Jay Doll Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 ... že postupne dochádza k zmenám osobnosti. To jsi slyšel kde? Klidně SZ. Jinak s tou závislostí je to pravda, rozhodně na to bacha. Existují i jiné mírnější alternativy, ale jsem línej to hledat v literatuře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Mě štve, že jsou pro mě lepší hodinky nějaký zakletý. Místo aby existovala přímá úměra ceny a radosti, tak ty nejdražší kousky mi přinášejí jen starosti a neklid...A tak vlastně nehledám ty nejlepší hodinky, ale hodinky, který nebudou generovat problémy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 A tak vlastně nehledám ty nejlepší hodinky, ale hodinky, který nebudou generovat problémy. ty už nemáš Panerai nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 A tak vlastně nehledám ty nejlepší hodinky, ale hodinky, který nebudou generovat problémy. Submariner, tam je obojí, tak co řešíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Jo,Submarinery jsou laciny hodinky:-)nemusi te stvat,kdyz s nima nekde trisknes a ani se nemusis cejtit provinile,ze sis koupil hodinky za stopade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 PAM mám. A ty se u mě zatím drží. Nechci se rouhat, ale ty jsem těmi lepšími hodinkami ani nemyslel. Ani je nepovažuju za cíl, přecijen ten servis není v Praze ani za hubičku. Suby jsem měl, ale bál jsem se je nosit nějak akčně, takže u mě neměly moc smysl. Celou dovolenou jsem sledoval jestli mi do nich neteče a moc jsem si koupání neužil (proč to nepřiznat). Jakoby mi ty dražší hodinky svými příhodami chtěly ukázat, že prostě na ně nemám (koule, prachy, ego, status), že k nim neumím přistupovat jako k předmětu denní potřeby. Snad pokaždý mi připraví nějakou zlomyslnost. Zlatý Fortisky. Šly oboje přesně (snad nejvíc co jsem měl), nebál jsem se o ně. Asi se dostávám do fáze YPO. Budu točit dvoje géčka a jedny starý Primky k obleku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 To jsi slyšel kde? Klidně SZ. Jinak s tou závislostí je to pravda, rozhodně na to bacha. Existují i jiné mírnější alternativy, ale jsem línej to hledat v literatuře Napíšem, len teraz nestíham. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Jo,Submarinery jsou laciny hodinky:-)nemusi te stvat,kdyz s nima nekde trisknes a ani se nemusis cejtit provinile,ze sis koupil hodinky za stopade No, to je ta nemoc, co tu mají skoro všichni.. Suby jsem měl, ale bál jsem se je nosit nějak akčně, takže u mě neměly moc smysl. Celou dovolenou jsem sledoval jestli mi do nich neteče a moc jsem si koupání neužil (proč to nepřiznat). normálně bych Tě na tohle netipnul chlape, tak pak jen bondofky, nebo Tagy (to u mě plní(lo) roli hodinek, co se s nima u bazénu nebojíš opřít o keramický obklad.. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 (upraveno) Dnešní odpověď Jay Dolla na můj normální dotaz, proč nemá Nekazanka červenou kolonku profi.(Když tady je akorát kvůli obchodu) To, že tady není ani z poloviny tak dlouho jako já (Jay Doll i ten druhý), to mě je celkem jedno. Že má tendence mne poučovat, že příště mám psát SZ, oukej. Nicméně, on už neví, že kdysi tady byly kolem toho problémy a někteří, kteří něco ručně dělali, museli přejít do sekce profi... A bylo mi divné, proč frajer, kterej má svůj shop, nemá kolonku, to je celé. Každopádně jsem rád, že mne musí moralizovat o tom, co smím, nesmím. Jednoho tatínka už ale mám. Upraveno 22. listopadu 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Dopis od ceske kancelare pojistitelu ze jsem zacatkem 2009 nemel povinne ruceni na vlek na lod ... kde je PR 200 Kc rocne. Stejny dopis prisel loni, uz nevim co sem odpovedel, rok se nic nedelo a je tu znovu ... castka porad stejna 2900 Kc. Dopr*ele co ja vim co se delo v lednu 2009? Nemate na to nekdo nejaky dobry lek, at si zase za rok nemusim zbytecne zvysovat tlak ... pripadne at tu kvuli nesmyslu nezvoni nejaky agilni exekutor? Na lék se vyflákni a vyřeš si to na ČKP, ať to máš v řádku. Když ne, tak se třeba uvidíme osobně při exekuci bo pro ČKP vymáhá náš úřad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Dnešní odpověď Jay Dolla na můj normální dotaz, proč nemá Nekazanka červenou kolonku profi.(Když tady je akorát kvůli obchodu) To, že tady není ani z poloviny tak dlouho jako já (Jay Doll i ten druhý), to mě je celkem jedno. Že má tendence mne poučovat, že příště mám psát SZ, oukej. Nicméně, on už neví, že kdysi tady byly kolem toho problémy a někteří, kteří něco ručně dělali, museli přejít do sekce profi... A bylo mi divné, proč frajer, kterej má svůj shop, nemá kolonku, to je celé. Každopádně jsem rád, že mne musí moralizovat o tom, co smím, nesmím. Jednoho tatínka už ale mám. Kdybys v poslední době četl Jay Dolla a jeho příspěvky na fóru, tak by ses nedivil Ale už jsem byl poučen, že to nemusí být funkcí, někdo je blb i bez ní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 A bylo mi divné, proč frajer, kterej má svůj shop, nemá kolonku, to je celé. nevím jestli ses dočkal odpovědi, ale mám pocit, že to momentálně nefunguje - předplatné profi sekce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Dnešní odpověď Jay Dolla na můj normální dotaz, proč nemá Nekazanka červenou kolonku profi.(Když tady je akorát kvůli obchodu) To, že tady není ani z poloviny tak dlouho jako já (Jay Doll i ten druhý), to mě je celkem jedno. Že má tendence mne poučovat, že příště mám psát SZ, oukej. Nicméně, on už neví, že kdysi tady byly kolem toho problémy a někteří, kteří něco ručně dělali, museli přejít do sekce profi... A bylo mi divné, proč frajer, kterej má svůj shop, nemá kolonku, to je celé. Každopádně jsem rád, že mne musí moralizovat o tom, co smím, nesmím. Jednoho tatínka už ale mám. Hele když profi prodejci, který navíc nabízí zboží v profi sekci (tě to mohlo trknout) píšeš přímo do prodejního vlákna, jestli by se němel přihlásit jako profi prodejce a urážíš ho, tak se nediv, když zakročím a smažu to. Navíc jsme to vyřešili přes SZ, tak proč tady teď musíš jebat? A pravidlo, že se do prodejního vlákna prostě nekecá, by ti mohlo být známo, když jsi tady, jak říkáš, 2x déle než já Kdybys v poslední době četl Jay Dolla a jeho příspěvky na fóru, tak by ses nedivil Ale už jsem byl poučen, že to nemusí být funkcí, někdo je blb i bez ní. Hele nebuď drzej, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 (upraveno) Hele když profi prodejci, který navíc nabízí zboží v profi sekci (tě to mohlo trknout) píšeš přímo do prodejního vlákna, jestli by se němel přihlásit jako profi prodejce a urážíš ho, tak se nediv, když zakročím a smažu to. Navíc jsme to vyřešili přes SZ, tak proč tady teď musíš jebat? A pravidlo, že se do prodejního vlákna prostě nekecá, by ti mohlo být známo, když jsi tady, jak říkáš, 2x déle než já Hele nebuď drzej, jo? Já jej absolutně neurážel... Nepřeháníš to? Kdyby jsi to nesmazal, tak to tady všichni vidí. Já na to, co napsal, nenapsal ani h...o. To, že v tom má Chronomag bordel, za to já nemůžu, ale moralizovat o tom, co smím a nebo nesmím, tak to zase ne. Sorry, že jsem napsal na někoho, kdo má svůj e-shop, proč nesvítí kolonka červně. Zas tolik se nestalo. Trošku mi přijde, že Chronomag změnil majitele a stal ses jim Ty? Prošvihl jsem něco? A že ses tak důkladnej na ty kecy v prodejních inzerátech, schválně Ti budu posílat reporty, když uvidím kecy k inzerátům za kilo a výše, jak jsou hodinky staré a podobné píčoviny. Že tohle Tě nesere. Tebe s..e Viktor a jeho e-shop, kterýmu jsem si dovolil něco napsat a jeho málem ranila mrtvice... Třeba konekrétně TADY , hodinky za 160 000kč a nejsi schopen napsat SZ, když Tě to zajímá? Kážeš vodu, ale sám piješ víno. *doufám, že to nesmažeš, včetně toho inzerátu, ať si udělají obrázek i ostatní, jak píšeš SZ, když Tě něco zajímá Upraveno 22. listopadu 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Hele nebuď drzej, jo? Neznám tě osobně, ale dřív ses mi zdál jako pohodový a rozumný chlapík, taková pěkná rovnováha k tehdejšímu "vedení" chronomagu. To mě dost potěšilo, ale v poslední době jsem byl dost šokován tvými výstupy. Kdybys to vrátil zpátky do rovnováhy, tak bych byl (nejenom já) rád. A kecy mimo mísu jsou pomalu v každým druhým prodejním vlákně, takže buď to řeš plošně nebo to neřeš VŮBEC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 ... prostě na ně nemám (koule, prachy, ego, status), že k nim neumím přistupovat jako k předmětu denní potřeby. ... Přemýšlím nad tím taky často,ono to je asi fakt,takový ten konec cesty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Neznám tě osobně, ale dřív ses mi zdál jako pohodový a rozumný chlapík, taková pěkná rovnováha k tehdejšímu "vedení" chronomagu. To mě dost potěšilo, ale v poslední době jsem byl dost šokován tvými výstupy. Kdybys to vrátil zpátky do rovnováhy, tak bych byl (nejenom já) rád. A kecy mimo mísu jsou pomalu v každým druhým prodejním vlákně, takže buď to řeš plošně nebo to neřeš VŮBEC. Hele to je jenom pocit. Když je člověk víc vidět, tak se na něj snese i víc kritiky. Tohle navíc není žádný výlev, kdyby to udělal Bert nebo Gilius tak by nikdo neřekl ani slovo. Ono jsou kecy a "kecy". Když někdo v prodejním vlákně komentuje cenu, dává odkazy na lepší nabídky, nebo komentuje prodávajícího, tak se to prostě maže a to plošně (jenom to není vidět, protože to zmízí dřív, než si toho všimneš). Když si tam někdo dělá neškodnou srandu, tak se to nechává být - do momentu, než prodávající požádá o promazání. Tady šlo jenom o to, aby měl každý stejné právo něco prodat, jako kdokoliv jiný. Nekázanka si už před rokem zaplatil profi členství, dokonce jsem to zařizoval snad i já, tak si to dobře pamatuju. A pokud mu někdo do vlákna naznačuje, že není profi, tak tím ubírá potenciální klienty protože vyvolává nedůvěru a úplně zbytečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 (upraveno) Hele to je jenom pocit. Když je člověk víc vidět, tak se na něj snese i víc kritiky. Tohle navíc není žádný výlev, kdyby to udělal Bert nebo Gilius tak by nikdo neřekl ani slovo. Ono jsou kecy a "kecy". Když někdo v prodejním vlákně komentuje cenu, dává odkazy na lepší nabídky, nebo komentuje prodávajícího, tak se to prostě maže. Když si tam někdo dělá neškodnou srandu, tak se to nechává být - do momentu, než prodávající požádá o promazání. Tady šlo jenom o to, aby měl každý stejné právo něco prodat, jako kdokoliv jiný. Nekázanka si už před rokem zaplatil profi členství, dokonce jsem to zařizoval snad i já, tak si to dobře pamatuju. A pokud mu někdo do vlákna naznačuje, že není profi, tak tím ubírá potenciální klienty protože vyvolává nedůvěru a úplně zbytečně. Do p....e, já nic nenaznačoval, jen jsem se zeptal, jak to, že nesvítí kontrolka červeně. To, že jsem musel být okřiknut, abych příště napsal SZ, sorry, ale to neberu. Za to, že v tom máte bordel vy, Chronomag a nebo někdo, za to já nemůžu. Já tady přispěl i prachy na to, ať se koupí server a stejně to padá. Pochybuju, že někde by se našla komunita, kde se složí lidi, ať majitel domény nemusí nic platit. Ale to je zas moje blbost, ale jak říkám - žádnou nedůvěru jsem nechtěl budit. To, že se Viktor n....l a blbě to pochopil, za to já nemohu. Upraveno 22. listopadu 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 "frajer co má shop" mi přijde urážlivé dost, si taky někdy nevidíš do huby co? Proč to moderování nevezmeš ty? Všechno víš, všechno znáš, jsi tady leta a k tomu 24h denně... Peťane trochu sebereflexe nebo co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 (upraveno) "frajer co má shop" mi přijde urážlivé dost, si taky někdy nevidíš do huby co? Proč to moderování nevezmeš ty? Všechno víš, všechno znáš, jsi tady leta a k tomu 24h denně... Peťane trochu sebereflexe nebo co... Tome, sorry, ale opravdu jsem v tom vlákně napsal slušně, proč nesvítí kontrolka červeně... Nebudu se dohadovat, mysli si, co chceš. Hlavně, že Jakubiskovy hodinkovnice musely přejít do profi sekce. :-) Upraveno 22. listopadu 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky