Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ja bych to normalne reklamoval a prachy chtel zpet. Uz me to zacina stvat, clovek si zaplati, ale nedostane se mu adekvatnich sluzeb.

Napsal jsem stížnost na ČP a ombudsmance ČP, hned mě volala nějaká vedoucí reklamací či podobně, uznala mou stížnost a slíbila navrácení peněz za EMS službu odesílateli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co mě dnes naštvalo a štve ?

TO UKRUTNÉ VEDRO !!!

Tohle jsem nedávno řešil, a kamarádka mi pohotově odpověděla:

' V létě nadáváš na horko, v zimě na zimu, tak prostě běž do p****e!!! '

Od té doby nějak nemám cojones na to, abych to počasí komentoval...

I když... v úterý jsem byl nucen projet kaluží, kterou jsem měl až po mlhovky (průtrž mračen, jeden pruh, a za mnou fronta), takže na mě už od úterý bliká dobíjení, stabilizace, protiprokluz, a celkově 'avaria systema' ... což mě dost prudí.

Vtipná na tom byla reakce kluků v servisu, kdy řešení téhle závady je auto zaparkované na sluníčku s otevřenou kapotou, a ono se to spraví samo :)

O'p'B

Odkaz ke komentáři

Tohle jsem nedávno řešil, a kamarádka mi pohotově odpověděla:

' V létě nadáváš na horko, v zimě na zimu, tak prostě běž do p****e!!! '

Od té doby nějak nemám cojones na to, abych to počasí komentoval...

I když... v úterý jsem byl nucen projet kaluží, kterou jsem měl až po mlhovky (průtrž mračen, jeden pruh, a za mnou fronta), takže na mě už od úterý bliká dobíjení, stabilizace, protiprokluz, a celkově 'avaria systema' ... což mě dost prudí.

Vtipná na tom byla reakce kluků v servisu, kdy řešení téhle závady je auto zaparkované na sluníčku s otevřenou kapotou, a ono se to spraví samo :)

O'p'B

Pokud funguje analogie s vytopenými hodinkami, tak je tenhle způsob špatný! Musíš dát auto do ledničky a počkat, až odsaje vlhkost! :)
Odkaz ke komentáři

Pokud funguje analogie s vytopenými hodinkami, tak je tenhle způsob špatný! Musíš dát auto do ledničky a počkat, až odsaje vlhkost! :)

Já četl na knife.cz, že se dřevo suší vyvařením ve slané vodě. Třeba by to šlo aplikovat i na hodinky a auta.
Odkaz ke komentáři

Ne ne, na tu moji pološílenou taliánku je fakt nejlepší teplo a sluníčko :) Zima jí nesvědčí vůbec (proto ji taky tráví v garáži), a slaná voda... bez komentáře :)

Ale už je to lepší, teď už jenom rozchodit motorku, a můžu si těch pár zbývajících dnů léta užít...

O'p'B

Odkaz ke komentáři

bohumil.talak, Vencalekl a smashing začnou mi sdělovat moudra a rýpat do mě na základě postu, kdy já reaguji na něco jiného... Oba pravdobijci jděte do háje, cenu komentoval někdo jiný a já jen hodil reply. Mimochodem fakt nevidím důvod jak můžou hodinky, které koupil v rámci fóra a tím pádem je cena lehce dohledatelná být za víc, budeme tady na sebe zkoušet nějaké triky?

EDIT: Oprava

Upraveno uživatelem funf5
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...