Jump to content

Co mě právě naštvalo

safi

Recommended Posts

Klokan měl jsi jít na horní terasu v saunach. Tam je vždycky klid. Když ti nevadí ty nahý fitnessky. Mě se špatně soustředí na čtení. :)

Když já mám permici jen do vodního světa a sauny vůbec neznám, protože mi nedělají dobře. 

Docela mě nakrknul ten taxikář v Praze co si řekl za 14km ?480. To mi přijde jako docela dost. A hlavně to není první případ. Taky jsem byl jednou u toho, když jsme jeli s kolegou, nemluvili česky a pak místo 900,- chtěl 3.000,-.Kruci to to tady nejde udělat jako v Dubaji? Na navigaci zadá trasu, centrála mu to potvrdí a na konci člověk zaplatí a je klid A ještě se zeptá jestli jsem ochoten připlatit za dálnici a nebo má jet mimo. Nebo i v blbým New Yorku člověk dostane na letišti od naháněče taxíků leták kde má přibližné ceny na určitá místa + jak se mohou lišit v závislosti na dopravě a kolik se asi dává dýško. Ale tady se zřetelně nechce těm nahoře nic měnit. Tak aspoň zrušíme Uber. 

Aspoň jsme ve firmě udělali smlouvu s jednou firmou co nezačíná na A a teď nám jezdí Praha centrum -> Řitka za 800,-. Což jde.

Jasně že to jde - Uber, Lifago, Taxify...

No z tohohle ani jedno. Máme smlouvu s taxikářskou firmou. Jednání překvapivě v pohodě a je jedno jestli jede passat nebo transporter. Vše za 8 stovek. Tohle jsme museli udělat poté co jeden člověk jel z Prahy taxíkem a i když jsme upozorňovali, že žlutý zloděje nebrat tak do něj vlezl. Když dorazil do Řitky tak asistentka šla srovnat schodek (standard byl mezi 1300 - 1600) a tenhle si řekl o 3500. Na zalapání po dechu odpověděl "joooo paninko...já mám mimo město kilometr za 120,- mám to tu napsaný. A pán nastoupil, takže s tím souhlasil" A člověk neřekne ani popel.Tak proto smlouva.

Nechci trollit, ale zadal jsem do aplikace JETAX cestu z Národky do Řitky a vyskočilo na mne 518.-

A to jsem ani nevolal na linku pro stálé zákazníky, kde bych dostal ještě tak cca o 20% lepší cenu.

Jetax známe. Ale potřebujeme, aby pro zákazníky jezdilo stejné auto s označením jedné společnosti a ne podle toho kdo má jak čas. Stejné jako Taxi 70 na Kladně. Pro soukromé použití super. Pro potřeby firmy jak máme nastaveno to je nevyhovující.

DPF filtr :wallbash: ale co- vždyť jsem to čekal...

Kolik ti vydržel? Já to měl před nedávnem po 150000 km. Nedá se svítit.

Odesláno z mého SM-T805 pomocí Tapatalk

Jo jo, muj Rencek (pro rýpaly s motorem Nissan ma DPF jako nový po 230.000 km. Holt koncern to neumí, ale nechá si zaplatit ...

A kdyby se mi pos.al, tak cca 23.000 Kč za nový. Kolik chtějí Ti od echt lidová vozítka?

S- Max se dá zaplatit, nebude zle. Ale neházím flintu do žita, sázím na hadičky, čidlo nebo svíčku. Nepadá do nouzáku a jede jak drak- spíš to bude něco kolem. Jen svítí kontrolka - uvidíme... Má 198 tisíc, svoje kdyžtak odsloužil...

Jo jo, muj Rencek (pro rýpaly s motorem Nissan ma DPF jako nový po 230.000 km. Holt koncern to neumí, ale nechá si zaplatit ...

A kdyby se mi pos.al, tak cca 23.000 Kč za nový. Kolik chtějí Ti od echt lidová vozítka?

Na oktavu ci superba je za 17900 ( hraju si na chytryho, posledni dva svety motoru se tim prave zabyvaj a uvadej tam ceny ), tak proto jsem v obraze.

Ja vedel, ze nemam v noci spat :-), tatu jsem opet vezl ve 4 rano do nemocnice - zas si na chate delal po svem a vecer se nemohl hnout a skoro ani dychat. No a ja musel neco zrovna vyrizovat v praze a spal jsem tam ( jinak za nim kazdej den jezdim ). Takze zas sbalit mu veci ( polovinu leku zapomenu ), sbalit psiska a hura so Prahy - paradni den dovoleny :-(.

Jedine pozitivum je, ze mamka, ktera je na zaslouzeny dovce, se nemusi stresovat.

Dost lidí mě před tím varovalo. Každá ,,firma" to dělá jinak a natlakování může ten filtr úplně zničit.

U solidnej firmy nezaplatis ak sa renovacia nepodari/filter sa znici.

Sice nezaplatíš, ale filtr taky nemáš. Ford na Kladně chce buď plnou za 40.000,- a nebo 17.000 když jim necháš starej. Záruka a všechno kolem...nemá smysl řešit přes nějakou "firmu". Mám Mondeo 2.2...žádnej koncern.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...