tombed Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 buď rád, že ten hajnej nemířil mezi světla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 buď rád, že ten hajnej nemířil mezi světla Nema jezdit autem do lesa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 buď rád, že ten hajnej nemířil mezi světla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 buď rád, že ten hajnej nemířil mezi světla Nojo, hajnej je potvora no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Ještě že jsem nechodil na práva. Život studenta tam musí být těžký. Nosit 1-2 zbraně a neprůstřelku, ze které občas dolujete kulky... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Ještě že jsem nechodil na práva. Život studenta tam musí být těžký. Nosit 1-2 zbraně a neprůstřelku, ze které občas dolujete kulky... A to má Táda prázdniny. Dokážeš si představit ten mazec ve zkouškovým???? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej Berkus Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Ještě že jsem nechodil na práva. Život studenta tam musí být těžký. Nosit 1-2 zbraně a neprůstřelku, ze které občas dolujete kulky... Za nás se nic takovýho nedělo Jenom jsme občas dostali pár facek od profesorů někde v hospodě... Horší bylo, když ti nikdo nevysvětlil, že se to nesmí vracet... lol :D :D O'p'B 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Berkus: Ale stal ses legendou pro cele generace studentu, kteri prisly po tobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 (upraveno) Dnes mě naštvala oznámená cena za opravu utopených Railmasterů a taky ten suverénní a nadřazený způsob komunikace. Jo, a taky termín - prý 4 měsíce ... Upraveno 24. srpna 2011 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Dnes mě naštvala oznámená cena za opravu utopených Railmasterů a taky ten suverénní a nadřazený způsob komunikace. Kolik stojí oprava utopených Railmasterů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 (upraveno) to mrakouš: bez jedné stokoruny jich chtějí sedmdesát :-( Máš ještě ty JR? Upraveno 24. srpna 2011 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Hmm, tak nějak jsem si to i myslel. RJ už nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 to mrakouš: bez jedné stokoruny jich chtějí sedmdesát :-(Já bych to zrušil a zkusil lednici. Poslat jim to pak můžeš vždycky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 to mrakouš: bez jedné stokoruny jich chtějí sedmdesát :-( Máš ještě ty JR? Já jsem tedy skrblík, ale to mě nepřijde za faktickou generálku a výměnu některých dílů na takové pěkné hodinky moc. Estli ty nejsi větší skrblajs než já ????? :smile_anim: Za sedmiletý servis na cokoliv s Eta 7750 dáváš 3 až 3700 kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Rychlost, s jakou mizí zajímavíé kusy z bazaru.Ráno ty "B" a teď ty Longovy Omegy kapsáče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Zlatnictví kde mi vyrábí na třetí pokus prsteny na svatbu a opět ze špatného materiálu. Je to zlý horor, protože mi asi už nestihnou vyrobit správné a za 10 dní je potřebuji.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Že jsem musel z kevlaru šťárat ven tohle: Mě by potěšilo ( mír s tebou) kdybych si do tebe mohl jednou střelit, vždy mě to lákalo přes ten KEVRAL, ale bohužel nebo spíše bohudík již nejsem držitele zbrojáku. Ale možná když se jedná o TOTO někdo by mi tady bambitku rád půjčil ??? :worried_anim: Co chlapí ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 (upraveno) to mrakouš: bez jedné stokoruny jich chtějí sedmdesát :-( Máš ještě ty JR? To jako chtějí 69.900 korun za vyplavený hodinky? Kdyby dělali generálku, tak je taky musí rozebrat do šroubku a vyčistit a stálo by to tak 10.000 ne? Se zbláznili u toho Dušáka, fakt. Edit: Asi to bude o nulu víc, jsem to špatně pochopil, pak mi to přijde OK, pokud ti je u toho i odservisují, přetěsní a dají ti na to 2 roky záruku... Upraveno 24. srpna 2011 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 To jako chtějí 69.900 korun za vyplavený hodinky? Kdyby dělali generálku, tak je taky musí rozebrat do šroubku a vyčistit a stálo by to tak 10.000 ne? Se zbláznili u toho Dušáka, fakt. Nebo blbě počítáš a přidal sis jednu nulu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 To jako chtějí 69.900 korun za vyplavený hodinky? Kdyby dělali generálku, tak je taky musí rozebrat do šroubku a vyčistit a stálo by to tak 10.000 ne? Se zbláznili u toho Dušáka, fakt. Edit: Asi to bude o nulu víc, jsem to špatně pochopil, pak mi to přijde OK, pokud ti je u toho i odservisují, přetěsní a dají ti na to 2 roky záruku... (70-1)*100= ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky