Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada

Solarko nema rada, tetovani nesnasi, ale nosi hezke kalhotky, nastesti jsem zadany jako lib :) to me fakt vsechno se.e ...

Hele, kdyby otravovala moc, vždycky se můžeš zavřít do sklípku a tam to přečkat, ne? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vám nevím,ale asi mě dneska nic nenaštvalo,celý den jsem se příjemně bavil ale to je do jiného vlákna.

Gilius to zo píšeš dobře znám někdy je těma trotlama co si o sobě hodně myslí docela prča :boxing:

Gasi tak jí dej banána Ty ,třeba dá pokoj :D

Odkaz ke komentáři

Objednal jsem si z USA knížku v ceně $165. Dřív jsem prostě musel při převzetí balíčku doplatit clo. Tento systém se asi někomu zdál moc jednoduchý a tak jsem tentokrát dostal dopis do vlastních rukou s formulářem plné moci pro Českou poštu, aby mne zastoupila v celním řízení. Údajně se jedná o legislativní požadavek EU. Doručení knížky se tím o několik dní pozdrží a počet úředních papírů spojených s předáním jedné knížky jejímu majiteli utěšeně stoupne. Jen v tom dopise byly hned tři... Ale zase mne může těšit, že přispívám k udržení zaměstnanosti ve státním sektoru.

Odkaz ke komentáři

Objednal jsem si z USA knížku v ceně $165. Dřív jsem prostě musel při převzetí balíčku doplatit clo. Tento systém se asi někomu zdál moc jednoduchý a tak jsem tentokrát dostal dopis do vlastních rukou s formulářem plné moci pro Českou poštu, aby mne zastoupila v celním řízení. Údajně se jedná o legislativní požadavek EU. Doručení knížky se tím o několik dní pozdrží a počet úředních papírů spojených s předáním jedné knížky jejímu majiteli utěšeně stoupne. Jen v tom dopise byly hned tři... Ale zase mne může těšit, že přispívám k udržení zaměstnanosti ve státním sektoru.

A ještě zaplatíš navíc 160 Kč za vyřízení celního řízení :)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...