eskimak Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Micey - chapem ta. Ked som este behaval tak som mal kazdy den 2-3 strety s psickarmi, niekedy naozaj neprijemne. Dvakrat muselo dojst aj na nasilie (voci psovi, majitel si to potom s agresivitou rozmyslel) - nikdy som totiz nebol ochotny cakat ci ten roztomily stekajuci hajzel s vycerenymi zubami a penou v papuli ide len onuchat moju nohavicu alebo ma hryzne do achilovky. Vsetka cest ozajstnym psickarom ktori mali psa spacifikovaneho pripadne ked videli bezca tak ho zavolali k sebe a posadili kym som nepresiel. Tym som zvykol naozaj slusne podakovat.
Murphy97 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Te neco pokousalo, kdyz si byl malej?
Murphy97 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 (upraveno) Abych byl k veci, sam mam dva psi a povazuji se za pejskare a rozumim vam. Bydlim na vsi, chodim s nimi ven "na volno". Porad se ale rozhlizim a kdyz vidim bezce, nebo cyklisty, posadim je vzdy k noze. Upraveno 14. února 2016 uživatelem Murphy97
martar Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Teda Micey, to bych do tebe neřekl, po všech těch roztomilejch zvířátkovskejch videjkách Chovatelé koní, pejsků a dětí jsou obvykle přesvědčeni, že jejich miláček nemůže nikomu vadit - taky z toho občas rostu. Čest výjimkám!
Micey Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 (upraveno) eskimak: Coz mi pripomina, onehda jsem se chytnul s nejakou babou.. jedu po cyklostezce, ona jde s dvema psama, kdyz se blizim tak si je chytne. Projizdim okolo, cumim a ona na me rve: "Prosim!!" Tak jsem se musel zeptat, jestli ji vazne mam dekovat za to, ze na me neskoci nebo me nepokouse jeji pes. Jakoze bych mel dekovat kazdymu majiteli psa, kterej na me neskoci? No, vubec jsme si nerozumeli:) martar: Upraveno 14. února 2016 uživatelem Micey
azeppelin Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 (upraveno) To není o "pejskařích", ale o lidské blbosti. Já taky nejsem zvědavej na cizí nevychované psy. Pes chodí u nohy na vodítku a volno dostává na vhodných místech. Člověk po malém psovi sbírá lejna a o metr dál stoupne do hromady jak od krávy. K tomu ještě agresivní psi. Možná by se mohly zavést testy inteligence a způsobilosti k chovu. Včetně podmíky zkušenosti s chovem, před nákupem větší a náročnější rasy psa. Upraveno 14. února 2016 uživatelem azeppelin
Murphy97 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Jasne, to je dobrej napad! Rozsiril bych to na chov hus (svine agresivni), hadu a pavouku.A kazdych sest mesicu povinne na psychotesty.
azeppelin Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Zatímco chov hadů je pro potenciálně nebezpečné druhy legislativně upraven, tak psa jakékoli rasy, bez předchozích zkušeností a do jakýchkoli podmínek si může pořídit kdokoli. V poslední době mám ve svém okolí čím dál víc případů nezvládnutých psů, vedoucí k napadení lidí a ostatních psů. Ve městech mi přijde přepejskováno, zdá se mi to do budoucna neudržitelné a asi by nebylo od věci nastavit určitá pravidla. V poslední době dost často probíhají diskuse i v rámci kynologických klubů. Ono jde především o ty psy, kteří blbost vlastního pána ve finále odnáší.
African Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 (upraveno) Jsem zavítal do míst, kde jsem nebyl asi pouhých pět let a objevil jsem asi tisíc nových lávek, mostků, schodišt a příkazů zákazů, se normálně ti ekologický bastardi posrali, takhle zničit fantastické místo :-( Tipuji, že můj kluk až vyroste, budou tu už eskalátory... No nic, zhluboka dýchat, zhluboka dýchat :-) Upraveno 14. února 2016 uživatelem African
Návštěvník LukeD Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 (upraveno) Pejskari. Ze musej dle vyhlasky mit ty blby psy na voditku samozrejme nikoho nezajima, vcetne MP. Kdyz jim to reknu, jsem za debila, protoze pejsek te sice ocucha, maximalne opacickuje, ale je hodnej a roztomilej a normalnim lidem to prece musi bejt prijemny. No ale me to strasne s..e. Kde se ti pod to mám podepsat? Nemám rád skákání po nohách. Je mi to nepříjemné. A od té doby, co mě pokousal vlčák pobíhající na volno, nemůžu volně pobíhajícího psa vedle své nohy ani vystát, resp. mám vždycky sto chutí ho nakopnout, když se přiřítí příliš blízko. Ten vlčák se ke mně tehdy rozeběhl a štěkal jak pominutý. A paninka samozřejmě blahosklonně halekala: Nebojte se, on jenom štěká, nic vám neudělá. Jen co to dořekla, zkurvený vlčák mě oběhl z levé strany a zakousl se mi do pravé nohy. Naštěstí netrhal. A naštěstí ho měli očkovaného. Ani tak to ale nebylo nic moc příjemného. Domů jsem dobelhal, ale bolelo to jako čert a chvíli jsem to rozdýchával. Od té doby, světe div se, už ho vídám jenom na vodítku. Před barákem máme park, který je oplocený, jsou na něm dětská hřiště a na každé vstupní brance je nápis, že psi se zde smí pohybovat pouze na vodítku. Každou chvíli vídám někoho, kdo na to prcá. S tím sbíráním hoven po psech už se to krapet zlepšilo, nicméně stále vídám majitele, kteří když jejich mazlíček s?re, tak dělají jakoby nic. PS: Je mi jasné, že za to nemůžou ta čtyřnohá stvoření, nýbrž jejich dementní majitelé. Obzvláště na přesdržku jsou tzv. milovníci zvířat, jejichž miláčci jsou všechno jen ne vychovaní, krmí je šlehačkou a dalšími "pamlsky", všichni nepejskaři jsou pro ně divní a nelidští, jejich miláček má několikanásobně vyšší hodnotu než jakýkoliv jiný člověk a oni sami rozhodují o tom, které zvíře je v přírodě potřeba chránit a které naopak nemilosrdně likvidovat... Upraveno 14. února 2016 uživatelem LukeD
geometr Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Mám na psy a pejskaře stejnej názor. A nejvíc mě může nasrat, když cizí psi skáčou po mých dětech, to bych páníčka nejradši prokop.
Tittus Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Já mam zase podobnej názor na děti, který kolem sebe rozhazujou odpadky a zasloužilé matky ten bordel zakopávají pod lavičky. A taky mě pijou krev lidi, který svoje děti vlečou k mému psovi se slovy "To je ale pěknej pejsek, podívej! Můžeme si ho pohladit?" A onehdá jsem viděl dítě, jak kadí v parku a pániček nevypadal, že by to pak hodlal uklízet.
Návštěvník tolja Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Já mam zase podobnej názor na děti, který kolem sebe rozhazujou odpadky a zasloužilé matky ten bordel zakopávají pod lavičky. A taky mě pijou krev lidi, který svoje děti vlečou k mému psovi se slovy "To je ale pěknej pejsek, podívej! Můžeme si ho pohladit?" A onehdá jsem viděl dítě, jak kadí v parku a pániček nevypadal, že by to pak hodlal uklízet. Bojíš se, aby tvůj čokl do toho nešlápl?
Tittus Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 To ani ne, můj čokl totiž není čuně a nehamtá v cizích exkrementech
Daemonultimate Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Tak to asi nebude pes, zeptej se někoho kdo tomu rozumí, co to máš vlastně za zvíře.
Návštěvník tolja Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 To ani ne, můj čokl totiž není čuně a nehamtá v cizích exkrementech tak to máš dobrý, mimochodem moje dítě, a není to tak dávno, také kadívávalo v parcích a lesoparcích a ani já to neuklízel, teda vyjma použitých ubrousků, pokud bylo kam
sery.vlk Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Tak to asi nebude pes, zeptej se někoho kdo tomu rozumí, co to máš vlastně za zvíře. +11111 Náš boxer chytl jiskru do oka, a než venčící páníček/ka zareagoval, s nekonečným nadšením se v exkrementu vyválel. Člověk ho pak mohl šamponovat jak chtěl, stejně byl cítit ještě týden. Oblíbené byly kravince, lidské exkrementy taky.
straspol Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Tak to by byla doma krize. Asi by ten týden spal v kočárkárně ...
Daemonultimate Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 +11111 Náš boxer chytl jiskru do oka, a než venčící páníček/ka zareagoval, s nekonečným nadšením se v exkrementu vyválel. Člověk ho pak mohl šamponovat jak chtěl, stejně byl cítit ještě týden. Oblíbené byly kravince, lidské exkrementy taky.takovou schválnost bych pochopil u psa šamponomilce mnohdy jsme my lidi horší než zvířata, ale aspoň že takovýhle chuťovky většinu z nás nebavěj nejčastější jev je, že pes cpe čumák všude možně a pak by páníčka chtěl celýho pěkně voblíznout
Doporučené příspěvky