Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja

No tak to musí ale strašně pálit, ne?

jaxviňa, ale opthalová koupel pomohla

asi myslel ty vypoulený oči na Tvým avataru.....

neznám nikoho, kdo by poulil oči, když ho pálej, podle mě se vždycky oči při pálení mhouří a zavírají, takže kdybych měl v avataru Kim Čong Una,asi by to i sedělo, a možná i by mně to došlo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naštvaly mne otázky na zkoušku HAREC. Ježíšmarjá, to psal nějakej dement v tesilkách a dederonové košili v sedmdesátých letech. Jinak to snad ani není možné. Znalí vědí a pro neznalé: dobrá polovina otázek jsou úplně nesmyslné otázky, které stejně operátor hned zapomene, respektive při vysílání bude mít hotovou přípravu.

Odkaz ke komentáři

Nastvalo me jedno nejmenovane etnikum,co dnes okradlo meho tatu- sedel v aute u nakupaku. Ukraden mu byl telefon netere,k pos..i.

Castecne i ma chyby,nemel jsem si nechat propadnout ten ridicak,jinak bych ridil ja.

Na druhou stranu vim,co jedne neteri koupit :-). Jak je to v jinem vlakne - 19 ti leta neter na dotaz ani neodpovedela a tahle mladsi 17 let- rekla jen,ja nevim. snazim se to brat z lepsi strany.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Nastvalo me jedno nejmenovane etnikum,co dnes okradlo meho tatu- sedel v aute u nakupaku. Ukraden mu byl telefon netere,k pos..i.

Castecne i ma chyby,nemel jsem si nechat propadnout ten ridicak,jinak bych ridil ja.

Na druhou stranu vim,co jedne neteri koupit :-). Jak je to v jinem vlakne - 19 ti leta neter na dotaz ani neodpovedela a tahle mladsi 17 let- rekla jen,ja nevim. snazim se to brat z lepsi strany.

zkus rozebrat jak ho "udělali"

nějak mi není jasný, jak mohl přijít o tydlifón při sezení v autě

Odkaz ke komentáři

To je strasny chlape, ktere etnikum to bylo vime, ze? Ach jo:(.

Odkaz ke komentáři

Optal se na cestu,tata stahl okynko. On tam hodil nejakej masazni stroj a hrnul se do auta. Nez tata vylezl a vyhodil ho,on sahl,vytahl a odjel. Klasicka finta- k doplneni staci parfem,hodinky. Tatovi je 69, ma diabeticke nohy- castecna amputace palcu u nohou- hur se pohybuje.

Odkaz ke komentáři

A že se na tu politickou korektnost nevyserete.

Cikán je cikán, jaký etnikum jako?

U me nejde o korektnost- kdo me zna ,ten vi. Jde o to,ze kdyz nejde o zivot,jde o prd. Jako u nehody. Proste slo o telefon o nic jinyho. a byla to i jeho chyba.

Odkaz ke komentáři

U me nejde o korektnost- kdo me zna ,ten vi. Jde o to,ze kdyz nejde o zivot,jde o prd. Jako u nehody. Proste slo o telefon o nic jinyho. a byla to i jeho chyba.

S tim telefonem mas pravdu, ale s tim, ze to byla jeho chyba? Vyuzit veku cloveka a jeho zdravotniho stavu a castecne bezbrannosti?!! To je sakra pritezujici okolnost, je mi jasne, ze prumerny pravnik to rozbije, ze to pachatel nemohl vedet a nebylo to evidentni. Stejne je to verbez!!!

Odkaz ke komentáři

S tim telefonem mas pravdu, ale s tim, ze to byla jeho chyba? Vyuzit veku cloveka a jeho zdravotniho stavu a castecne bezbrannosti?!! To je sakra pritezujici okolnost, je mi jasne, ze prumerny pravnik to rozbije, ze to pachatel nemohl vedet a nebylo to evidentni. Stejne je to verbez!!!

Je to i jeho chyba-vsude se o tyhle jejich finte pise a on se nechal nachytat. Nojo,uz se vybira novej mobil a doma je hned veseleji :-). A holky se se mnou nebavej jen na pul huby :-)).

Odkaz ke komentáři

Takovýmu hajzlovi bych na místě přerazil ruce. Nic jinýho na něj neplatí. Otci nedávno taky jeden tmavší zjev nabízel cosi, naštěstí tuhle fintu zná a je ve střehu. A co PČR, volal?

Jo,2 hodiny ztracenyho casu. On to zna taky,ale neuvedomil si to. Pak me vola a ja mel nerva,ze naboural a veze ho zachranka- protoze zacal- martine,stal se pruser....... asi to znate- strach o rodice.

Odkaz ke komentáři

Jo,2 hodiny ztracenyho casu. On to zna taky,ale neuvedomil si to. Pak me vola a ja mel nerva,ze naboural a veze ho zachranka- protoze zacal- martine,stal se pruser....... asi to znate- strach o rodice.

Zname, zname. Jeste, ze se toto nestalo. Co tatka, jak to nese? Doufam, ze je v poho?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...