Jump to content

Co mě právě naštvalo

safi

Recommended Posts

..... noa ten Vietnamec má na kase napsáno, že se dá platit kartou až vod stovky .... tak abych ho nasral, tak nakupuju tak za stojedna až sto pět .... a von mi dycky říká .... "nejde internet" .... tak mu říkám .... "si to teda nech" ..... a von říká .... "uš to de" .... ..... takle to děláme už rok .... úplnej magor

.... vole lidi .... sem malej krůček vod toho se vodstěhovat na chatu a jíst japka

* to už mělo patřit do vlákna ze života .... tak soráč :)

Edited by YPO

vodku sem pil ve dvanácti .... za sto pět kupuju rohlíky a vlašskej salát k vobědu, když je máma u maminky .... což je vlastně furt .... vono semnou žít nejni ouplně jednoduchý 

* to je zas do potěšujícího vlákna

takhle ucebnicovou sebereflexi jsem jeste neslysel

to sem se naučil na dlouhodobém školení v korporátu .... tzn. dříf než sem byl autobusák .... vlastně teď sem na tom líp ... prostě něco jako sandokan ..

Volali mi nasi, ze jim nekdo koupil obsluznou komunikaci k baraku. Rikam si, takova blbost, to bude naka mylka, a tak kouknu do katastru a fakt - bezi 20denni ochranna lhuta, ktera konci 24.8. Je to vubec mozny, aby mesto prodalo silnici, zel. plochy a schody do dalsi ulice nakymu soukromnikovi, fyz. osobe??? Da se proti tomu na katastru nejak branit? A jak?

Jako kdyby to byla cesta k RD, ale jedina pristupova cesta pro 4 domy s 80 byty, to nedava zadnej smysl...

Volali mi nasi, ze jim nekdo koupil obsluznou komunikaci k baraku. Rikam si, takova blbost, to bude naka mylka, a tak kouknu do katastru a fakt - bezi 20denni ochranna lhuta, ktera konci 24.8. Je to vubec mozny, aby mesto prodalo silnici, zel. plochy a schody do dalsi ulice nakymu soukromnikovi, fyz. osobe??? Da se proti tomu na katastru nejak branit? A jak?

Jako kdyby to byla cesta k RD, ale jedina pristupova cesta pro 4 domy s 80 byty, to nedava zadnej smysl...

Pokud to nemá v pasportu místních komunikací, ale je to účelovka, pak ano. A vlastníkem bylo opravdu město? A prodávalo to jak - někomu na přímo nebo na to bylo výběrové řízení? Klidně SZ.

Pokud to nemá v pasportu místních komunikací, ale je to účelovka, pak ano. A vlastníkem bylo opravdu město? A prodávalo to jak - někomu na přímo nebo na to bylo výběrové řízení? Klidně SZ.

Diky za nabidku pomoci, napisu ti.

Včera při přendávání řemenů na Primkách jsem si musel sám sobě přiznat, že už opravdu nastal čas, zajít si pro brýle na blízko. Dneska, když mi mechanik donesl brzdový spínač, abych mu podle čísla objednal nový a já ho musel poprosit, aby mi to číslo nadiktoval, jsem zjistil, že je to definitivní. Ach jo, čas prostě člověk nezastaví. :sad01_anim:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...