skalis Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 ono to nesouvisí s kutilskýma úpravama, montáž denních světel je legální podle zákona. A je legalni, ze nemusi zvitit zadek? To mi prijde totiz jako kardinalni blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gryll16 Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 A je legalni, ze nemusi zvitit zadek? To mi prijde totiz jako kardinalni blbost. Podľa mojich vedomostí je. Bohužiaľ. V tomto hnusnom hmlistom rannom počasí sú tie autá zozadu ako ninjovia. Neviditeľné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Podľa mojich vedomostí je. Bohužiaľ. V tomto hnusnom hmlistom rannom počasí sú tie autá zozadu ako ninjovia. Neviditeľné. ano je to legální. Nejen legální, dokonce je to v tom zákoně tak popsané. A v tomhle hnusném počasí se má svítit normálníma světlama, případně mlhovkama. Denní světla za to nemůžou, jen lidská blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 ja na fotbal nekoukam... Teda jo, ale okresni prebor je jina liga :oD ten me pobavi skoro vzdycky a ne ty cutky s IQ tykve co se nosej jak h...o na palici ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soda Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 aby mohl druhý den v kozičce píchat nějakou nanynku... Nájezdy "nanynek" do Kozičky na kopačky jsou skoro legendární už. jinak já rozum ještě nemám (20), tak mě to nepohoršuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 ja na fotbal nekoukam... Teda jo, ale okresni prebor je jina liga :oD ten me pobavi skoro vzdycky a ne ty cutky s IQ tykve co se nosej jak h...o na palici ) Tak se připrav na kino - v březnu by měl jít do kin film "Okresní přebor" a co můžu posoudit, tak to bude pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Me je to jedno. Fotbal ma mrad ale kopacky me v posledni odbe trochu lezou na nervy. Mj. to, ze je Drulak lopata se zasadnim nedostatkem inteligence, vim, ale s Bilkem mel pravdu a to, co predvedli cesky kopacky na letisti je hodne ubohy (pro ty, co nezaregistrovali, zpivali popevek o tom, ze Drulka nema cu*aka).Doufam, ze volby vyhraje Pelta, je to zm*6d, ale umi a navic Jablonec je srdcovka.Stve me, zase znova, ze umrely velky jmena hodinkovy historie. A potazmo (uz jsem zminoval) aktualni budget, z piety bych nejaky hodinky treba od Genty chtel, ale bohuzel aktualne je otazka bydleni zasadnejsi.A taky me stve, ze se byty v Liberci v Javorove ulici (Liberecaci by mohli vedet, je to mezi Horskou a novejma ksarnama - uzasna novostavba, nemam ty moderni panelaky / viladomy moc rad, ale tenhle je kurwa podarenej) prodavaj za desnou raketu), protoze tam mam rodice, tak v Liberci bych klidne jeden byt uzivil, ale tenhle ne.Stve me taky, ze Snow ma porad zdravotni potize, je to fajn chlapek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Mě s..e že nemám komu v lize fandit, tedy ne nijak vášnivě,ale byl jsem vždy slavista ale s tím jsem skočil když trerér je Straka co patří do Bohnic a majitel Řebíček co patří za mříže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 No já po tý akci těch orvaných debilů na letišti (nemyslím nadávku, ale pásmo IQ) na repre kašlu. Začnu koukat až tam bude někdo, o kom budu přesvědčen, že je Reprezentant. Btw ten popěvek Radek Drulák nemá č...k (na konci bez "a") není originální. Tuším, že jsem ho kdysi dávno v lize už slyšel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 No já po tý akci těch orvaných debilů na letišti (nemyslím nadávku, ale pásmo IQ) na repre kašlu. Začnu koukat až tam bude někdo, o kom budu přesvědčen, že je Reprezentant. Btw ten popěvek Radek Drulák nemá č...k (na konci bez "a") není originální. Tuším, že jsem ho kdysi dávno v lize už slyšel. Franta Straka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 (upraveno) Btw ten popěvek Radek Drulák nemá č...k (na konci bez "a") není originální. Tuším, že jsem ho kdysi dávno v lize už slyšel.To už bylo mockrát (a nejenom v lize a nejenom ve fotbale) Upraveno 17. listopadu 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 No já po tý akci těch orvaných debilů na letišti (nemyslím nadávku, ale pásmo IQ) na repre kašlu. Začnu koukat až tam bude někdo, o kom budu přesvědčen, že je Reprezentant. Proboha Bandi, ty jsi v 25 nedělal blbosti? Hele, nelíbí se mi to, měli si to odpustit. Na druhou stranu když si vezmu, co Drulák říkal, tak je do jisté míry chápu. Rozhodně bych z toho nedělal aféru. A už vůbec nesnáším takové to "oni jsou vzory pro malé kluky". Ale houby, ti malí kluci ve škole nebo na tréninku už dávno mluví stejně a i bez sledování toho videa... Prostě trochu nadhledu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 (upraveno) Proboha Bandi, ty jsi v 25 nedělal blbosti? V pětadvaceti už ne. Dělal jsem je dřív. A platil jsem za ně. A na reprezentanty jsou jiný měřítka, to neni jak když se ožere na zábavě kapelník a spadne do bubnů. Ona ta reprezentace je nejen v kopání do mičudy. Ale já to asi chápu jinak, na klopě saka nosim logo firmy a i ten firemní mikrosvět chápu jako reprezentaci, když někam jdu přednášet nebo se školit. Pokud tohle zachytila světová média, zařadili jsme se někam hluboko do balkánu. Na druhou stranu... když se podívám z okna, tak ona ta reprezentace je vlastně pro Česko adekvátní. Nulová sebereflexe, sebestředný chování, žádná zodpovědnost, mizerný výkony... Včetně toho výstupu z letadla - namistrovaný až do nebe, ale holý p....e. A už vůbec nesnáším takové to "oni jsou vzory pro malé kluky". Ale houby, ti malí kluci ve škole nebo na tréninku už dávno mluví stejně a i bez sledování toho videa. Však je třeba začít vyžadovat slušnost zhora. Kladný vzory být prostě musí, na vzorech je společnost založená... edit: opravdu nechápu, proč nejste schopný přiznat, že tohle není důstojná reprezentace, vám nevadí, že vás reprezentují (vytváří mediální obraz Česka) podprůměrný sebestředný namistrovaný kokůtci bez jakýkoliv pokory? Ještě, že máme toho Jardu, Petru, Martinu... Upraveno 18. listopadu 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Bandi, já psal, že se mi to nelíbí. Ale abych kvůli tomu někoho ukřižovával, to ne. Nemám rád pokrytectví a to, co se kolem toho spustilo, to je pokrytectví nejhrubšího zrna. Stejně jako v Anglii, kde se Rooney a tuším, že Gigs (nnebo Terry či Lampard - fakt už nevím) spustili bokem ve svém privátním čase. A média ve své mravopočestnosti to s nimi dotáhla k odebírání kapitánských pásek, nepovolávání do repare a podobně. Přitom si dovolím odhadnout, že nejmíň tak 80% všech novinářů , kteří tehdy volali po ukamenování si bokem štejchá pravidelně. Hele, tak jako je mezi vědci na ČSAV dost malé procento vrcholových, nebo alespoň dobrých výkonnostních sportovců, tak obdobnej poměr (akorát obráceně) fyzické a mentální úrovně bude u fotbalistů (i jiných sportovců). Vždyť pojem čtverec má pro ně nějaký reálný význam jen když je trenérem Hřebík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Vrata od mé garáže po zásahu zlodějů. Uf !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Včera jsem odjel na hory, udělal si super vejšlap, a počítal s tím, že pohodíčka bude pokračovat až do neděle" Bohužel důležitá reklamace mě donutila se okamžitě vrátit a už zase sedím v kanclu a mračím se jak kakabus Aspoń, že ten Chronomag je pro občasné ulehčení situace tady se mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Hugo: jasně, průsery dělají i čutálisti v zahraničí (od médií to ale slíznou mnohokrát víc než u nás). Problém je ve dvou věcech:- neudělali to ve volném čase, ale stále ještě to byla ofic. repr. akce, kdy reprezentovali zemi. - pokud by si fotbalista třeba v Anglii nebo Itálii dovolil říct, že fanoušci mu jsou u zadku, tak má zaděláno na kurevsky velkej problém. Nechci dělat mravokárce, nechci aby to byli jeden Mirek Dušín vedle druhýho. Ale trochu pokory by neškodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 . - pokud by si fotbalista třeba v Anglii nebo Itálii dovolil říct, že fanoušci mu jsou u zadku, tak má zaděláno na kurevsky velkej problém. to je jediny, co mi na té kauze vadi . Tenhle blbeček, jehož ego se nebes dotýká, by si měl fofrem uvědomit ze ten narodak patri pravě těm fanouškům. Tímhle mě teda n....l vrcholně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 to je jediny, co mi na té kauze vadi . Tenhle blbeček, jehož ego se nebes dotýká, by si měl fofrem uvědomit ze ten narodak patri pravě těm fanouškům. Tímhle mě teda n....l vrcholně . To on ale ve svý omezenosti nevidí. Mně je jedno jestli hráč ve svým volným čase chlastá nebo chodí za děvkama. Když to pak odjezdí na hřišti, tak ok. Ale Baroš, který hraje už dlouho tužku a ještě má blbý kecy, tak ten mě fakt dokáže nadzvednout. To je právě ten obraz český společnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Mně je jedno jestli hráč ve svým volným čase chlastá nebo chodí za děvkama. No... mně ani to ne. Lidi je opotřeba posuzovat jako celek. A reprezentant, stejně jako kdokoliv jinej, kdo je vidět a má nějakou veřejnou roli, v podstatě nemá volný čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky