Guest qoyi Posted October 15, 2017 Report Share Posted October 15, 2017 Tyvole, pri tyhle kombinaci kdy clovek neni v pohode, boli ho v krku a jeste musi resit tyhle sracky, to sem vzdycky nesnasel, nezavidim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted October 15, 2017 Report Share Posted October 15, 2017 Mam to stejně, myšleno rýmičku... vrátilo se mi to potřetí od začátku září. Kluk začal chodit do školky, tak nám to asi nosí domu jako prezent Tenhle týden jsem s tim musel 2x přežít jednání na ÚCL a jednou VZLU. Lahoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted October 15, 2017 Report Share Posted October 15, 2017 Také jsem se smál kamarádovi,když měl děti ve školce ,že pořád je na hromadě.Ty malé neplechy se z toho oklepou za dva dny a já to měl pořád :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos Posted October 15, 2017 Report Share Posted October 15, 2017 Musíte na sobě průběžně pracovat, pak vás bacily jen tak nepřekvapí, tělo si s nimi snadno poradí. Řešit to až když vám je blbě, to je prostě pozdě, pak si to člověk užije.Zkuste třeba tymiánový čaj - polévková lžíce tymiánu, zalít voucí vpodou, nechat 10 minut a vypít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igicz Posted October 15, 2017 Report Share Posted October 15, 2017 Na tydlety nemoce ma nejlepsi rychlouzdravujici metody African Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
martigen Posted October 15, 2017 Report Share Posted October 15, 2017 Mam znamyho (zavislak na sportu a kafi)a ten to uspesne resi stylem 3 paraleny, na hodinu na rotoped a pak pul hodiny sauna. Je mu 41 a pumpa zatim drzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted October 15, 2017 Report Share Posted October 15, 2017 Ve ctvrtek jsem mel priblizovadlo v servisu, dnes mi zacal bublat vyfuk. Nemohlo se to vyjebat driv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolja Posted October 15, 2017 Report Share Posted October 15, 2017 Proč hajzl? Dodržel jsi podmínky platby? Nedodržel. Tak co skuhráš. íčka jsou fakt divný.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted October 15, 2017 Report Share Posted October 15, 2017 Sakra, Martin Šonka bojoval o titul...A letel asi trochu prilis na jistotu... :-(.Skoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klokan Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 Čekám řemeslníky, měli přijít "mezi osmou a devátou", na telef. urgenci v 10 hodin mi sdělili, že už jedou a jsou tady do 10 minut. Bude půl dvanáctý a nic ... Asi šli na oběd ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldic Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 To mas dobry. Ja objednaval neco v pulce cervence. Napred ze to maji skladem. Nasledne "prekvapeni" ze se omlouvaji, ale skladem to nemaji, ze nemaji aktualizovany eshop, ale ze do 3-5 dni to prijde. Po 14 dnech informace, ze v Italii maji v srpnu (to pry jako cely nebo jak jsem si to mel vylozit) dovolenou, takze snad zari. Na konci sprna jsem se ptal na stav a bylo mi receno, ze zbozi prijde koncem zari. Vcera jsem se pripominal a bylo mi receno, ze zatim nic nedostali a ze tedy budou urgovat dodavatele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
martigen Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 Čekám řemeslníky, měli přijít "mezi osmou a devátou", na telef. urgenci v 10 hodin mi sdělili, že už jedou a jsou tady do 10 minut. Bude půl dvanáctý a nic ... Asi šli na oběd ... Tohle je všude stejný. V sobotu měli mezí 8:30 - 9 u nás přijít otočit vodoměr. Věděli jak to u nás vypadá, prý práce na 10minut. V 9 volá na urgenci ukrajinec (někdo jinej než mi slíbil, že to přijde vyměnit osobně), kde že prej bydlim, nakonec to nebyl podle navigování schopnej najít, tak jsem mu šel naproti. U nás na to kouknul a že jede pro materiál na druhou stranu prahy. Ve 12 to dodělal. takže místo 10 minut max do 9 hod, to vlastně trvalo 3 hodiny. K po**ání. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 Vodoměry se neotáčí, vyvrtá se tam malá dírka, narve špendlík aby se netočil. No a po čase se vytáhne dírka zalepí a rozleští jako sklíčko u primek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pebe Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 jestli on nemyslel celý pootočit na trubce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martigen Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 (edited) Panove, nic takovyho meli jsme ho od rekonstrukce vertikalne a pri planovany vymene nam chlap z vodaren vynadal, ze ma bejt horizontalne, at to dame doporadku, nez prijdou priste... Edited October 16, 2017 by martigen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 Výměnný pobyt studentů je sprosté slovo. Naše famílie vyčistila kroje, napekla chleba, našla sůl a přivítala 14letou mademoiselle z Bretaně. Mamka se stala veselou kuchařkou, taťka veselým animátorem, dcerka lačnící po nové kamarádce. Za tři dny jsme zjistili, že to tupé stvoření je zrozeno k 7/24 ťukání do mobilu, nepozdraví, nepoděkuje, odpovídá yes, no, I don ´t like it. Za víkend jsme ji vzali do Slatiňan na koně, na Veselý kopec do skanzenu a do Brna do science centra. V neděli prohlídka zámku Litomyšl a slavnostní oběd v restauraci hotelu Aplaus. Ten proseděla s mobilem v ruce, sprajtem, beze slova. Dnes přijela z Prahy, řekla hello, odtáhla do pokoje, přišla beze slova k večeři na pizzu, snědla ji levačkou (v pravačce mobil), manželka ji nabídla dezert, zjistila, že to je zmrzlina se šlehačkou a malinami, snědla, odtáhla do pokoje. Naštěstí už doma do jejího odjezdu nebudu, protože by to asi na moji cholerickou povahu nedopadlo dobře.Jedině syn ji prokoukl od příjezdu. Prostě ji fuckuje. Už nikdy žádný spratek nepřekročí náš práh. A žabožrouti mají u mě utrum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YPO Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 a co tě sere ? .... prostě stejný jako haranti který máme doma akorát u cizích je to víc vidět Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommas4 Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 Známí se spoustou dětí takhle děti čenžujou každej rok, minimálně dva mají svěřenýa někdy je to docela sranda, kdyý měli dva Indy tak dorazili ke mě do hospody jestli prýnemůžou dostat něco ostrýho, že chlapci už čtyři dny všude ohrnujou nos nad naší kuchyní Dobře to dopadlo, jeden plakal dojetím a z druhého se kouřilo Ale občas se vyskytne nudící se teenager, to jo. Asi je potřeba to brát tak že pobyt tvých dětívenku jim dá do života tolik, že ti to převáží nad prudící slečnou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinzberatel Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 ... jeden plakal dojetím a z druhého se kouřilo... :-D :-D :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 Já jsem asi ze staré školy, kurva fix. U nás doma je zvykem se pozdravit, zeptat se, jaký měl kdo den, po jídle říct díky a A sedmnáctiletý syn mi normálně řekne: Táto, prosím tě, můžu jet někam na víkend? A když budou někde na návštěvě, věřím, že jsou obě děcka schopny se chovat tak, aby si hostitele nemohli říct, že jsou nevychovaný spratci. Já to děvče vychovávat rozhodně nebudu, ale jen čumím, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts