Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Půlhodinový rozhovor s retenčním oddělením Vodafone.

Jsem u nich šestým rokem, tak jsem chtěl nabízený neomezený tarif za 1 499Kč a nějakou slevu na něj za tu věrnost a hlavně za těch 6 let předraženého volání. Ve zkratce mi bylo řečeno to, že není problém převést mi kartu na předplacenou a ať se mi daří u jiného operátora :sniper:.

Tak jsem jim v nas*anosti řekl, ať mi to ke zúčtovacímu obbdobí převedou a že končíme. Nyní doufám, že zavolají a něco nabídnout, jelikož řešit jiného operátora nechci :D.

Bacha na ne, nekolika znamym rekli, ze muzou jit a zadna retence neprisla....

Jen pro info, kam az se da zajit, od O2 mam z retence 3000 (slovy tri tisice) minut mesicne gratis k pausalu za 300 Kc s DPH..... :happybday:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne právě nas*l můj starší synek. Měl dorazit ze školy o půl druhé, přišel před půl třetí. Mokrej jak myš. Maj u školy rybník a už je na něm trochu led. Ten náš buvol to samozřejmě musel jít vyzkoušet , i když to má zakázané a upozorňovala je na to i učitelka. Samozřejmě se to pod ním prolomilo.....Mobil v hajzlu, aktovku prochcanou, učebnice, sešity......už jsem mu nařezal a zahnal ho do vany.......grrrrr......

Jeste zive si pamatuju, jak sem podobnou volovinu udelal ja. Vim ze sem si tehdy rikal, ze kdyz ten led udrzi kamen ktery jsme na to hodili, tak ze musi udrzet i me .... neudrzel. Kdyz si vzpomenu, co jsem jako malej vyvadel, tak jsem rad, ze strach o potomky se me jeste par let netyka :)

Odkaz ke komentáři

to Peta-Biker:

Zdravím tebe i ostatní,

zůstává mi rozum stát nad tím, jak daleko to může dojít kvůli takové pitomosti. Píšeš, že jsem se "n****l" a přitom jsi sám evidentně "startovací typ" :) - nic ve zlém. Tady přeci vůbec nejde o to, že mi tam nesvítilo rudě profi, ale o způsob jakým si na to začal upozorňovat. Stejně jako to "praštilo do oči" tebe, tak to zapůsobilo i na některé jiné členy a ti se mi ozvali SZ. Vše jsem jim v klidu vysvětlil a komunikace proběhla dovoluji si říci v dobrém duchu.

Pokud máš zkušenost z obchodu musí ti být jasné, že takový vstup do prezentace (ať už osobně nebo písemně) nepůsobí dobře a prodejce to poškozuje. Už jenom tím, že odvádíš pozornost od původního tématu - vlákno se zvrhlo úplně jiným směrem než bylo zamýšleno. Věřím, že ani tobě by se takové jednání nelíbilo a to jak jsem reagoval oproti tvým reakcím mi přijde ještě hodně mírné.

Náš uživatelský účet jsem zde zřídil pro svojí lepší orientaci ve fóru, pro snadnou komunikaci s hodinkovou komunitou a samozřejmě také pro obchod. Bohužel jsem dost vytížený různými úkoly, takže nestíhám číst fórum tak, jak bych chtěl a tak jak by to bylo vhodné. Psát, že "jsem tu stejně jenom kvůli obchodu" - to má být další invektiva?

Závěrem chci požádat každého jednoho člena, který bude mít jakýkoliv problém aby mě nejdříve kontaktoval - taková řešení jako je výše popsané nepovažuji za efektivní a ani vhodné. Obě strany to stojí mnoho energie a to zbytečně. Členům vyjdu vstříc jak budu moci, ale šťípat na sobě dříví nenechám. Děkuji

S pozdravem a přáním klidného dne,

Viktor Rain

Díky moc, rád se nechám poučit od člověka, co je tady zhruba rok a a určitě ví, co se tady dříve dělo. Každopádně nemám čas a ani chuť se tady jakkoliv už k tomu vracet. Když už tady mě cituješ, že nenapíšeš můj původní příspěvek, který jsem Ti tam napsal. "jak to, že nesvítí kontrolka červeně" To bylo celé - stačilo napsat , bylo mi úplně u p....e, co prodáváš a nebo, zda tady jsi kvůli obchodu. To, že tady už fórum funguje jako kšeftování, je mě úplně jedno. Není to teď mířeno na Tebe, ale celkově. Takže tak a ať se daří s obchodem i nadále.

A ano, zdupal mě jak malého Jaryna - pokud to byla odpověď profesionální, tak prosím. Asi máme každý jiné představy, ale názor snad tady ještě můžu vyslovit.

A když už jsme u toho, věděl jsem, že jsi v sekci profi, takže musíš mít zaplacený příspěvek, akorát jsem chhtěl poukázat na to, proč nesvítí kontrolka červeně. Vůbec jsem se Tě nechtěl dotknout, že nemáš zaplaceno a nebo, že bych měl nějaký komentář k hodinkám. To, že v tom má Chronomag bordel, to je jeho problém a zároveň jsi si možná měl všimnout, že ostatní, kteří tam inzerují, prostě měli tu kontrolku červenou. Ale zapomeňme na to, stalo se, stalo. Nasrat jsem Tě nechtěl a Ty mě taky ne. Měj se.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Nevím jak to vidí ostatní, ale my jsme člověku, který to tady vlastní, se vlastně složili na server - nechci rýpat a on ani není schopen tady sjednat pořádek v tom, ať je poznat, kdo inzeruje v sekci profi. Těch věcí je více, ale trošku bych mu přál konkurenci, nemyslím tu, která už párt měsíců je. Třeba by tady zase trávil více času, kdyby lidi začali chodit jinam.

* to pomíjím to vypadávání, kvůli kterému ta charitativní sbírka začala :D

Odkaz ke komentáři

nekazanka.cz: Poslední věc, co ještě napíšu.. A možná bych se fakt měl omluvit, asi jsem nenapsal pravdu, že tady jsi v podstatě kvůli obchodu. Za rok máš 80 příspěvků a čtvrtina, skoro 20, z nich je prodej. Nevím, co se Tě na tom dotklo, když jsem napsal "že jsi tady kvůli prodeji". Tady to původně nesloužilo pouze k prodeji, ale diskuzi o hodinkách. To, že se z toho udělal opravdu bazar hodinkový, kde člověk nemusí zaplatit (poplatky jako na aukru), to je věc jiná. Ale chápu, že to je Tvůj business, nezávidím Ti ho, pouze píšu fakta a nemusíš tady už na to reagovat. Pokud tady nejsi kvůli prodeji, pak se omlouvám. :)

Na Tvou obhajobu musím napsat, že aspoň jsi v té platící sekci, která je ale vlastně směšná. Ale je mi po tom kulové, vlastník je Zandl.

*proč tady je tolik inzerce, no protože každý ví, jaké jsou poplatky z každé prodené věci na aukru - obzvlášť u hodinek, že ano. Bejt to tady, bazar zeje prázdnotou - podívejme se pravdě do očí.

Dříve, to Ty ještě asi asi nebudeš pamatovat, tady byl popshop, který má taky bazar a každému tady vadil, jeho prodeje, cokoliv. Vlastně ho odsud vysrali z fóra. Ale ten aspoň tady o hodinkách něco psal. Hold nová doba :)

Odkaz ke komentáři

Na obhajobu Nekázanky je třeba říct, že stejně tak tam lze i prodat. To je zase fajn, ne?

Když se nad tím zamýšlím, tak beru zpět co jsem psal že je třeba rozlišovat chronobundus a business. Je to totiž jedno. I ty prodané hodinky fórum obohacují.

To má být vtip? Kdyby to bylo tak fajn, proč neprodáváme všichni tam? Asi proto, že nějaká provize zůstane z hodinek tam. Hodinky se daj prodat všude, ale pouze tady je to volné a víme to všichni. Mi je to jedno, ale každý tady voláte po pravidlech a já nevím čem, ale popshopa tady vykouříte.

Asi bychom se hodně divili, kolik lidí tady má bazary a vesele inzeruje tady :--)

Schválně, jaká částka zůstane aukru u prodeje hodinek za kilo tam a jaká tady? Jestli chcete, můžu to tady napsat ještě blběji. Udělal se z toho tady prostě obchod a někteří toho prostě využili míň a někteří víc.

*bohatě by stačilo omezit prodeje na nějaký určitý počet za měsíc každému. To bychom asi koukali, jak by zde začali prodávající řvát :D

Odkaz ke komentáři

Mám úplně stejný názor. Jako malé děti ze školky. Nechápu. :sad01_anim:

Hele, víš něco, jaké se tady děly kauzy dříve? Jsi tu rok, proč máš tendenci se v tom vrtat? Já vím, že mám pravdu a vy ostatní na to taky jednou přijdete. Žijem tady v daňovém ráji, amen.

Byli tady frajeři, kterí tady ve větší míře prodávali a ti tady vadili. Všichni jsme si rovni, někteří i rovnější. A klidně nemluv v možném čísle a adresuj to na mě, já jsem ten, který si votvírá hubu a nebojí se to tady napsat otevřeně.

Odkaz ke komentáři

Jednou jsou tu nejaka pravidla, tak by se mela dodrzovat ... myslim, ze dotaz, proc dodrzovana nejsou, je legitimni ... spis by mel myslet moderator, predtim nez zacne konat, aby nakonec neudelal z velblouda komara.

Počkej, možná to tu čtu celé blbě, ale kdo porušil které pravidlo?
Odkaz ke komentáři

Hele, víš něco, jaké se tady děly kauzy dříve? Jsi tu rok, proč máš tendenci se v tom vrtat? Já vím, že mám pravdu a vy ostatní na to taky jednou přijdete. Žijem tady v daňovém ráji, amen.

Byli tady frajeři, kterí tady ve větší míře prodávali a ti tady vadili. Všichni jsme si rovni, někteří i rovnější. A klidně nemluv v možném čísle a adresuj to na mě, já jsem ten, který si votvírá hubu a nebojí se to tady napsat otevřeně.

To je zas kauza todle, fakt snad jen pro slepičí prdelky. :D :D :D Hele, jako YPO stejně nikdy nebudeš, zatím ta snaha bejt taky enfant terrible vyznívá poněkud křečovitě.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...