Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No, sedět teda na sedadle spolujezdce toho policejního zastavovače, asi bych byl trochu nasraté...

Konečně něco k věci :-)

Odesláno

Ja som teda vzdy mal za to, ze ked ocividne a vedome nezastavujes na majaky, tak po Tebe mozu organi zahajit palbu uplne s kludom a je to len ich dobra vola, ak pred tym skusia stastie s nejakym inym prostriedkom zastavenia unikajuceho vozidla.

Odesláno

Pokud na tebe policajt mava, ze mas zastavit, tak mas zastavit. Kdyz nereagujes, spusti majaky a houkacku, tak mas zastavit. Kdyz zacnes zrychlovat jak mamlas a oni pouzijou vystrazne vystrely, tak mas zastavit. Pokud je nekdo ozrale/sfetovane pako, ktere tohle do teto faze nepochopilo, pripadne neakceptovalo, tak musi byt pripraveno nest vsechny nasledky. I ty nejvyssi. Tohle je pro me proste cerna a bila, nic mezi tim.

Odesláno

Když jsem jezdil po USA a přešvihnul jsem rychlost a dotyčná chtěla doklady (stavěl jsem teda hned), tak jsem chtěl ven z auta, neb jsem měl (požadované) doklady v kufru. Okamžitě mi přibouchla dveře a ruku měla u pasu. A já hned spořádaně a viditelně na volantu. Vyřešila to domluva a já jel jak beránek. Asi tak.

Návštěvník eloga
Odesláno

Mně taky. Myslím, že způsobit úmyslně dopravní nehodu v tunelu (!) je obecné ohrožení, úplně stejně, jako způsobit kolonu na dálnici za účelem vraždy a upálení mladého kluka. Jestli nemají policajti jiné prostředky na zastavení ujíždějících zběsilců, možná by stálo za to se problému trochu pověnovat alespoň s takovým nadšením, jako se věnují nákupům radarů a šikanózním úpravám bodového systému. Ale fuj- to by asi bylo nevýdělečné a smrdí to myšlením a prací. 

přesně tak....

Odesláno

Když jsem jezdil po USA a přešvihnul jsem rychlost a dotyčná chtěla doklady (stavěl jsem teda hned), tak jsem chtěl ven z auta, neb jsem měl (požadované) doklady v kufru. Okamžitě mi přibouchla dveře a ruku měla u pasu. A já hned spořádaně a viditelně na volantu. Vyřešila to domluva a já jel jak beránek. Asi tak.

Vždy sa mi lepšie vyplatila komunikácia s policajtom, keď som po zastavení vystúpil z auta. Minule ma zastavili, tak som automaticky vystúpil z auta s dokladmi v ruke. Policajt pribehol ku mne a strčil ma naspäť do auta. Na otázku, čo sa deje mi odpovedal, že on si ma na triko nevezme, pokiaľ ma pri vystupovaní zrazí okoloidúce vozidlo. Ja už teda neviem :sad01_anim:

Odesláno

ja teda vidim na tom videu, ze mu policajt na posledni chvili vjede do cesty. zadne vcasne zablokovani silnice... to si myslim nebylo stastne a pokud mu za to narod tleska, je to nebezpecny precedens

Odesláno

ja teda vidim na tom videu, ze mu policajt na posledni chvili vjede do cesty. zadne vcasne zablokovani silnice... to si myslim nebylo stastne a pokud mu za to narod tleska, je to nebezpecny precedens

Presne. Mel tam stat, aby byl zdalky poradne videt a taky pustit blikacky. A mavat pred tim "zatarasem" zastaaaaav!!! Protoze to se pak neda objet a je to ten pravej zataras :-)

Odesláno (upraveno)

Totéž platí pro tvůj názor, nebezpečnej precedens. Frantik mě předběhl.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno (upraveno)

Presne. Mel tam stat, aby byl zdalky poradne videt a taky pustit blikacky. A mavat pred tim "zatarasem" zastaaaaav!!! Protoze to se pak neda objet a je to ten pravej zataras :-)

jo. mel to proste udelat jinak. tohle bylo zakerny

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno

Ja bych rekl, ze to bylo maximalne efektivni. Jedu, dostanu echo, ze mam zablokovat, zablokuju, elegantne pres blatnik, nikomu se nic nestalo, nazdar hotovo :-)

Odesláno

Pokud na tebe policajt mava, ze mas zastavit, tak mas zastavit. Kdyz nereagujes, spusti majaky a houkacku, tak mas zastavit. Kdyz zacnes zrychlovat jak mamlas a oni pouzijou vystrazne vystrely, tak mas zastavit. Pokud je nekdo ozrale/sfetovane pako, ktere tohle do teto faze nepochopilo, pripadne neakceptovalo, tak musi byt pripraveno nest vsechny nasledky. I ty nejvyssi. Tohle je pro me proste cerna a bila, nic mezi tim.

Já bych zastřelil všechny motorkáře nebo všechny policajty. A jak psal Maryško na fb, Kájínek má na čsfd 75%, Hepnarová 77%, já bych jí reparoval, ať je to fér. Každý se vyjádří ke všemu a sdílí se všelijaký zdroj. Já si třeba u tohohle případu nejsem vůbec jistý.

Vlastně jsem pro to ho zastavit donucovacím prostředkem. Ale už si vůbec nejsem jistý, jestli je to rozumné udělat v tunelu... a to už vůbec nemluvím o tom, že to udělat tak aby zátaras nebyl vidět.

Odesláno

Priznam se, ze jsem v tomhle trosku zaujaty, protoze sfetovany motorkar srazil moji kamaradku, ktera sla pres prechod (ostatni auta ji poustela) a zabil ji.

Obecne ale, pokud delas neco protizakonneho, jako treba ujizdis policii, defaultne na sebe prebiras riziko toho, ze to spatne dopadne. Bud jim ujedes, nebo te sejmou, ale s tim uz musis pocitat. Tady policajt udelal svou praci v tom, ze sejmul spolecensky nebezpecne individuum kdyz uz nic jineho ho neprimelo zastavit.

Odesláno

No a nemají u nás ty pásy s hrotama? To by sel sice taky k zemi ale nebyl by to takovy rozsudek smrti jako ho trefit nacelnaka autem.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...