Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ještě že jsem nechodil na práva. Život studenta tam musí být těžký. Nosit 1-2 zbraně a neprůstřelku, ze které občas dolujete kulky...

A to má Táda prázdniny. Dokážeš si představit ten mazec ve zkouškovým???? :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě že jsem nechodil na práva. Život studenta tam musí být těžký. Nosit 1-2 zbraně a neprůstřelku, ze které občas dolujete kulky...

Za nás se nic takovýho nedělo :) Jenom jsme občas dostali pár facek od profesorů někde v hospodě... Horší bylo, když ti nikdo nevysvětlil, že se to nesmí vracet... lol :D :D :D :D

O'p'B

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

to mrakouš: bez jedné stokoruny jich chtějí sedmdesát :-(

Máš ještě ty JR?

Já jsem tedy skrblík, ale to mě nepřijde za faktickou generálku a výměnu některých dílů na takové pěkné hodinky moc.:sad01_anim:

Estli ty nejsi větší skrblajs než já ?????:smile_anim: :smile_anim: :smile_anim:

Za sedmiletý servis na cokoliv s Eta 7750 dáváš 3 až 3700 kč.

Odkaz ke komentáři

Zlatnictví kde mi vyrábí na třetí pokus prsteny na svatbu a opět ze špatného materiálu. Je to zlý horor, protože mi asi už nestihnou vyrobit správné a za 10 dní je potřebuji.... :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Že jsem musel z kevlaru šťárat ven tohle:

Mě by potěšilo ( mír s tebou) kdybych si do tebe mohl jednou střelit, vždy mě to lákalo přes ten KEVRAL, ale bohužel nebo spíše bohudík již nejsem držitele zbrojáku.

Ale možná když se jedná o TOTO někdo by mi tady bambitku rád půjčil ??? :worried_anim: :worried_anim: :worried_anim:

Co chlapí ????

Odkaz ke komentáři

to mrakouš: bez jedné stokoruny jich chtějí sedmdesát :-(

Máš ještě ty JR?

:jawdrop: To jako chtějí 69.900 korun za vyplavený hodinky? Kdyby dělali generálku, tak je taky musí rozebrat do šroubku a vyčistit a stálo by to tak 10.000 ne? Se zbláznili u toho Dušáka, fakt.

Edit: Asi to bude o nulu víc, jsem to špatně pochopil, pak mi to přijde OK, pokud ti je u toho i odservisují, přetěsní a dají ti na to 2 roky záruku...

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

:jawdrop: To jako chtějí 69.900 korun za vyplavený hodinky? Kdyby dělali generálku, tak je taky musí rozebrat do šroubku a vyčistit a stálo by to tak 10.000 ne? Se zbláznili u toho Dušáka, fakt.

Edit: Asi to bude o nulu víc, jsem to špatně pochopil, pak mi to přijde OK, pokud ti je u toho i odservisují, přetěsní a dají ti na to 2 roky záruku...

(70-1)*100= ? :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...