pevo Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 Jak já vám rozumím kluci! Zajímavý je, že co chci, tam mě někdo přehodí, ale jak mám naváto, sám doma a nálada utrácet, vždycky vydražím nějakou pí.ovinu. Doma to mám už skoro jak Hanzlík ve Slavnostích sněženek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 Doma to mám už skoro jak Hanzlík ve Slavnostích sněženek... gumáky (teď nevím, jestli byly levé, nebo pravé) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 "Tak to je ta moje nová družka. Vyměnil jsem ji za obraz. Krajinka v zimním hávu." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2011 me stve, ze mam barak kus vod velky ceny a nejakej kokot v kempu turuje masinu uz hodinu v tahu. a pekne se to rozlejha. vcera to provadel do pul treti do rana.. muze mi nekdo vysvetlit filozofii tohoto pocinani? Vznika to ako vedlajsi ucinok expozicie alkoholu na osoby s tzv. nemeckou genetickou dispoziciou.. a tiez sa tym paradne dojebe motor. oni to robia napr. na studeno a skusaju kto vyrobi vacsi plamen od vyfuku. Odpaluju cigarety a tak. miestny folklor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2011 Vznika to ako vedlajsi ucinok expozicie alkoholu na osoby s tzv. nemeckou genetickou dispoziciou.. a tiez sa tym paradne dojebe motor. oni to robia napr. na studeno a skusaju kto vyrobi vacsi plamen od vyfuku. Odpaluju cigarety a tak. miestny folklor. Jsem si vždycky myslel, že motorkáři jsou všichni srdcaři. Ale tohle můžou studenému motoru dělat jenom prasata. fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2011 jo když někdo celej den chlasta tak jdou city stranou.Doma by si to dovolit nemohli.Do nedávna byl na velkou cenu u nás na hřišti taky kemp a ten bo...l bych nikomu nepřál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2011 ...ze mi skoncila 2tyzdnova dovolenka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 Jsem si vždycky myslel, že motorkáři jsou všichni srdcaři. Ale tohle můžou studenému motoru dělat jenom prasata. fuj No vacsina rozhodne je s motorkou takpovediac vo vztahu, ale ked chces spat tak aj to jedno hovado z tisica je moc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 Paní, která má potřebu v 5:30 ráno vyhazovat sklo do sběrného kontejneru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 To bych měl něco podobného - Sekání trávy technickými službami...nekecám, že tady sekačky vrčí každý všední den od 7h, tráva poporoste o 5 cm a synátoři pánů z městského úřadu mají o prázdninách pěknou brigádu...v období dovolených je to opravdu chuťovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 Jo, tak tohle taky, BYTOSTNĚ , nesnáším. Sekačky.....to by mne jeblo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 (upraveno) Hoši vy asi nie ste z dediny, taký cinkulár po ránu, to je teprv záhul... Upraveno 15. srpna 2011 uživatelem koveras Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 To nejsem....ale cirkulárku po ránu znám taky. Se sousedem ( v baráku pod náma ) se ale bylo možno slušně domluvit, takže ji nepouští dřív, než v devět ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 Hoši vy asi nie ste z dediny, taký cinkulár po ránu, to je teprv záhul... no právě na dědině tohle dělají ti z města. Vesničan co celý týden chodí brzo ráno do práce si v sobotu a v neděli přispí. Chalupář z města má velký pilno drandit trávník a řezat dříví už od rána aby to stihnul a mohl odpoledne sedět u grilu. Když jsem teď v létě v dovolené spravoval střechu tak mě ani nenapadlo jít do toho mlátit před devátou i když byl všední den. Jednak jsem si taky chtěl přispat a tak nějak předpokládám že sousedi taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 Vono je to stejně jedno...když to nejsou sekačky, tak jsou to bagry. Probíhá u nás rekonstrukce....jedinej zelenej parčík, kde si hrála děcka a byl to takovej balzám , musel ustoupit parkovišti - stejně je to na houno, protože lidi tam parkovat nebudou, páč jsou zvyknutí stát blíž a udělat o deset kroků k baráku víc, to je neřešitelný problém. A argumentují i tím, že na auta nevidí, takže celý to, co se tady děje, je úplně zbytečný. Jo, postavili pro děcka hřišťátko, oplocený je to jak Osvětim.....už jsem odtamtud párkrát vyhazoval madam, co si tam šla sednout na lavičku s cigárkem a kávičkou a její pejsek se venčil na pískovišti - zavolala na mne PČR - chechtám se ještě teď, když si vzpomenu, jak jí policista na místě napařil 2500 Kč pokuty, když se mu sama doznala, že tam se psem chodí pravidelně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 Tak se taky řadím mezi probudivší v sedm ráno randálem ze sekaček, motorových pil, křovinořezů, drtiček a kdoví jakých potvor ještě. Jak jsem psal dříve, ÚMO si dá na největší parkoviště závoru a bude vybírat 500,- Kč měsíčně parkovné. No a aby to parkoviště bylo pořádně vidět, zmizely všechny keře a stromy, které okolo x let rostly a krásně ten plac zakrývaly. Je to stejně zvláštní - ostatní zeleň ÚMO moc nezajímá, ale tady se teda vyřádili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k-mart Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 Sekačky a sousedi, mé "oblíbené" téma :-( Bydlím na vesnici už 10 let, první 3 roky byl klid, pak umřelo pár starousedlíků, jejich baráky koupili "lufťáci" a všechno šlo do..... předtim platila nepsaná pravidla o tom, že nikdo neseká strunovkou v 7 ráno ( to stejně nechápu, jak může někdo sekat mokrou trávu... ), nikdo neopravuje střechu od 6-ti od rána... no, zkrátím to, když bydlíte vedle totálně vypitýho de-bila, kterej má na třetině zahrady položený starý koberce a zbytek seká KAŽDEJ den, na plotě má ostnatej drát a nepomůže ani domluva, ani městská policie ani donucovací prostředky, tak to po čase prostě vzdáte, na zahradu nechodíte, okna jsou na mikroventilaci a inzerát na prodej baráku v realitce... ono totiž těch jemu podobnejch nějak pořád přibejvá... a to nemluvím o psech... miluju psy.. ale proč mám poslouchat jejich štěkot x hodin denně a jejich majitelům jsou vaše nářky úplně u...?... no nic, musel jsem si ulevit, alespoň, že v tom nejsem sám, už jsem se začal bát, že mám na ty chudáky sousedy averzi :-DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 S pejsky to není sranda, když jsem se nastěhoval do nového baráčku v naší ulici, myslel jsem, že si jí do tejdne hodím" Deset baráků a deset velkých psů, štěkot je jeden ze zvuků, který nezachytí ani výborné okno, ani okenice, to už vím, posbíral jsem hodně informací. Nespal jsem a pomalu šedivěl. Nakonec jsem koupil Dobrmana, který se úspěšně svým hlasem připojil ke kamarádům v ulici, možná, že bych řekl, že je nejlepší a naučil mě s tím štěkotem žít. Dnes už spím jak miminko Je tedy pravda, že ten můj aspoň něštěká na každýho vrabce, třeba tak jako seusedův vlčák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 moj sused je programator, podlahol bio kulture, kazdu sobotu 07:00 sa mu na pozadi spusti skript, vytiahne kosacku /motorovu/ a pokosi asi tri áre trávičky pri dome. /ja mám 8 árov a kosím to akumulátorovou vretenovou kosačkou, ktoru nie je počuť ani na 10m/. trva mu to 20min a ta kosacka ma motor H-D. Instant´s Private Hell. najnovšie v duchu bio náboženstva sa chlap rozhodol mať záhradu na divoko. nepolieva, nekosí, neudržiava. snažím sa mu vysvetliť, že pokiaľ toto urobí na severnom Slovensku v zahrade susediacej s lesnou lukou, ok. Tam to mozno funguje. Ale tu, v Špinavici na Dunaji, tu mu akurat narastie metrová burina, kedze nic ine okrem umelo vysadenych rastlin /kvetov, ovocnych stromov a zeleniny/ a rychlorastucej buriny, ktoru vsetci zodpovedne vytrhavame, tu na okoli nezije. Takze teraz musim este aj striekat travnik proti burine, je to tak trikrat horsie ako predtym, to stacilo vybrat rukami tu a tam nejaku pupavu /coze je to za burina, ze/. Nuz, za plotom ma to svinstvo svoje biomagorom udrziavané hniezdo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 donedávna v Praze v novém bytovém domě, spousta bytů veskrze 1+kk. v každým bytě, nechápu jak se tam vešli, minimálně jeden malej uštěkanej raťafák. nevím co je to za zvrácenou městskou módu, pořizovat si do minimálního bytu tyhle smetáky. rozčiloval mě neustálý pisklavý štěkot ze všech stran a zbabělá agresivita, když se s nimi člověk potkal na chodbě.teď jsme na vsi, pohoda klid. občas cirkule nebo sekačka, ale ve staré zástavbě, kdy má každý uzavřený dvůr a soukromí. za největší zlo a zhůvěřilost považuju urbanismus satelitů (daný jak cenou/velikostí pozemku, tak předpisama) kdy bydlíte sice "venku", ale soukromí žádný, každý každýmu vidí až do zadku a hluk se rozléhá taky všude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky