Hajek Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Ani ne tak naštvalo ale rozmrzelo - videl jsem obrázky nových COLTU od Breitlingu a je to hruza a des. Kam ty Béčka směřují ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Já ti povím kam - tam, kam si to modus trhu žádá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 to Jakubisko: počkej až je uvidíš, to je normální sabotáž Brailtingenu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 (upraveno) Co mě dnes naštvalo a štve ? TO UKRUTNÉ VEDRO !!! Upraveno 26. srpna 2011 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Ja bych to normalne reklamoval a prachy chtel zpet. Uz me to zacina stvat, clovek si zaplati, ale nedostane se mu adekvatnich sluzeb. Napsal jsem stížnost na ČP a ombudsmance ČP, hned mě volala nějaká vedoucí reklamací či podobně, uznala mou stížnost a slíbila navrácení peněz za EMS službu odesílateli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Co mě dnes naštvalo a štve ? TO UKRUTNÉ VEDRO !!! Zapni klímu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 No co, mě zase štve ta zima a déšť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej Berkus Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Co mě dnes naštvalo a štve ? TO UKRUTNÉ VEDRO !!! Tohle jsem nedávno řešil, a kamarádka mi pohotově odpověděla: ' V létě nadáváš na horko, v zimě na zimu, tak prostě běž do p****e!!! ' Od té doby nějak nemám cojones na to, abych to počasí komentoval... I když... v úterý jsem byl nucen projet kaluží, kterou jsem měl až po mlhovky (průtrž mračen, jeden pruh, a za mnou fronta), takže na mě už od úterý bliká dobíjení, stabilizace, protiprokluz, a celkově 'avaria systema' ... což mě dost prudí. Vtipná na tom byla reakce kluků v servisu, kdy řešení téhle závady je auto zaparkované na sluníčku s otevřenou kapotou, a ono se to spraví samo O'p'B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Tohle jsem nedávno řešil, a kamarádka mi pohotově odpověděla: ' V létě nadáváš na horko, v zimě na zimu, tak prostě běž do p****e!!! ' Od té doby nějak nemám cojones na to, abych to počasí komentoval... I když... v úterý jsem byl nucen projet kaluží, kterou jsem měl až po mlhovky (průtrž mračen, jeden pruh, a za mnou fronta), takže na mě už od úterý bliká dobíjení, stabilizace, protiprokluz, a celkově 'avaria systema' ... což mě dost prudí. Vtipná na tom byla reakce kluků v servisu, kdy řešení téhle závady je auto zaparkované na sluníčku s otevřenou kapotou, a ono se to spraví samo O'p'B Pokud funguje analogie s vytopenými hodinkami, tak je tenhle způsob špatný! Musíš dát auto do ledničky a počkat, až odsaje vlhkost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Přesně jak říká Jakubisko, mokré auto není nic, co by nešlo přeleštit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Mám rád sluníčko, ale pár stupnů by to mohlo ubrat.Jinak, jak se zde píše, budu radši nadávat na moc sluníčka, než deštivo a zataženo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Pokud funguje analogie s vytopenými hodinkami, tak je tenhle způsob špatný! Musíš dát auto do ledničky a počkat, až odsaje vlhkost! Já četl na knife.cz, že se dřevo suší vyvařením ve slané vodě. Třeba by to šlo aplikovat i na hodinky a auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej Berkus Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Ne ne, na tu moji pološílenou taliánku je fakt nejlepší teplo a sluníčko Zima jí nesvědčí vůbec (proto ji taky tráví v garáži), a slaná voda... bez komentáře Ale už je to lepší, teď už jenom rozchodit motorku, a můžu si těch pár zbývajících dnů léta užít... O'p'B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Ze mi v den nastehovani do noveho domu praskl spoj na trubce pod dlazbou v koupelne a zjistilo se to az po par hektolitrech. Vytopeny cely dum - nutno rozebrat, prace na nekolik mesicu. Po tydnu opet stehovani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 že mi nějakej šmejd ukradl batoh i s notebookem a jeho přislušenstvím a dalšími věcmi, ext.hdd, myš, nějaký dokumenty. Koupený v listopadu 2010 28k v haj.zlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 (upraveno) bohumil.talak, Vencalekl a smashing začnou mi sdělovat moudra a rýpat do mě na základě postu, kdy já reaguji na něco jiného... Oba pravdobijci jděte do háje, cenu komentoval někdo jiný a já jen hodil reply. Mimochodem fakt nevidím důvod jak můžou hodinky, které koupil v rámci fóra a tím pádem je cena lehce dohledatelná být za víc, budeme tady na sebe zkoušet nějaké triky? EDIT: Oprava Upraveno 26. srpna 2011 uživatelem funf5 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Pro ostatní jde o toto vlákno.... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Pro ostatní jde o toto vlákno.... Jen se vykecej...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Jen se vykecej...... A ty taky... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky