být soudce, žalobce, právník nebo dělat na sociálce- tihle všichni jsou děsně spokojení Jo- ještě mě napadl soudní znalec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Cha cha, tak to musíš být soudce, žalobce, právník nebo dělat na sociálce- tihle všichni jsou děsně spokojení Jo- ještě mě napadl soudní znalec Spatne jsem to napisal, osobne jsem si to prozil a nemuzu rict kriveho slova. A nebud negativni:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Spatne jsem to napisal, osobne jsem si to prozil a nemuzu rict kriveho slova. A nebud negativni:).Nenene, to by mě ve snu nenapadlo. Nejsem negativní. Jen mám svou zkušenost a musím říct, že velmi tvrdou. A znám mnoho lidí kteří jsou na tom stejně. Mohu pronést na adresu zmíněných mnoho křivých slov a všechna budou pravdivá- bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Nenene, to by mě ve snu nenapadlo. Nejsem negativní. Jen mám svou zkušenost a musím říct, že velmi tvrdou. A znám mnoho lidí kteří jsou na tom stejně. Mohu pronést na adresu zmíněných mnoho křivých slov a všechna budou pravdivá- bohužel.Verim Ti vse a nesnazim se to zpochybnovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky