Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Otevřel jsem flašku dobrého pití co jsem měl pro tátu na vánoce :)

Teď už mastím GTA :)

GTA? Ty mi davas:).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To by mě taky zajímalo - pořád ještě vybírám bydlení a o novostavbách / developerských projektech slýchávám nepěkné věci - přičemž bych ale pořád radši bydlel v novém, pokud možno bez plísně a bez mechu...

Mech ale dělá fotosyntézou kyswlík a některý plísně jsou ušlechtilý...

Odkaz ke komentáři

lidi obecně neumí větrat

.. ja myslim, ze vetrat umim.. okna dokoran, kratce (cca 2min, aby steny neochladly, jen se vymenil vzduch).. jen mi neni jasne, jak to aplikovat treba ve 2 rano - mozna vzbudit zenu, deti, vyhnat je z posteli a po vyvetrani se mohou vratit.. loznici, na doporuceni odbornika, ktery to posuzoval a meril termokamerou, vytapim ted na 23st, i kdyz z duse nesnasim spanek v pretopene mistnosti.. stejne se relativni vlhkost pohybuje od 60-80%.. :(

.. z doslechu vim, ze jiny uzivatel domu od stejneho stavitele, dostava informaci o aktualni vlhkosti v baraku online na mobil, a kdyz jsou hodnoty vysoke, sedne do auta a jede z prace domu vyvetrat.. i kdyz je to trochu nelogicky, protoze nejvic vlhkosti vlastne vyrobi svou pritomnosti clovek, tzn. nejkritictejsi je obdobi spanku..

.. proste je to postaveny asi dobre, bohuzel az moc blizko parametrum pasivniho domu, ovsem s ignoraci zakomponovani nuceneho vetrani.. ..pritom treba v nemecku musi byt reseni vetrani soucasti projektu, zadne "tak votevres vokno", tam neobstoji..

Odkaz ke komentáři

A nepomohla by ti "lokální rekuperační jednotka"?

Díra skrz zeď, chvíli to fouká vzduch ven, uvnitř keramika která se ohřeje,

a pak zase nasává dovnitř a keramika tomu předá část tepla zpět, je jich X druhů,

podle místnosti, výkonu, není to až taková palba, stojí asi jako slušnej odvlhčovač.

Bratr teď řeší to samé.

edit -typo

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

presne..

.. to same mi nutil (promin, nic ve zlem) ten chlapek s termokamerou., (byl mj. zastupcem firmy) ... dve diry do baraku, bratru za 100k..,

nejak mi to neni uplne sympaticky, uz jen ta cifra.. bordel.. (od jednotek se tahaji kabely), potencialni hlucnost pri vetsim vetru, a v neposledni rade averze k podomnim prodejcum cehokoliv...

Odkaz ke komentáři

Tak to je docela přes, teď jsem na to koukal v nějakých prospektech,
vycházelo to do 10 za jednotku + práce. 1 místnost samozřejmě 1 jednotka
a má to i časování a různý režimy.
Když si vzpomenu na výrobce tak to sem napíšu.

Podomní prodejci jsou většinou předražená banda, to už raději odvlhčovač

na kritické období tedy podzim a jaro.

Odkaz ke komentáři

Že pořád nejsem schopen psát na dotykáči stejně kvalitně jak na tlačítkovým telefonu. V každým slově min. 1 překlep. :-(

Si zvyknes, neboj. Ja to mam naopak, dotyk je u mne urco rychlejsi. Nastav si hmatovou odezvu.

Odkaz ke komentáři

Si zvyknes, neboj. Ja to mam naopak, dotyk je u mne urco rychlejsi. Nastav si hmatovou odezvu.

Já ti nevím. Dotykáč používám už asi 5 let a psaní mi pořád připadá tak nějak nepohodlný. Ale když vidím lidi kolem sebe, jak to mastí obouruč, tak to asi bude zčásti i mnou :D

Upraveno uživatelem siwi
Odkaz ke komentáři

Já ti nevím. Dotykáč používám už asi 5 let a psaní mi pořád připadá tak nějak nepohodlný. Ale když vidím lidi kolem sebe, jak to mastí obouruč, tak to asi bude zčásti i mnou :D

Ja mam tuto, nastaveno na klasickou

Podívej se na: Samsung keyboard Note 3/10.1.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visionobjects.resourcemanager

abc a jsem schopny pisat za chuze 1 rukou, mam uhlopricku 5,7;). Donastavena odezva dotyku, takze koukam jen po 1 ocku.

Edit: obouruc mi nevyhovuje, prestoze mam velkou uhlopricku, tak tlacitka jsou mala na rychle pisani.

To, ze tam mam tu hmatovou odezvu a znam jak jdou pismenka po sobe, nemusim ji skoro sledovat. Jen nema hacky a carky, takze pokud pisu @, prepinam na jinou verzi.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Ale jo. Ono to u mě asi nebude tou klávesnicí. Používám Perfect Keyboard, kde se dá nastavit velikost kláves i popisků, a stejně občas ťuknu těsně vedle.

Vojto, zkus tu verzi abc, jak to bylo driv na mobilech. Pak mi das vedet, jak ti sedi. Muzes mit hnatovou odezvu na klavesnici? Bez ty hmatovky si myslim, ze to bude jalove:). Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Dlouho jsem měl klávesnici nastavenou tak, že při orientaci telefonu na výšku se přepla na rozložení ABC. Ale zdálo se mi, že píšu moc pomalu. Tak to teď asi půl roku zkouším s plným rozložením. Nevylučuju, že se zase vrátím k osvědčenému. Hmatovou odezvu mám zapnutou taky.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...