Jump to content

Co mě právě naštvalo

safi

Recommended Posts

:) V mý kapse je Nokia E72, 7 let myslim.. a pokud jde o auta, zatim me zadna reklama teda nezblbla, abych si naky koupil. Ale jinak jsem samozrejme tvarny testo v rukou marketingu... Edited by martar

Hezky, jedna z největších legend! Četl jsem, že právě tuto Nokii teď opět vzkřísili a vypadá i docela dobře :) Když to tak vezmu zpětně, tak já jsem měl snad nejradši vysouvací telefony, kam se na to hrabe můj dnešní iphone, to už je jen placka.

jj, je to legenda. nejhorší bylo do ní nasoukat kontakty, jinak spokojenost. Reinkarnace čeká Nokii 8810, na tu jsem hodně zvědavý

:) V mý kapse je Nokia E72, 7 let myslim.. a pokud jde o auta, zatim me zadna reklama teda nezblbla, abych si naky koupil. Ale jinak jsem samozrejme tvarny testo v rukou marketingu...

U aut taky odolávám, jako dailycar do města už nějaký čas slouží jedničková Oktávka

edit: a hodinky jsou taky lepší ty starší

Edited by financ

financ: Ta reinkarnace, kterou jsem měl na mysli a už je, je na 8110, jsem se o fous seknul sorry za mistifikaci :)

https://mobil.idnes.cz/nokia-8110-4g-porovnani-puvodni-nokia-8110-z-roku-1996-retro-pc9-/mob_nokia.aspx?c=A180226_151457_mob_nokia_vok

PS: Udělat takle E7 s full klávesnicí, jako to měla, tak bych se i snad normálně nechal zvyklat.

Já měl Nokie dvě. 

E 51 byla skvělá a nedám na ní dopustit...ale pak přišla X 6, a potkat jejího konstruktéra, tak ho s ní umlátím. (skvělá likvidita, mimochodem, z 10 na 3 tisíce za 4 měsíce) :)

Bells, on 01 Bře 2018 - 13:45, said:

financ: Ta reinkarnace, kterou jsem měl na mysli a už je, je na 8110, jsem se o fous seknul sorry za mistifikaci :)

financ, on 01 Bře 2018 - 14:07, said:

já se taky seknul, oba myslíme stejný telefon, 8110. Už je, jen jsem na něho ještě neviděl cenovku

Novináři zas mIstifikovali sami sebe s modelem 8810 a ejhle, ono matrixovej banán 8110. Tenhle omyl byl na dost webech napříč světem.

Cena sto baků.

Ale bez vystřelovacího krytu s mikrofonem a peckou, jako má 7110, to nějak postrádá to kouzlo.

Já sem šťastnej jak blecha, protože byť mi umřel po čtyřech letech WP Nokia 925 a už sem se klepal před androidem nebo iosem, tak hospodář nějak záhadně vyrtáh z šuplíku další N925 NIB. tekže komplet restore ze zálohy a mam novej windousí telefon full nastavenej jako ten minulej a na další 3-4 roky klid.

Nokia je i moje srdcovka.

Nikdy jsem neměl jinej telefon.

Začínal jsem snad v 95 roce s 1610.

Teď mam čtvrtej rok 1520, ale pomalu dosluhuje

tak nevím jakej dál.

Ale vždyť ta masirka je i tady a má jasné výsledky. Barbour, Red Wing, Loake, raw denim, Rolex, .... Zpochybňovat ovlivnitelnost lidí okolím je bláhové. Lidé často žijí v bludu, že nakupují výhradně podle své hlavy a tlaky okolí a reklamy na ně nedoléhají. Jenže ta hlava je manipulovatelná a tvárná až běda. Franta vám vysvětlí, jak s náma všema v práci mává, jak se mu zachce.

Naprosto presne.

Zadne "nekteri", ani "mnoho". Vsichni! Vsichni jsou ovlivnovani svym okolim. Neni to volni zalezitost, ale podvedoma. Samozrejme nekteri vice, nekteri mene. Vyjimku ze "vsichni" tvori sociopati a lide ve stadiu klinicke smrti.

Edited by Hasňa

Jedna vec je napísať, že sme všetci ovplyvňovaní okolím, čo je pravdepodobne nespochybniteľné a druhá vec prihodiť k tomu reklamu a magické Frantíkove schopnosti. Samozrejme, že aj reklama je súčasťou okolia, ale už asi na všetkých rovnako nepôsobí.

...dopis od e onu, že mi chtějí od 04/2018 zdražit elekřinu.

Ještě víc jsem ale naštval sám sebe, když jsem se při zbrklém hledání možností levnějšího dodavatele dostal až k tarifomatu, a v domění, že mi udělají nabídku jim nadiktoval všechno co chtěli, načež mi přišla SMS, že potvrzují moji OBJEDNÁVKU!!! Takže další telefonát s důrazným požadavkem na zrušení této objednávky, což mi následně potvrdili e-mailem...

Zadne "nekteri", ani "mnoho". Vsichni! Vsichni jsou ovlivnovani svym okolim. Neni to volni zalezitost, ale podvedoma. Samozrejme nekteri vice, nekteri mene. Vyjimku ze "vsichni" tvori sociopati a lide ve stadiu klinicke smrti.

Kuci kliiiid! Takze vsichni/nevsichni... jako v te pohadce o obute/neobute. Jsem v klidu, pravdu maji vseci... dam si panaka :)

Jedna vec je napísať, že sme všetci ovplyvňovaní okolím, čo je pravdepodobne nespochybniteľné a druhá vec prihodiť k tomu reklamu a magické Frantíkove schopnosti. Samozrejme, že aj reklama je súčasťou okolia, ale už asi na všetkých rovnako nepôsobí.

Furt dokola. Nenapsal jsem, že působí na všechny stejně. Dokonce jsem tam vypíchnul opak. Působí však na všechny.

Frantík má tak akorát slušný sebepíár. Prej "magické schopnosti". Jako markeťák a ambasador Festiny stojí úplně za hovno.

Pravda, má svá slabší místa. :-) Ale všimni si, jak tu ta značka často padá i ve zcela nesouvisejících debatách.... ;-) Jde na to chytře pan ambasador.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...