Jakubisko Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 Záleží samozřejmě na požadavcích, ale ve 20 tisícovém městě odkud pocházím se cena v únoru pohybovala 200-300Kč/metr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 No tezko bude hledat nekoho kdo to udela vyrazne levneji. Keby si bol z Prahy,alebo okolia dohodim Ti manika,trosku pomalsi:-),ale obklada super a cena tretinova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 normálně se mi chtělo brečet V prostorách strojku se kutálel malý šroubek a jaká si podložka...v příloze zasílám foto strojku a místo kde chybí šroubek . Máte někdo zkušenost s ETA 2892.2 ??? Strojek je kvalitní a v pohodě, prostě jsi měl smůlu na kus, to se stane. Victorinox je taky dobrá značka, prostě smůla. Tak hlavu vzhůru, vybral sis dobře, hodinky jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 ze by me neci zadni mlhovky neprijemne oslnovaly, se mi za 14 let rizeni jeste nestalo a ani me nikdy nenapadlo o tom premyslet, ze by to nekoho oslnovat mohlo. Co jsi napsal, na to jsem reagoval. V kontextu příspěvku na který jsi reagoval to vyznělo tak, jak to asi pochopil každý. Příště zkus prosím přehodnotit svoje příspěvky něž začneš hodnotit ostatní. Jsem rád, že nejezdíš jako blb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 Tak ho posli do hajzla,jednoduche... To jsem taky udělal... Spíš mě popudila ta bezostyšnost od nějakýho maníka, že odtušil, že tady je dobrá šance přijít lehko k penězům... Vždyť ten chlápek si řekl po přepočtu na hodinovku o 1.250,- Kč/hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 Co jsi napsal, na to jsem reagoval. V kontextu příspěvku na který jsi reagoval to vyznělo tak, jak to asi pochopil každý. Příště zkus prosím přehodnotit svoje příspěvky něž začneš hodnotit ostatní. Jsem rád, že nejezdíš jako blb. Asi se nedožiji chvíle,kdy bych s tebou nemusel bezvýhradně souhlasit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 (upraveno) Na našem sídlišti (asi jako na každém jiném) je obtížné zaparkovat. Je tu už x let jedno celkem velké parkoviště, na které se vejde cca 100 aut. Je samozřejmě plné, stejně jako všechna další volná místa okolo. No a náš ÚMO se rozhodl, že na toto parkoviště dá závoru a parkoviště zpoplatní částkou 400,- Kč/měsíc + DPH. Že to problém s parkováním ještě zhorší je více než jasné, málokdo si tuto částku dovolí zaplatit a bude hledat volná místa v okolí. Starosta a jeho kumpáni si tak asi chtějí přivydělat na své kšeftíky... Upraveno 31. července 2011 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 Na našem sídlišti (asi jako na každém jiném) je obtížné zaparkovat. Je tu už x let jedno celkem velké parkoviště, na které se vejde cca 100 aut. Je samozřejmě plné, stejně jako všechna další volná místa okolo. No a náš ÚMO se rozhodl, že na toto parkoviště dá závoru a parkoviště zpoplatní částkou 400,- Kč/měsíc + DPH. Že to problém s parkováním ještě zhorší je více než jasné, málokdo si tuto částku dovolí zaplatit a bude hledat volná místa v okolí. Starosta a jeho kumpáni si tak asi chtějí přivydělat na své kšeftíky... na jednu stranu je jasný že to je něčí príma kšeftík, ale pokud by to znamenalo mít svoje parkovací místo jistý a to za cenu jednoho piva denně, tak to je zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 na jednu stranu je jasný že to je něčí príma kšeftík, ale pokud by to znamenalo mít svoje parkovací místo jistý a to za cenu jednoho piva denně, tak to je zadarmo. Jenže ono si to zaplatí cca 20 lidí, parkoviště bude skoro prázdný a auta budou rozstrkaný kde se (ne)dá. Kdyby to parkoviště bylo postavený v posledních letech nebo kdyby si za ty peníze mohl někdo koupit jistotu stání a ostatní být volná, tak je mi to fuk, ale za chvíli budeme platit i chůzi po chodníku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 A nebude tam nějaká přidaná hodnota, třeba hlídač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 A nebude tam nějaká přidaná hodnota, třeba hlídač? Přidaná hodnota je brána s nějakým čtecím zařízením. Při naturelu a naštvanosti místních je mi jasné, že se to ÚMO pěkně prodraží, protože se dá očekávat, že bude každou chvíli uražená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 Hm, to je k ničemu . Kamarád má v Praze auto za takovou závorou a stejně je kažou chvíli vykradené. Hlídač by byl fajn. A nechcete uspořádat nějaký protest, třeba petici? Zavolat Černé ovce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 (upraveno) Hm, to je k ničemu . Kamarád má v Praze auto za takovou závorou a stejně je kažou chvíli vykradené. Hlídač by byl fajn. A nechcete uspořádat nějaký protest, třeba petici? Zavolat Černé ovce? Tady je to asi všechno k ničemu, kor v dnešní době a u nás na modro-oranžovém mafiánském severu. Já se ozval už několikrát - např. jsme chtěli se sousedy odkoupit nebo pronajmout kousek vedle našeho paneláku s tím, že se postaráme o zeleň a uděláme na naše náklady dětské hřiště pro všechny. Musel to odsouhlasit Společenství vlastníků našeho domu, což se nepovedlo. Ale zároveň nám místní "bossové" na schůzi řekli, že si koupili z druhé strany paneláku velký kus pozemku za 3,- Kč/m2 na parkoviště pro 6 vyvolených. A na to ÚMO žádný souhlas vlastníků nechtělo... To zpoplatněné parkoviště není u našeho domu, máme to tam daleko a nevyužíváme ho. Jenže z něj se budou snažit lidi parkovat kde se dá a tak máme zřejmě smůlu i my před naším domem. A představa, že se táhnu dálku o berlích se svou pokurvenou nohou a dvouletýma dvojčatama, tak to mě fakt s...e. Upraveno 31. července 2011 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 Větral jsem přes víkend svoje letecké primky a přes veškerou opatrnost a dlouhý rukáv jsem utrpěl dva poctivé šrámy na sklíčku... Takže hodinky čeká leštění a opět vitrýna a na ruce už mám zase kus poctivého železa s hardlexem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 manželka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej Berkus Odesláno 31. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2011 manželka! Krátké a výstižné Minulý týden jsem měl to samé, naštěstí bez kroužku O'p'B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 ze by me neci zadni mlhovky neprijemne oslnovaly, se mi za 14 let rizeni jeste nestalo a ani me nikdy nenapadlo o tom premyslet, ze by to nekoho oslnovat mohlo. ...ty si nikdy nestal v dazdi v dopravnej zapche? stastny to clovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Větral jsem přes víkend svoje letecké primky a přes veškerou opatrnost a dlouhý rukáv jsem utrpěl dva poctivé šrámy na sklíčku... Takže hodinky čeká leštění a opět vitrýna a na ruce už mám zase kus poctivého železa s hardlexem... cos dělal??? Já jsem tu automatickou hrůzu nosil i v práci ( troufnu si tvrdit, že moje práce je na nějaké škrábance a újmy rozhodně náchylnější, než ta Tvoje) a nic. Nepočítám G-čka, které dostaly fakt na p...l při jedné strkanici....ale to bylo poprvé, co to nějaké hodinky (za více jak 10 let) odnesly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 cos dělal??? Já nevííím!!! Choval jsem se zcela mravně, ale byl jsem na houbách, tak asi jak jsem vyndaval ty spousty lišek z toho blbého roští... To je ta lovecká vášeň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Štefka Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Právě jsem spočítal tržby za červenec.... hnus... Už se těším, jak se bude mančaft koukat na vejplaty :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky