Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jj, to mě taky nakrklo. Zajdu na poštu a nechám si to poslat e-mailem. To by mělo být nadále zdarma.

To jde??? nejde o to bůro,ale pošta mi jen pije krev

http://www.ceskaposta.cz/cz/aktualne/tiskove-zpravy/2011/hospodareni-posty-vykazuje-pozitivni-trend-id34489/

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Eltón ho prodává, že ho taky někde vygůglil.

tak nějak to vidím taky

jenže:

Proč bys měl bejt naštvanej? Prostě standardní řemen.

já jsem si ho kvůli týhle hlášce "Design náramků vychází z řemínku hodinek Prim Orlík."

která naznačuje exkluzivitu a nepochybně je promítnutá do ceny

KOUPIL

Odkaz ke komentáři

Ono je to s tím řemenem složitější. On sice opravdu vychází z řemenu pro Prim Orlím LE45, ale ten zase vycházel z modelů, který ten švýcarský gumárenský koncern vyrábí pro normální trhy. Dokonce si ani nemyslím, že třeba barva toho řemenu na Orlíkách je unikátní, jen se moc čato nevidí. Ale neřeš to, prostě je to pěkněj a hlavně na ruku moc příjemnej řemen. A koupí od Eltonu podpoříš českou ekonomiku, což je v době krize velmi krásné gesto :)

Odkaz ke komentáři

Ono je to s tím řemenem složitější. On sice opravdu vychází z řemenu pro Prim Orlím LE45, ale ten zase vycházel z modelů, který ten švýcarský gumárenský koncern vyrábí pro normální trhy.

Trochu to unášíš - v marketingových řečech se píše že vychází z Orlíku, nikoliv Orlíku 45LE.

Ty tam nevnímáš ten podvůdek?

Kdyby tam nebyl odkaz na legendární Orlíky... mohli by na něj dát cenovku skoro litr?

Navíc "vychází"... To je taky blbost - vyšel jim tak akorát v katalogu, kam zabodli prst. Nic z ničeho nevychází, žádný vývoj za tím není.

Ale když už jsi nakousl limitku...

Tobě nevadí, že na unikátních orlíkách 45LE máš běžný produkční kaučuk?

Jinak nic proti řemenu, je dobrej. A že podpořím českou ekonomiku? No až ho bude Elton vyrábět tak jo, takhle to až tak moc neplatí.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Trochu to unášíš - v marketingových řečech se píše že vychází z Orlíku, nikoliv Orlíku 45LE.

Ty tam nevnímáš ten podvůdek?

Kdyby tam nebyl odkaz na legendární Orlíky... mohli by na něj dát cenovku skoro litr?

Navíc "vychází"... To je taky blbost - vyšel jim tak akorát v katalogu, kam zabodli prst. Nic z ničeho nevychází, žádný vývoj za tím není.

Ale když už jsi nakousl limitku...

Tobě nevadí, že na unikátních orlíkách 45LE máš běžný produkční kaučuk?

Jinak nic proti řemenu, je dobrej. A že podpořím českou ekonomiku? No až ho bude Elton vyrábět tak jo, takhle to až tak moc neplatí.

Nojo, tak pokud mají na mysli, že vychází z Orlíku 1965, tak to asi úplně ne. Řekněme že jistá podobnost tam být může, nicméně pravděpodobně je čistě náhodná. Ale jako podvůdek to neberu, rozhodně jsou větší podvůdky v oblasti světového hodinářství, které zůstanou nepovšimnuty.

A je mi to celkem fuk, jestli mám na limitce běžný produkční kaučuk a nebo neběžný neprodukční nekaučuk, mám je zrovna na ruce a jsou docela pohodlné.

Odkaz ke komentáři

propad eura. ale ten me s..e uz dyl. jen nevim, jestli cekat, nebo se zbavit, mam celkem ranec eur cash a co dal?

Propad proti čemu?

Proti koruně je to furt plus minus autobus, proti dolaru si EURO stojí dobře.

Klesá jen proti švýcarskýmu franku a jenu, ne?

Ale ten frank mě štve, hodinky podraží. A Nespresso kapsle taky :)

Odkaz ke komentáři

Propad proti čemu?

Proti koruně je to furt plus minus autobus, proti dolaru si EURO stojí dobře.

Klesá jen proti švýcarskýmu franku a jenu, ne?

Ale ten frank mě štve, hodinky podraží. A Nespresso kapsle taky :)

proti korune. kdyz sem delal ceniky, euro bylo za 32, v mezicase sem uz dvakrat zdrazoval, ted ho ode me kupujou arabi za 23,80, to je dost vo nicem uz, no.. proto rad kupuju na foru od slovenskych kolegu, neprodelavam gate pri smene meny :)

Odkaz ke komentáři

Orisy v úterý večer asi nemohly unést film Tchyně a uzený v TV a v 20.30 se zastavily a nejdou a nejdou.Do Koskomu-odtamtud do Pardubic a měsíc čekat a to jsem si je chtěl vzít v neděli na moře

Odkaz ke komentáři

Orisy v úterý večer asi nemohly unést film Tchyně a uzený v TV a v 20.30 se zastavily a nejdou a nejdou.Do Koskomu-odtamtud do Pardubic a měsíc čekat a to jsem si je chtěl vzít v neděli na moře

Něják nám ty holky Švýcarský začínají kulhat, znám to a je to nepříjemné, tak ti přeji ať to dobře skončí" Pak klidně napiš, jaký problém nastal, zajímají mě poruchy hodinek poslední dobou <_<

Odkaz ke komentáři

Abych kvů i tomu nezakládal vlákno

Piloti airbusu, který spadl do Atlantiku, do poslední chvíle nevěděli, že padají.

http://www.novinky.c...i.html?ref=boxD

Myslel jsem že v kokpitu jsou alespoň 2 na sobě nezávislé umělé horizonty a zamrzle Pitotovy trubice budou lhát o rychlosti,ale horizont na tom přeci není závisly

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Abych kvů i tomu nezakládal vlákno

Piloti airbusu, který spadl do Atlantiku, do poslední chvíle nevěděli, že padají.

http://www.novinky.c...i.html?ref=boxD

Myslel jsem že v kokpitu jsou alespoň 2 na sobě nezávislé umělé horizonty a zamrzle Pitotovy trubice budou lhát o rychlosti,ale horizont na tom přeci není závisly

Neni, ale pokud letadlo nepada dolu po cumaku, tak na horizontu nic moc nepoznas. Horizont ukazuje polohu dvou os letadla vuci nejake stanovene rovine, jestli to letadlo v te poloze leti nebo pada nebo stoji na miste , to zobrazit nedokaze.

Odkaz ke komentáři

To znamená, že z Vás tam dělají o něco větší blbce, než z řidičů u nás :D

Ne, ne u nás dostaneš u Shellu za 35L smradlavou voňku a jiné kokotinky.A to se vyplatí, mám jich už pět.

"Za nákup alespoň 35 l paliva Shell V-Power, Shell V-Power Racing nebo Shell V-Power Diesel získáte praktické vlhčené ubrousky či energetický nápoj*.

Za nákup paliva Shell FuelSave Natural 95 nebo Shell FuelSave Diesel pak originální osvěžovač vzduchu."

Upraveno uživatelem vikhra
Odkaz ke komentáři

Ne, ne u nás dostaneš u Shellu za 35L smradlavou voňku a jiné kokotinky.A to se vyplatí, mám jich už pět.

"Za nákup alespoň 35 l paliva Shell V-Power, Shell V-Power Racing nebo Shell V-Power Diesel získáte praktické vlhčené ubrousky či energetický nápoj*.

Za nákup paliva Shell FuelSave Natural 95 nebo Shell FuelSave Diesel pak originální osvěžovač vzduchu."

jo ta voňka je luxusní.... to je smrádeček, že?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...