Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Me ten fuelsave nastval, palivo jsem neusetril zadny oproti tomu, co beru normalne, naopak.

Jezdim porad stejne, stejnej pomer okresky - mesto - dalnice a oproti Verva Diesel / OMV neco / diesel z Lukoilu jsem mel podle PP spotrebu o skoro litr (cca 0,8) vyssi.

Je to banda smejdu.

Upraveno uživatelem boo-beek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

při dnešním dopoledním poslechu rockového(!) Rádia Čas jsem se dozvěděl od lehce úlisného moderátora spoustu neobyčejně zajímavých informací o novém filmu Šmoulové, včetně toho, že k filmu se dá koupit spousta reklamních předmětů - trička, plakáty bla bla bla a další věcinky... je to opravdu to, co chceme na rockovém rádiu slyšet?

Hudbu nepouští špatnou, ale totálně to zabíjí konceptem převzatým z normálního Rádia Čas a to včetně stejně nechutně pozitivně přeslazených moderátorů... já chci moderátora, kterému budu moct věřit, že poslouchá rock, žije jako rocker a v ranním vysílání je po kocovině z včerejší kalby!

Odkaz ke komentáři

Rydykopalsson: I ze vcerejsich rockeru - parmenu se stavaji Tatkove Smoulove... prirozeny vyvoj... a souhlasim, ze na rockovem radiu by si to meli hlidat.

Frantik: co si vezmes za hodinky: Dolce & Gabana? Calvin Klein? Hlavne barevne! ;)

Upraveno uživatelem little_w
Odkaz ke komentáři

Rydykopalsson: I ze vcerejsich rockeru - parmenu se stavaji Tatkove Smoulove... prirozeny vyvoj... a souhlasim, ze na rockovem radiu by si to meli hlidat.

Frantik: co si vezmes za hodinky: Dolce & Gabana? Calvin Klein? Hlavne barevne! ;)

Já pujdu jen v koženejch slipech, tak snad nějaký Armani Posted Image
Odkaz ke komentáři

Hele, tak vy dete? To je super. Pro mě na tu akci šije Ondra. Je trošku složitý ten model popsat, ale v zásadě jde o několik Panerai řemínku a takovou, bohužel celkem malou, kapsu z krokouše. A na ruce budu mít jen chloupky.

Odkaz ke komentáři

Hele, tak vy dete? To je super. Pro mě na tu akci šije Ondra. Je trošku složitý ten model popsat, ale v zásadě jde o několik Panerai řemínku a takovou, bohužel celkem malou, kapsu z krokouše. A na ruce budu mít jen chloupky.

Je to tohle, jak jsi o tom mluvil ve stredu?

post-643-040645600 1313140382.jpg

Odkaz ke komentáři

tam by mě nedostanou. ještě bych se, asketa, stal objektem zájmu a nevim, co bych si s tim počal. ale v sobotu na Čtvrtníčkova Vykuřpytla jdu a očekávám zpěvohru pro náročné diváky.

Souhlas. Ctvrtnicek rika, ze to bude "trefa do hnedeho" Posted Image
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...