Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak se mě vysypala automatická převodovka v Octávce :suicide_anim: Jsem smutný, ale je to jen stroj, život jde dál. V pondělí padne verdikt, ceny od 3000,-Kč s problémy v elektrice až po výměnu s repas převodovkou ve škodovce se zárukou dva roky 18000,-Kč plus práce, což si myslím je velmi solidní cena, ale zamrzí to. Diagnostika ukazuje, že je auto v pořádku :oneeyed02:

Odesláno

Dnes mi přišel dopis od Vodafone, že mě zařadili do registru dlužníků. Skur...vili mi už 4tou fakturu (například chtěli místo 900 1700, naúčtovali mi veškeré minuty jako bych neměl paušál a přitom mi naúčtovali dva...), volal jsem tam asi 20x, pokaždé mi slíbili že to opraví, že mi zavolají, že to bude v pořádku a konečný výsledek je tohle! Co to je kur...va za bordel!!! A zrovna mám podanou žádost na hypotéku. Samozřejmě nic na papíře, vše po telefonu, jak je u těch sviní zvykem. Když přijdu na pobočku tak ani tam mi nejsou ochotni dát žádné potvrzení.

Návštěvník ?po
Odesláno

Dnes mi přišel dopis od Vodafone, že mě zařadili do registru dlužníků. Skur...vili mi už 4tou fakturu (například chtěli místo 900 1700, naúčtovali mi veškeré minuty jako bych neměl paušál a přitom mi naúčtovali dva...), volal jsem tam asi 20x, pokaždé mi slíbili že to opraví, že mi zavolají, že to bude v pořádku a konečný výsledek je tohle! Co to je kur...va za bordel!!! A zrovna mám podanou žádost na hypotéku. Samozřejmě nic na papíře, vše po telefonu, jak je u těch sviní zvykem. Když přijdu na pobočku tak ani tam mi nejsou ochotni dát žádné potvrzení.

to docela čumím - mám u nich tři čísla asi pět let a kromě toho, že si čas od času svévolně mění přidružené služby, tak jak se jim to hodí (nemyslím hlavní tarif), tak sem celkem spokojený

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Ku.va chlape ty máš poslední dobou pech...To už je pomalu na "odjebať sa odtuna"...
Odesláno

Tak se mě vysypala automatická převodovka v Octávce :suicide_anim: Jsem smutný, ale je to jen stroj, život jde dál. V pondělí padne verdikt, ceny od 3000,-Kč s problémy v elektrice až po výměnu s repas převodovkou ve škodovce se zárukou dva roky 18000,-Kč plus práce, což si myslím je velmi solidní cena, ale zamrzí to. Diagnostika ukazuje, že je auto v pořádku :oneeyed02:

to je slušný mě stála oprava manuální převodovky taky na Octávce 25000,--. Ještě, že byla služební:-)

Odesláno (upraveno)

A zrovna mám podanou žádost na hypotéku.

To je blbý. Registry jsou první kontrola, když je záznam je to KO a taková žádost už pak mnohdy ani nedorazí k úvěrovýmu referentu. Tak si to hlídej aby tě nezamítnul nějaký blbý automat.

Zkus operátorovi vyhrožovat náhradou škody za propadlou zálohu u prodávajícího. Na to by mohli slyšet. Neřeš to jen přes telefon, ale pošli to s patřičně dramatickým popisem na nějaký klientský oddělení. Nebo na nejvyšší instanci kdo řeší stížnosti (určitě na to mají útvar, možná i ombudsmana). Spíďák by asi poradil přesně.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Jenze tahle banda je dokonala. Vse pouze pres telefon. Dnes meli tu drzost ze mi na oddeleni pohledavek rekli vas ucet ma stav nula nemate zde zadny dluh. V pondeli posilam doporuceny dopis se vsemi dostupnymi vyhruzkami. Mam tam cislo devet let a co si dovoluji ted to nema obdoby.

Odesláno

S registrama, resp. "vymahačskýma" společnostma je to legrace... Ségře přišel v srpnu na starou adresu k rodičům a volně do schránky dopis, že právě Vodafonu nezaplatila před rokem a půl jednu fakturu. Prostě zapomněla, v té době se rozváděla, měla spoustu jiných starostí. Takže v pořádku, chyba je jasná. Jenže... Dopis od té firmy podepsán dne 3.8., 8.8. přišel a uhradit se musel do ....... 8.8. :) Jinak zápis do registru dlužníků. Takže stačila maličkost a bylo to v řiti.

Odesláno

Občas nechápu, že některé společnosti můžou existovat...

S UPC bojuji již týden, voláme si, píšeme si a pořád si nejsem jist, že to říjnem skončí.

Nejhorší na tom je, že každý den, ne-li hodinu, to řeší někdo jiný a tak nikdo pořádně neví o co jde.

Operátoři na lince každý tvrdí něco jiného.

Bylo jim nahlášeno, že dopoledne nemohou být hovory přijaty a stejně už se dva dny diví, že to nikdo nezvedá a tak volají na druhé číslo (mně), aby řekli, že já nic rozhodovat/vypovídat nemohu.

Nejlepší byla operátorka co mi volala a nakonec mi to bez náznaku řešení složila.

Na emaily mi chodí poloautomatické odpovědi, že to předávají reklamačnímu oddělení blablabla...

Opravdu nikdy více. :suicide_anim:

Odesláno

Jo s autem je to skoro jak s ženskou, honíš ji po domácnosti a pak je sedřená jak spojka na mém superbu,místo krásných hodinek mi došla kopa železa za šílenej bakšiš. Posted Image Dvouhmotový setrvačník Posted Image,kde jsou časy,kdy stačilo vyměnit jen lamelu,max .ložisko,přítlačák. Asi budu jezdit autobusem s lux budíkama na ruce jestli to tak půjde dál.

Odesláno

Svým Samsungem WB650 jsem nafotil pár snímků, které potřebuji dostat do PC. Jenže komp mi začal hlásit, že USB port nerozeznal připojené zařízení. Tak jsem to zkusil přes notebook - stejná hláška. Zřejmě mám buď špatný kabel a nebo foťák. Naštěstí noťas má čtečku karet - jenže ta nezvládá 8GB SDHC karty. Půjčil jsem si od manželky její Casio Exilim ale ta neví, kde má kabel PC - foto. Doma je asi 10 kabelů USB, ale samozřejmě ani jeden nepasuje. Takže jsem si jel dnes k odborníkům pro kabely:

Okay - žalostný výběr (asi 2 druhy), na toto zboží se nezaměřují.

Planeo (místo zakoupení Casia) - tady cca 5 druhů, ale ani jeden na Casio či Samsung. Prý by mi mohli na to Casio kabel objednat, ale bude to drahý a dlouho trvat - ať si to raději koupím sám na netu.

Electro World - největší výběr, tipuji okolo 40 druhů. Marně sháním prodavače, nakonec mi ho zavolá jeho kolega z jiného sektoru. Očividně naštván, že jsem ho vyrušil z rozverné debaty s pokladní mi na můj dotaz sdělil: "Nevedeme". Ukázal jsem na zeď s výběrem a prý na Casio a Samsung nic nejde (ani se nepodíval na mé foťáky, jaké mají vstupy).

Takže fotky mi pěkně tvrdnou na kartě a já jdu shánět kabely. Nebo spíš kabel - s tím Samsungem se nebudu vztekat a rovnou ho pošlu na reklamaci, komplet...

Ahoj sic pozedě, ale přeci, jelikož jsem od Fochu tak kabel na samsung je možné koupit pouze přes servisy, Samsung je jako příslušentví nedodává...

Odesláno

Tak jsem napsal do Schaffhausenu, jestli výměna korunky s jiným logem v rámci přetěsnění je "correct procedure"...

...Uhrenmachermeister z fabriky v Schaffhausenu mi napsal že je to "correct" a že "actual crown is with IWC logo".

Tím téma uzavírám, byť s údivem povytaženým obočím. Opravdu zvláštní model.

Odesláno

...Uhrenmachermeister z fabriky v Schaffhausenu mi napsal že je to "correct" a že "actual crown is with IWC logo".

Tím téma uzavírám, byť s údivem povytaženým obočím. Opravdu zvláštní model.

Takže vlastně jde o aktualizaci...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...