sibirnaya Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 pekna ? 180cm, 56kg, umele ctverky a chsicht jako Demi, proste tlama, mam smulu ... dyk je vo hlavu vyssi jak ty, skrete a asi o deset kilo tezsi... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 Asi mi to uteklo, ale kde a kdy se řešilo, že ty Lemania jsou skládačka? Postřehl jsem jenom kauzu Longines. Nerýpu jenom se ptám pro své dobro ;-) Abych byl spravedlivý, dostalo se mi Tadova vyjádření k zmiňovaným Lemania. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 Solarko nema rada, tetovani nesnasi, ale nosi hezke kalhotky, nastesti jsem zadany jako lib to me fakt vsechno se.e ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 Solarko nema rada, tetovani nesnasi, ale nosi hezke kalhotky, nastesti jsem zadany jako lib to me fakt vsechno se.e ... Hele, kdyby otravovala moc, vždycky se můžeš zavřít do sklípku a tam to přečkat, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 dyk je vo hlavu vyssi jak ty, skrete a asi o deset kilo tezsi... je o cele 2! cm mensi a ted uz ma o 28 kg min smejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 ......, nastesti jsem zadany jako lib to me fakt vsechno se.e ... Klasická ukázka toho, že, kurňa, když nepíšeme z mobilu, měly by se ty blbý háčky a čárky používat. Teď sám nevím, jestli jsem žádaný nebo zadaný nebo oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 Z libiku, z ... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 Z libiku, z ... :D málo jezdíš na naše srazy, libík je i žádaný... fitkařky ses sliboval zbavit už před měsícem, evidentně tě to baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 Z libiku, z ... :D No, a tos právě vytvořil můj první plnohodnotný příspěvek do vlákna "Co mě právě nasralo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 nejen vacherony masti ego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 Ste suldove, clovek si vylije srdce a podeli se o zavazny problem a blbouni z toho maji p.del, jdete do r.ti, uz vam nic nereknu a jdu to resit interne, s citem a pochopenim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 Tak vám nevím,ale asi mě dneska nic nenaštvalo,celý den jsem se příjemně bavil ale to je do jiného vlákna.Gilius to zo píšeš dobře znám někdy je těma trotlama co si o sobě hodně myslí docela prča Gasi tak jí dej banána Ty ,třeba dá pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 Ste suldove, clovek si vylije srdce a podeli se o zavazny problem a blbouni z toho maji p.del, jdete do r.ti, uz vam nic nereknu a jdu to resit interne, s citem a pochopenim ... Hlavně pozitivně, hlavně pozitivně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Ste suldove, clovek si vylije srdce a podeli se o zavazny problem a blbouni z toho maji p.del, jdete do r.ti, uz vam nic nereknu a jdu to resit interne, s citem a pochopenim ... pokud to budes resit interne a s citem, tak hlavne nezapomen vcas vytahnout.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 pokud to budes resit interne a s citem, tak hlavne nezapomen vcas vytahnout.. Správně, nezapomeň, že ven musí když se klepeš Ty, ne ona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 pekna ? 180cm, 56kg, umele ctverky a chsicht jako Demi, proste tlama, mam smulu ... je o cele 2! cm mensi a ted uz ma o 28 kg min smejde Jestli to správně chápu, tak v tom případě máš 182 cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 to ma leda tak na jehlach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Promin, priste se budu vyjadrovat presneji. Nechapu ucel tvyho komentare.. Taktéž promiň, jsem technicky "myslící" člověk. Přišlo mi to nějak neproveditelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Objednal jsem si z USA knížku v ceně $165. Dřív jsem prostě musel při převzetí balíčku doplatit clo. Tento systém se asi někomu zdál moc jednoduchý a tak jsem tentokrát dostal dopis do vlastních rukou s formulářem plné moci pro Českou poštu, aby mne zastoupila v celním řízení. Údajně se jedná o legislativní požadavek EU. Doručení knížky se tím o několik dní pozdrží a počet úředních papírů spojených s předáním jedné knížky jejímu majiteli utěšeně stoupne. Jen v tom dopise byly hned tři... Ale zase mne může těšit, že přispívám k udržení zaměstnanosti ve státním sektoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Objednal jsem si z USA knížku v ceně $165. Dřív jsem prostě musel při převzetí balíčku doplatit clo. Tento systém se asi někomu zdál moc jednoduchý a tak jsem tentokrát dostal dopis do vlastních rukou s formulářem plné moci pro Českou poštu, aby mne zastoupila v celním řízení. Údajně se jedná o legislativní požadavek EU. Doručení knížky se tím o několik dní pozdrží a počet úředních papírů spojených s předáním jedné knížky jejímu majiteli utěšeně stoupne. Jen v tom dopise byly hned tři... Ale zase mne může těšit, že přispívám k udržení zaměstnanosti ve státním sektoru. A ještě zaplatíš navíc 160 Kč za vyřízení celního řízení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky