mondeo2 Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 A Deníček moderního fotra jsi už četl? Nebo poslouchal? Dá se sehnat oboje - doporučuju. Já se teda teď už jen nostalgicky směju, ale je to poměrně přesný popis toho, co tě čeká a taky doporučuji celou sérii Prevítů .............http://www.databazeknih.cz/autori/simon-brett-204 nemaj chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Přesně jak píšou kluci, já už jsem na odpis pět let v kuse :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Jablko, k tomu uspávání... asi už jsi to viděl, ale pokud ne - takhle nějak to funguje http://video.idnes.cz/?c=A170326_120201_domaci_vov&idvideo=V170321_102635_ona_salv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 .. se ti po.chcalo auto Ale nic ve zlém, pakárna na nas.rání. Ale aspoň si stříkneš i spodek, když už pod tím bude mechoš. Už to volá po obnově.To je naše, jak jí doma říkáme, krysa. Na odvoz bordelů ze zahrady a na vožení dřeva z lesa. Má něco za sebou - první pickup Ťang Ťong Musso v ČR..Už je u místního kováře na opravě..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Dopr..., zasr.. posun času. Nemůžu se vůbec nastartovat...Posun času je Jetlag proletariátu..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 ... a to třeba i v USA a Kanadě, že jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Jak se dite narodi, velmi rychle si vybudujes rezistenci. Ja jsem to teda tak mel, me rvani mimina po par dnech nebudilo .á vim, měl bych trénovat na brzo už 24/7 řvoucí mrně, ale holt se rád vyspim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 (upraveno) Obchod vltava.czV pátek to byl měsíc, co jsem objednal 5 vinylů (některé skladem, jiné dostupnost 14 dní). Poslední dva týdny se čekalo, až k nim dorazí poslední deska (4 už měli na skladě), aby se mohlo vše komplet odeslat, načež dnes odpověděli, že tu poslední vlastně nedodají a posílají mi jen 4...Edit: chyba slovosledu Upraveno 27. března 2017 uživatelem Irma Bunt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Obchod vltava.czV pátek to byl měsíc, co jsem objednal 5 vinylů (některé skladem, jiné dostupnost 14 dní). Poslední dva týdny se čekalo, až k nim dorazí poslední deska (4 už měli na skladě), abys mohlo vše komplet odeslat, načež dnes odpověděli, že tu poslední vlastně nedodají a posílají mi jen 4...tak trošku jelita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 ... a to třeba i v USA a Kanadě, že jo.Tam rozhodně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Rosicky, ac je to ted spartan, pral jsem si, aby si letos zahral. Snad to neni jeho fotbalovej konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Myslíš skleněného Rosického ? :-) Aby se nám zase nerozbil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Moc se mi líbilo zdejší označení fotbalinka. Na Rosického naprosto přesné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Myslíš skleněného Rosického ? :-) Aby se nám zase nerozbil No jo, myslim. Je ho proste skoda, je to sympatak ( ale ty zraneni maj v rodine - jeho bracha byl totez ) a tohle bych nepral nikomu. Snad si fakt jeste zakope. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 (upraveno) Martine já prostě Rosickýho nemůžu vystát. Pro mě je to jeden z nejpromrhanějších talentů jakej kdy Českej fotbal měl. Ten frajer to dostal vod pána boha do kolíbky, obrovskej talent a zabil ho svoji laxností a nechutí, nebojovností. Jasně, je zřejmí, že je ke zraněním náchylnější, ale u něj neni vidět špetka chuti, vůle jít do toho. Jemu ten stav věcí vyhovuje... Koruny se sypou tak co vole!Vždycky říkám, že kdyby měl Srdce co má Nedvěd, tak má milej Rosický ve skříni nejmíň tři zlatý míče! Jenže je to podělanej lajdák a bebíčko bez srdce a bojovnosti... A tenhle rok to znovu jenom dokazuje... Upraveno 27. března 2017 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Ámen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Tome, to si prave nemyslim. Ano, vypada bez zajmu, ale ten kluk ( vim, je mu 36, zadnej kluk ), byl a je se zdravim v hajzlu odmalicka a proto tak musi i hrat ( Nedved byl "magor" co do toho mohl vlitnout a nezranil se ), Rosa se proste koukne na mic a je zranenej.Ze sypani penez bych ho nepodeziral, ma jich tolik, ze ani netusim :-), nema to dle meho zapotrebi, to je muj nazor. Jen je hloupej a furt to zkousi - navrat a nejde to, zatim tohle nepochopil.Mne snad nikdo nepodezira, ze bych fandil sparte, ale tohle si nezaslouzi ( taky nemam rad prezdivku malej mozart, protoze si myslim, ze "nic" nedokazal- kdyz pominu tech par titulu a hrani v nemecku a anglii :-), ale to spis proto, ze jsem si myslel, ue s nim v repre udelame aspon titul v evrope ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Rosa? Na pocet odehranych minut je to suverenne nejdrazsi hrac sveta.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Tak do hlavy mu nikdo opravdu nevidíme, ale já to prostě vidím a cejtim tak jak sem psal... A to sem ho strašně rád pozoroval při hře, nenapodobitelnej, rozdílovej hráč, radost se dívat jak vede míč, ale jenom když má chuť...No nebudeme se o něm dohadovat :-)Já to naopak Spartě samozřejmě přeju, že si ho nasadila do kožichu ;-) I když už jsem slyšel i takový názory, že to byl Křetinskýho jenom čistě marketingovej tah. Že vo hraní ta jeho smlouva vůbec není. Ale tomu já nerozumím ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Jo, marketingovej tah to byl super a dohadovat se urco nebudeme :-). Tohle nam muze byt jedno :-).Zatim Plzen i Slavie angazuje hrace pro jejich hru a ne kvuli tvari na plakatu.Tot zas muj nazor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky