straspol Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Právě jsem dopekl škvarkové placky, mrňousové se olizují až za ušima a já taky jednu ukradl i náš kocour a vypadá taky spokojeně. Hned mám lepší náladu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Právě jsem dopekl škvarkové placky, mrňousové se olizují až za ušima a já taky jednu ukradl i náš kocour a vypadá taky spokojeně. Hned mám lepší náladu ...Posles mi recept, SZ;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 kdepak SZ, pěkně do kulinária pokud možno i s fotkama, dík :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Jo tak to bude problém, nějak jsem to nakonec dělal od oka a většina je sežraná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Jo tak to bude problém, nějak jsem to nakonec dělal od oka a většina je sežraná Tak vis co?, se asi pos..u, mam je tak rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Kurewsky mě nasrali v optice kde jsem si nechal udělat nové brýle. Řikám si, kruci, co že mi tak dlouho trvá si zvyknout na ně hm? Zdá se mi že spíš začínám hůř a hůř vidět. Po přeměření ve dvou jiných optikách ejhle! Máte tam o čtvrt dioptrie víc než byste měl mít. V jedné navíc řekli, že jsou brýle špatně vycentrované o 1,5 mm. Co to zanemná pro mě? Nejen že howno vidim, nejen že je patnáct litrů v piči, nejen že tam budu muset jít zas hádat se s nima místo abych byl v rachotě, klíčí ve mě i pochybnost esli mě oční doktor vůbec dobře změřil (kterej mi tu optiku doporučil, že já vůl furt věřím lidem). Uf. Jsem fakt nasranej.Je nějaká šance jak to udělat aby mi vrátili prachy? Hádám, že to budou chtít opravovat ne..? Dejte mi prosím někdo dobrou radu nebo poteče krev....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Kurewsky mě nasrali v optice kde jsem si nechal udělat nové brýle. Řikám si, kruci, co že mi tak dlouho trvá si zvyknout na ně hm? Zdá se mi že spíš začínám hůř a hůř vidět. Po přeměření ve dvou jiných optikách ejhle! Máte tam o čtvrt dioptrie víc než byste měl mít. V jedné navíc řekli, že jsou brýle špatně vycentrované o 1,5 mm. Co to zanemná pro mě? Nejen že howno vidim, nejen že je patnáct litrů v p..i, nejen že tam budu muset jít zas hádat se s nima místo abych byl v rachotě, klíčí ve mě i pochybnost esli mě oční doktor vůbec dobře změřil (kterej mi tu optiku doporučil, že já vůl furt věřím lidem). Uf. Jsem fakt nasranej.Je nějaká šance jak to udělat aby mi vrátili prachy? Hádám, že to budou chtít opravovat ne..? Dejte mi prosím někdo dobrou radu nebo poteče krev....... Mas na papiru objednavky zadani a vel. dioptrii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Nojo jenže Ty je ani nezmlátíš když na ně neuvidíš............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Mas na papiru objednavky zadani a vel. dioptrii?Mam fšecko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Pokuty za neseřízená světla, právě s tín v Tví vyhrožovali.............jsem jen zvědav, jak to bude policajt kontrolovat. To bude mít regloskop a rovinu..........? Pokuta cca 2000 Kč..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Mam fšecko!Pokud máš v objednávce brýlí opravdu všechno, tj. dioptrie L a P oka a naměřenou vzdálenost zornic, což jsou nejdůležitější hodnoty (dobrej optik ještě udělá tečky na skla v místě zornic pro určený správný vejšky optickýho středu skla) a zhotovený brejle jsou blbě udělaný, jedině normálně reklamovat. . Pokud je to solidní optika, nechaj Ti udělat nový skla ve správnejch hodnotách a se správně umístěnejma optickejma středama, rámečky samozřejmě zůstanou. Jak na blbý dioptrie, tak na blbě udělanou vzdálenost zornic si nezvykneš, na to zapomeň. Co to bylo za optiku, pro zajímavost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 No jestli na ty neseřízený světla budou fízli zase používat "mozkové myšlení", pán bůh nás před těma božíma hovádkama ochraňuj I když poslední dobou si říkám že někteří experti zářící "do nočních oblak" halogenovýma a dokonce i xenonovýma potkávačkama by si body (+trestnej výlet na technickou) zasloužili mnohem víc, než obligátní "telefonisti" a "nepřipoutaní"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Kurewsky mě nasrali v optice kde jsem si nechal udělat nové brýle. Řikám si, kruci, co že mi tak dlouho trvá si zvyknout na ně hm? Zdá se mi že spíš začínám hůř a hůř vidět. Po přeměření ve dvou jiných optikách ejhle! Máte tam o čtvrt dioptrie víc než byste měl mít. V jedné navíc řekli, že jsou brýle špatně vycentrované o 1,5 mm. Co to zanemná pro mě? Nejen že howno vidim, nejen že je patnáct litrů v p..i, nejen že tam budu muset jít zas hádat se s nima místo abych byl v rachotě, klíčí ve mě i pochybnost esli mě oční doktor vůbec dobře změřil (kterej mi tu optiku doporučil, že já vůl furt věřím lidem). Uf. Jsem fakt nasranej.Je nějaká šance jak to udělat aby mi vrátili prachy? Hádám, že to budou chtít opravovat ne..? Dejte mi prosím někdo dobrou radu nebo poteče krev....... Procs to nesel reklamovat rovnou a vobrazis misto toho konkurencni podniky, kde ti z podstaty nereknou nic hezkyho...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Procs to nesel reklamovat rovnou a vobrazis misto toho konkurencni podniky, kde ti z podstaty nereknou nic hezkyho...?Hele třeba o mě mluví konkurence v superlativech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 (upraveno) Hele třeba o mě mluví konkurence v superlativech Ke mne jednou prisel vodak, kouknul na krovy a rika: Kdo ti todle delal? Upraveno 7. listopadu 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 To do nich mlátil pádlem nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 To do nich mlátil pádlem nebo co?no jestli Zmizík v létě nebydlí třeba v Hausbótu néé ............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 (upraveno) Pokud máš v objednávce brýlí opravdu všechno, tj. dioptrie L a P oka a naměřenou vzdálenost zornic, což jsou nejdůležitější hodnoty (dobrej optik ještě udělá tečky na skla v místě zornic pro určený správný vejšky optickýho středu skla) a zhotovený brejle jsou blbě udělaný, jedině normálně reklamovat. . Pokud je to solidní optika, nechaj Ti udělat nový skla ve správnejch hodnotách a se správně umístěnejma optickejma středama, rámečky samozřejmě zůstanou. Jak na blbý dioptrie, tak na blbě udělanou vzdálenost zornic si nezvykneš, na to zapomeň. Co to bylo za optiku, pro zajímavost?Kdojinej: Jsem nemohl drive, ale Hodo65 to vystihl naprosto presne. Upraveno 7. listopadu 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Dneska mě šlehla v lese větvička takovým způsobem, že se trefila naprosto přesně akorát do bubínku v uchu. Bylo to, jak kdybych dostal klackem po hlavě. Doktor na pohotovosti mi vysvětlil, že tohle bývá naprosto vyjímečně, ale že jsem dneska už druhej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Dneska mě šlehla v lese větvička takovým způsobem, že se trefila naprosto přesně akorát do bubínku v uchu. Bylo to, jak kdybych dostal klackem po hlavě. Doktor na pohotovosti mi vysvětlil, že tohle bývá naprosto vyjímečně, ale že jsem dneska už druhej.Takže jakoby jsi vyhrál v "loterii" ? měl by jsi ještě dneska podat sportku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky