jacob Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 To je supr. Petardy nemám v oblibě, ale ještě méně mám v oblibě týpky, co na ulici mlátěj lidi. A ty se tím ještě chlubíš. Nech se vyšetřit, protože nejsi v pořádku. Je mi úplně jedno, co si o tom myslíš :-).
decebal Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Je mi úplně jedno, co si o tom myslíš :-).To chápu, ty dva neurony, co máš v hlavě, by to stejně nezvládly.
kuncák7 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Hmm, když to zopakuješ i příští rok, už z toho bude pěkná tradice.Si snad koupím chalupu na samotě jen kvůli Silvestru... a to jsem nikdy rekreační objekt nepotřeboval, doma mám všechno... ale exoti s IQ nedostatečností házející petardy ráno pod auta a násilníci v ulicích, to je mou křehkou psychiku zuviel.Moc to nepomuze, jsme chatova osada a soused se tam malem popral s dalsim sousedem kvuli petardam ( pro ilustraci, neni to osada typu na berounce, kde leze soused pres souseda kdyz chce domu. Tady je nejmensi pozemek s domem cca 100x100, spis vic ).
Potkan Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Jinak mě teda včera naštvalo, že jsem včera mohl být za hrdinu dne, a nebyl... Byt přítelkyně, ucpaný odpad od kuchyňského dřezu, průtok nula. Superman bere sedmimetrový péro a vyráží zachraňovat krásku v nesnázích. Odpady jsou pár let starý, profesionálně udělaný, všechno podle norem, na půli trasy do hlavního odpadu dokonce čistící vstup. Nepochybuju o úspěchu mise. Rozebírám sifon, protahuju odpad az ke klice pera, pak to samý v čisticím kusu. Stoprocentně jsem to prošťouchnul až do stupaček. Samozřejmě jsem i řádně točil. Výsledek? Odtok z nuly na 15%. Někde v mastným špuntu jsem udělal jen malou dírku. Horká voda s jarem... furt 15%. Přitvrdil jsem a nalil horkej roztok louhu. Výsledkem je zase odtok nula. Zřejmě louh sebral cestou humus, který opět ucpal prošťouchnutej špunt. Takže opět pero, horká voda... na víc než patnáct, dvacet procent kapacity odtoku jsem se prostě nedostal. Riziko opětovného ucpání hrozí kdykoliv... Sakra! Neví někdo, co s tím?Vetsinou staci poradne zazvonovat. Ono se to uvolni a pak uz jenom splachnout. Mne se to teda osvedcilo lip jak drat nebo ty ziraviny..
jacob Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 To chápu, ty dva neurony, co máš v hlavě, by to stejně nezvládly.
long Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Je mi úplně jedno, co si o tom myslíš :-). :-)
mAra_ Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Hodit teda petardu pod nohy mne, když jsem se psem, chovam se snad úplně stejně. Jen bych asi nestihnu psa uvázat a řešil by to asi se mnou :-)Jacobe +1 a takový jako dělená co si myslí asi fakt neřeš. Ti by si nechali snad i starou někde otlapkavat, jen aby se zachovali "správně" a nebyli agresivní.
martar Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Rozebrat ty odpadní trubky. Po určité době tam vznikne z kuchyňského odpadu taková mazlavá hmota - konzistence asi pokrývačské malty a ta se prostě musí vytlačit násadou od koštěte nebo tak něco.Rozebírat odpadní trubky, které jsou ve zdech domu z devatenáctýho století, tak na to nemám koule. Už mě napadlo dát na konec pera nějakej pidimíček a prošťouchnout to pořádně, ale riziko, že míček zůstane v trubkách a ucpe to definitivně, nemíním podstoupit. Asi pozvu někoho s motorovým perem, to sebou mele mnohem víc a špunt to dokáže rozsekat. A nebo zkusit nějaký zázračný bakterie nebo enzymy ještě..
Frostie Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 To je supr. Petardy nemám v oblibě, ale ještě méně mám v oblibě týpky, co na ulici mlátěj lidi. A ty se tím ještě chlubíš. Nech se vyšetřit, protože nejsi v pořádku.Decebale, jsi opravdu takový kretén, nebo to ze sebe s oblibou jen děláš?
long Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Decebale, jsi opravdu takový kretén, nebo to ze sebe s oblibou jen děláš? :-)
decebal Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Decebale, jsi opravdu takový kretén, nebo to ze sebe s oblibou jen děláš?Aha, takže kretén není ten, kdo na ulici mlátí lidi, ale ten, kterému to vadí. Dejte se dohromady, budete mít dohromady neurony čtyři, prosťáčku.
Frostie Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Aha, takže kretén není ten, kdo na ulici mlátí lidi, ale ten, kterému to vadí. Dejte se dohromady, budete mít dohromady neurony čtyři, prosťáčku.Lepší čtyři než tvoje půl až tři čtvrtě
hufnor Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Včera dopoledne (v 10.30 hodin) jsem šel ven se psem, že půjdem do Prokopského údolí. Asi dvě minuty od baráku, ještě v naší ulici, šli naproti mně dva týpci. Jeden v ruce lahváče, druhý flašku Božkov rumu a bavili se tím, že házeli takové ty klasické petardy pod zaparkovaná auta. Jelikož se naše čtyřnohé individuum bojí, přešel jsem na druhou stranu, abych se vyhnul zřejmě nevyhnutelnému. Jeden z těch dvou géniů hodil petardu doprostřed silnice, jakože nás asi pozdraví. Individuum jsem tedy přivázal k lampě a šel jsem také pozdravit. Jeden z nich situaci odhadl docela správně a pokoušel se to celé zlehčit, že je Nový rok a sranda. Dostal jeden hák ze zadní ruky a usnul. Druhej to ale odhadl úplně špatně, protože mi řekl, že mě zabije a začal máchat tou láhví Božkovu kolem sebe. Dostal tedy high-kick a když se posadil, zcela úmyslně jsem mu dal bombu na kořen nosu s přáním, že bude zlomený. Co z toho plyne? Podle mě není rozumné házet petardy 1. ledna dopoledne, protože se může něco stát. Přeci jen, říkaj to pořád, pyrotechnika je nebezpečná. IMG_0971.JPG Nechceš si z podobného "zdravení" udělat melouch? Doporučil bych tě kamarádce, které v jedné prdeli u Prahy petardy přímo před okna baráku hází pořád stejná banda kreténů už dobrých deset roků od doby, co se nastěhovala s rodinou do baráku. Tehdá to byli výrostci, kterým ty petardy sotva prodali a ona měla dvě malé děti, které to pravidelně děsilo. Teď má děti tři a k tomu psa a z výrostků jsou tři- čtyři- pětadvacetiletí "chlapi" (čti dětinští č*ráci), kteří nemají s lahváčema v ruce nic lepšího na práci, než tam na just ty petardy házet dál. Smůla je, že teď už pánové č*ráci mají i na dělobuchy, takže kamarádce, takto "krávě blonďaté", se na štědrý večer přímo pod okny ozývají rány, jak kdyby jí před barákem zrovna složila vánoční dárečky celá luftwaffí Kamfgruppe. Starosta ani švestky za celou tu dobu nic nevyřešili. Jediný, koho řešili, byl letos její manžel, který právě na ten štědrý večer vysklil dveře do sokolovny, za které se před ním zavřeli, protože kapra okořeněného dělobuchem už tak nějak nerozdýchal. Tím naštěstí vychladl, takže svátky strávil s rodinou, a ne na cele. Ale najednou byl fízlů plný barák a hrozně aktivně vykazovali činnost. Zbytky dělobuchů všude na chodníku před barákem je nezajímaly. Takže schopný "externí zdravitel" s akrobatickým repertoárem, který tu popisuješ, by se jim docela hodil.
decebal Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 keep-calm-and-don-t-feed-the-troll-22.png Hodit teda petardu pod nohy mne, když jsem se psem, chovam se snad úplně stejně. Jen bych asi nestihnu psa uvázat a řešil by to asi se mnou :-)Jacobe +1 a takový jako dělená co si myslí asi fakt neřeš. Ti by si nechali snad i starou někde otlapkavat, jen aby se zachovali "správně" a nebyli agresivní.Další deprivovaný frustrát, výborně, založte si klub.
decebal Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Lepší čtyři než tvoje půl až tři čtvrtěSuper vtip, dneska máš ještě prázdniny, tak vyvádíš, co?
Frostie Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Další deprivovaný frustrát, výborně, založte si klub.To víš, my jsme tu všichni č.ráci, jenom ty jsi král...
Frostie Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Super vtip, dneska máš ještě prázdniny, tak vyvádíš, co?Nepracuji ve školství
Murphy97 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Pánové,děláte fóru opravdu moc pěknou reklamu.Víte, že to tady sledují i mraky jiných lidí?Je to už fakt smutné...
decebal Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Nepracuji ve školstvíBodejť by někdo, komu je dvanáct, pracoval.
decebal Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 To víš, my jsme tu všichni č.ráci, jenom ty jsi král... Všichni zdaleka ne. A ten titul sis zvolil sám.
Doporučené příspěvky