Guest YPO Posted August 15, 2017 Report Share Posted August 15, 2017 (edited) ..... noa ten Vietnamec má na kase napsáno, že se dá platit kartou až vod stovky .... tak abych ho nasral, tak nakupuju tak za stojedna až sto pět .... a von mi dycky říká .... "nejde internet" .... tak mu říkám .... "si to teda nech" ..... a von říká .... "uš to de" .... ..... takle to děláme už rok .... úplnej magor .... vole lidi .... sem malej krůček vod toho se vodstěhovat na chatu a jíst japka * to už mělo patřit do vlákna ze života .... tak soráč Edited August 15, 2017 by YPO Link to comment Share on other sites More sharing options...
montemar Posted August 15, 2017 Report Share Posted August 15, 2017 ypo, flaska vodky za stopet, nebojis se? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YPO Posted August 15, 2017 Report Share Posted August 15, 2017 vodku sem pil ve dvanácti .... za sto pět kupuju rohlíky a vlašskej salát k vobědu, když je máma u maminky .... což je vlastně furt .... vono semnou žít nejni ouplně jednoduchý * to je zas do potěšujícího vlákna Link to comment Share on other sites More sharing options...
montemar Posted August 15, 2017 Report Share Posted August 15, 2017 .... vono se mnou žít nejni ouplně jednoduchý takhle ucebnicovou sebereflexi jsem jeste neslysel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YPO Posted August 15, 2017 Report Share Posted August 15, 2017 takhle ucebnicovou sebereflexi jsem jeste neslyselto sem se naučil na dlouhodobém školení v korporátu .... tzn. dříf než sem byl autobusák .... vlastně teď sem na tom líp ... prostě něco jako sandokan .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nividic Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Volali mi nasi, ze jim nekdo koupil obsluznou komunikaci k baraku. Rikam si, takova blbost, to bude naka mylka, a tak kouknu do katastru a fakt - bezi 20denni ochranna lhuta, ktera konci 24.8. Je to vubec mozny, aby mesto prodalo silnici, zel. plochy a schody do dalsi ulice nakymu soukromnikovi, fyz. osobe??? Da se proti tomu na katastru nejak branit? A jak? Jako kdyby to byla cesta k RD, ale jedina pristupova cesta pro 4 domy s 80 byty, to nedava zadnej smysl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucid Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Volali mi nasi, ze jim nekdo koupil obsluznou komunikaci k baraku. Rikam si, takova blbost, to bude naka mylka, a tak kouknu do katastru a fakt - bezi 20denni ochranna lhuta, ktera konci 24.8. Je to vubec mozny, aby mesto prodalo silnici, zel. plochy a schody do dalsi ulice nakymu soukromnikovi, fyz. osobe??? Da se proti tomu na katastru nejak branit? A jak? Jako kdyby to byla cesta k RD, ale jedina pristupova cesta pro 4 domy s 80 byty, to nedava zadnej smysl...Pokud to nemá v pasportu místních komunikací, ale je to účelovka, pak ano. A vlastníkem bylo opravdu město? A prodávalo to jak - někomu na přímo nebo na to bylo výběrové řízení? Klidně SZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeo2 Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 To mi hlava nebere, všechno se sere, měřící auta vypadávaj jedno po druhým a přitom není ani pátek třináctýho................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nividic Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Pokud to nemá v pasportu místních komunikací, ale je to účelovka, pak ano. A vlastníkem bylo opravdu město? A prodávalo to jak - někomu na přímo nebo na to bylo výběrové řízení? Klidně SZ.Diky za nabidku pomoci, napisu ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klokan Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Mi jebne. Nika v kuchyňské lince, kam má přijít vestavný mrazák, má výšku rovných 70 cm, zatímco nejnižší mrazák potřebuje 71-72 cm. To musel být mozek, který tohle vymyslel ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nividic Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Vše vysvětleno, panika pominula, lucidovi patří VELKÝ dík a Link to comment Share on other sites More sharing options...
straspol Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 To mi hlava nebere, všechno se sere, měřící auta vypadávaj jedno po druhým a přitom není ani pátek třináctýho................. Jaký měřící auta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommas4 Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Mondeo napiš mu že policajtský, on je miluje Link to comment Share on other sites More sharing options...
straspol Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Jo, tyhle mám moc rád Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr.S Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Včera při přendávání řemenů na Primkách jsem si musel sám sobě přiznat, že už opravdu nastal čas, zajít si pro brýle na blízko. Dneska, když mi mechanik donesl brzdový spínač, abych mu podle čísla objednal nový a já ho musel poprosit, aby mi to číslo nadiktoval, jsem zjistil, že je to definitivní. Ach jo, čas prostě člověk nezastaví. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeo2 Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 (edited) Jaký měřící auta ?ále tahle...............http://www.gaz.cz/index.php?id=536 no tvl jsem se našel...............na tý druhý fotce jsem já asi před 25 lety a 35 kily............... http://grr.webz.cz/karotaz.htm Edited August 17, 2017 by mondeo2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Ty jsme měli jako pojízdné dílny v poušti Link to comment Share on other sites More sharing options...
nividic Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 Takovej ten nahowno patek, kdyz vylezes rano z baraku a vidis, ze ti nekdo skrtnul klicem auto. Fak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwi Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 No, tak takováhle neúcta k majetku druhých mě vždyky dovede naštvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted August 18, 2017 Report Share Posted August 18, 2017 To by mě taky solidně rozhodilo. Lidská demence...tohle nechápu,prostě. Na predchozim aute se mi taky pravidelně někdo podepisoval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts