Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bohužel, vycházejíc z dlouholetých zkušeností zákazníka např. Skylinku nebo Vodafonu tě mohu ujistit, že toto je jim zcela jedno..., :-(

A ještě ani tady ho nemůžu od plic označit za pyje

Odesláno

A není jeden málo, Antone Pavloviči?
Odesláno

Super, jel jsem přes ní před týdnem... Na kole, což se nesmí. Kdyby spadla zrovna když jsem tam byl, tak bych za to ještě mohl...

Odesláno

Koupím v e-antikvariátu knížku. Na jejich formuláři cena přepravy při dané ceně knihy 0. V potvrzovacím mailu také. Budiž. Za další cca 4 hodiny mail: Dodatečná zpráva k objednávce XYZ. Obsah sdělení: Poštovné 80,- Kč. Mezitím již samozřejmě jimi původně požadovaná částka zaplacena převodem. Banda kreténů .......

Odesláno

lavka cez vltavu,... docela som ju zvykol vyuzivat.

Chodil jsem tamtudy kazdej tyden na cvicak. Je to fakt des.

Odesláno

UPC dokázalo posunout značku tuposti a arogance do výšin, kde jsem je nikdy nečekal. Zlobí mě internet, potřebuju to řešit s jejich technickou podporou. Mají nastavený hlasový automat tak že po odříkání básničky, jak se omlouvají blablabla ha, že jejich technici jsou zaneprázdněný, ten hovor spadne. V praxi to znamená , Že nemůžu počkat na lince, ale opakovaně se zkouším dovolat. Třeba osmkrat. A pak, když se dovolám, a s tím člověkem na druhé straně se obtížně domluvím, jaký bude následující postup při odzkoušení modemu, tak mu řeknu, ať mě zavolají tu a tu hodinu, že si vše ještě potvrdíme. A to tupý hovado na druhé telefonu mi řekne, že nemůže zaručit, že mi někdo zavolá, a on je zvyklý říkat co si myslí, v mém případě si myslí, že kdo chce zavolat, ten se dovolá. Jak je mým dobrým zvykem starého protivy, který chce za své peníze řádné služby, tak bude mít chlapec zkažený začátek prosince. Když ne jeho, tak možná jeho nadřízeného bude trochu ...., že bude muset někde vysvětlovat, proč kvůli debilitě techniků uvažuje zákazník, kterého mají 15 let o zrušení smlouvy.

Děkuju za tenhle post. Zase jeden, co nesloží ruce do klína, ale trvá na tom, aby lidi dělali svou práci kvalitně. Mám to taky tak- musí vědět, že arogance a lhostejnost přinese stížnost a problém.

Odesláno

Bastard tiež nie je zlý výraz.

Ja v posledných rokoch, pri riešení problémov v akejkoľvek inštitúcii, si dávam zavolať vedúceho pobočky. Iba dvakrát musel naozaj prísť a bolo mi vyhovené. Aj vedúci pobočky sa chce zbaviť otravnej stránky a jednoduchšia cesta je vyhovieť.

Neznášam, keď mi niekto povie, že on za to nemôže. Minule si to zlízla teta na pošte. Vyvolávací systém v poslednom čase funguje tak, že ľudia čo platia šeky, sú volaní skôr, ako tí, ktorí si idú vybrať doporučenú zásielku. Keď som sa pýtal, prečo to tak je, pani mi s povystrčenou sánkou povedala, že ona za to nemôže. Síce som bol za blbca, že hučím na celú poštu, ale pomohlo mi to.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Děkuju za tenhle post. Zase jeden, co nesloží ruce do klína, ale trvá na tom, aby lidi dělali svou práci kvalitně. Mám to taky tak- musí vědět, že arogance a lhostejnost přinese stížnost a problém.

Tak hlavne, ze to pomuze.

Odesláno

Nevím Milisi, tak někomu platit ročně 8000, aby mi šel internet mi přijde celkem dost, abych se musel v případě problému doprošovat a zkoušel se na osmkrát dovolat a pak mi nějaký vocas sdělil, že kdo se chce dovolat, tak se dovolá. Ale já v poslední době asi tyhle debily přitahuju. Koupím lístek v u prodejce ticketportalu v ceně dvou litrů a von ho natiskne křivě. Čárovej kód je nakřivo. Všimnul jsem si toho doma. Volám na ticketportal, co jako s tím. A voni ať jdu do provozovny a že ho přetisknou, no problem. Tak volám do provozovny a velice slušně. "Koupil jsem si lupen u slečny, je to dárek pod stromek, je křivej, prosím přetisknete mi ho? Do kolika tam jste?" A borec:" Stavte se zítra ráno, až tady bude slečna, ať si to dá do pořádku." Já na něj : " chlape, mně je u p.r.d.e.l.e. Kdy tam je slečna, vaše firma mi natiskla blbě lístek a je mi jedno, kterej z vás za přepážkou to přetiskne. Nevisím na hřebíčku, chodím do práce a nebudu se řídit podle toho, kdy tam je slečna." Ticho.

Přijdu tam, chlap mlčí a za dvě minuty odcházím s rovně natisknutým lístkem.

20 let se živím obchodem a dělám s klienty, zákazníky. Tohle bych si v životě nedovolil a jako zákazník si tohle nikdy nenechám líbit. Mám nějakou míru pochopení, že ne vždycky se všechno povede. V hospodě sežeru i míň chutný jídlo, a když se číšník slušně se zájmem zeptá, jaký to bylo, popravdě řeknu, že blbý, ale dýško dám, ale aby si se mnou někdo vytíral řiť...

Odesláno

Upc a O2 byli jediný od koho jsem odcházel pomocí právníka. To co zažíváš Romane je procházka růžovou zahradou, oproti tomu až budeš chtít odejít k někomu jinému. Pokud se tam nic nezměnilo tedy, ale osobně si myslím že naopak přitvrdili :-(

Odesláno

Zrovna předevčírem jsem byl s našima v mé (díky jídlu) oblíbené hospodě - a čučel jsem že i mezi druhou a čtvrtou bylo narváno jak během obědových meníček, na večer u většiny stolů rezervace. U některých stolů lidi řešili své pracovní i soukromé věci (taky to tak občas dělávám, nejen s hodinkama), u stolů za náma si babky rozdávaly jakési mikulášské prezenty (s tímhle se odjakživa chodívalo spíš do cukrárny/kavárny a ne do hospody?). Všem se průběžně lifrovalo objednané pití a opulentní jídla á 200+, oba pingli se nezastavili - prostě dokonalý příklad kríze tuzemského pohostinství po zavedení evidence tržeb a zákazu hulení... :lol:

Takže než tady zas někdo budete na základě zaprděného vesnického pajzlu (kde pár místních looserů s...ívalo u řvoucí bedny nad popelníkem a třema pívama celej večer) a nebo frcu s nedaněným/kradeným matrošem generalizovat jak krachující chudáky podnikatele drtí kombinace EET a omezení emisí, uvědomte si že dotyční tímhle stylem nejspíš živořili už dávno - a že pro takové šlo spíš o ránu z milosti, kterou si teď aspoň můžou "politicky" zdůvodnit...

+1 :)
Odesláno

O2 mě naštvalo minulý týden. Přepínali si mě mezi sebou asi sedmkrát a každýmu jsem musel znovu nahlásit identifikaci a znovu odvyprávět celou story a přitom nešlo o nic zásadního. Dokonce se tu a tam nějakej z nich podivil, že mě ten předtím přepojil. Banda idiotů.

Odesláno (upraveno)

Kdepa pojišťovny.. tentokrát Generali. Nahlašoval jsem nějakou drobnou škodu z cestovního pojištění, razítko z nahlášení mám 27.9. Od tý doby vůbec nic, nezájem. Jednou za čtrnáct dní si na to vzpomenu, tak jim zavolám, tam se mi omluvěj a řeknou, že zákoná lhůta je tři měsíce, ale že se mi určitě někdo brzy ozve. Pak samozřejmě nic. Jojo, pojištění funguje super, dokud nevznikne nějaká událost:)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Až budeš příště telefonovat tak se rovnou ještě poptej na způsob ukončení smlouvy, někdy to trochu pomůže.

Tam asi neni co ukončovat, zaplatil jsem to jednorázově dopředu kartou..

Odesláno

Tam asi neni co ukončovat, zaplatil jsem to jednorázově dopředu kartou..

Jo to bylo cestovní, mi to nějak nedocvaklo.

A abych si smočil k tématu vlákna - švihl jsem sebou na náledí, ve svým nejlepčím kabátě a zrovna v místě, kde přes chodník jezdí lidi co parkujou na rozbahněným placu. Zasraný kalhoty, kabát, rukavice a manžeta košile, co mi stačila v tom švunku vyhřeznout. Zkruvená zámková dlažba betonová.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...