Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Celkem slušně nalitej, tykal všem a budou ho řešit jeďte za pohrdání soudem.

Trest je exemplární a ma byt odstrašující pro masy vrahů v černých limizinach.

Ano podobně ho obhajoval nejakej expert v rozhlase

Neumí se chovat, vybekuje u soudu,byl upozorněn a nedal si říct, dobře mu tak.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...a tak, kdyz uz to tu probirate, ja osobne to vidim takto:

Za mnohe ciny bych nezaviral vubec, cim dele je zavreny, tim vice zaplatime my - danovi poplatnici.

Takze:

- neco ukradnes - useknout ruku, ukradnes znova, useknout druhou, nauci se zrat nohama nebo ....

- nekoho zabijes - useknout hlavu

- znasilneni - useknout....;-)

- dalsi nasilne ciny - prepadeni, ublizeni, klidne i to vytlaceni v aute - useknout pravou nohu, pri dalsim prohresku useknout ruku.

- ...

Jop a samozrejme neexistuje nejake prachy od statu, starej se jak umis.

Odkaz ke komentáři

...a tak, kdyz uz to tu probirate, ja osobne to vidim takto:

Za mnohe ciny bych nezaviral vubec, cim dele je zavreny, tim vice zaplatime my - danovi poplatnici.

Takze:

- neco ukradnes - useknout ruku, ukradnes znova, useknout druhou, nauci se zrat nohama nebo ....

- dalsi nasilne ciny - prepadeni, ublizeni, klidne i to vytlaceni v aute - useknout pravou nohu, pri dalsim prohresku useknout ruku.

- ...

Jop a samozrejme neexistuje nejake prachy od statu, starej se jak umis.

Nevěrnou ženu ukamenovati?
Odkaz ke komentáři

Připomněls mi jednu sci-fi povídku "Šest měsíců in ulna". Tam se za trest chirurgicky odjímaly končetiny, napoprvé jen podmínečně. Když ses osvědčil, po uplynutí Ti byly přišity zpět.

Jinak jakákoliv forma trestů nezmění ubohost našeho soudnictví.

Upraveno uživatelem Americkej
Odkaz ke komentáři

Osobne si myslim, ze nase soudnictvi neni v tak spatnem stavu, jak zde nekteri uvadi. Samo., ze nejde to vzit v globalu jako celou republiku, jsou kraje, kde to jde lepe a kde hure. Soudcu jako takovych si vazim a povazuji je za vetsi autority, nez treba politiky. Najdou se i vyjimky, to nerikam. Naopak si myslim, ze tr. sazby by u nekterych tr. cinu mely jit nahoru.

Odkaz ke komentáři

Osobne si myslim, ze nase soudnictvi neni v tak spatnem stavu, jak zde nekteri uvadi. Samo., ze nejde to vzit v globalu jako celou republiku, jsou kraje, kde to jde lepe a kde hure. Soudcu jako takovych si vazim a povazuji je za vetsi autority, nez treba politiky. Najdou se i vyjimky, to nerikam. Naopak si myslim, ze tr. sazby by u nekterych tr. cinu mely jit nahoru.

Jo, chápu. Takhle jsem to kdysi cítil taky. Pak jsem tu špínu zažil dost zblízka abych si o nich udělal obrázek. Je to horší, než si dokážeš představit.

Odkaz ke komentáři

Jo, chápu. Takhle jsem to kdysi cítil taky. Pak jsem tu špínu zažil dost zblízka abych si o nich udělal obrázek. Je to horší, než si dokážeš představit.

Taky chapu, ale za posledni leta jsem xy soudnich jednani prosel a nemohu rici kriveho slova, ba naopak.

Odkaz ke komentáři

Tak super. Pred 3 mesici pokuta z automatického radaru. Zaplacena posledni den splatnosti ale dle úžadu po splatnosti a posílají to do správního řízení (po 2 měsících). Hlavně jsem zvědav jak budou prokazovat převzetí zásilky když zásilku vyzvedl otec (jmenujeme se stejne)

Upraveno uživatelem exBURN
Odkaz ke komentáři

Cha cha, tak to musíš být soudce, žalobce, právník nebo dělat na sociálce- tihle všichni jsou děsně spokojení :lol2:

Jo- ještě mě napadl soudní znalec :lol2:

Spatne jsem to napisal, osobne jsem si to prozil a nemuzu rict kriveho slova. A nebud negativni:).

Odkaz ke komentáři

Spatne jsem to napisal, osobne jsem si to prozil a nemuzu rict kriveho slova. A nebud negativni:).

Nenene, to by mě ve snu nenapadlo. Nejsem negativní. Jen mám svou zkušenost a musím říct, že velmi tvrdou. A znám mnoho lidí kteří jsou na tom stejně. Mohu pronést na adresu zmíněných mnoho křivých slov a všechna budou pravdivá- bohužel.

Odkaz ke komentáři

Nenene, to by mě ve snu nenapadlo. Nejsem negativní. Jen mám svou zkušenost a musím říct, že velmi tvrdou. A znám mnoho lidí kteří jsou na tom stejně. Mohu pronést na adresu zmíněných mnoho křivých slov a všechna budou pravdivá- bohužel.

Verim Ti vse a nesnazim se to zpochybnovat.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...