FrantisekH Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 to že tahle část vlákna ještě není překopírová ve vlákně co mě dnes potěšilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Princ Milis: Kdo by nebyl nasírací, když k jho inzerátům měl každý připomínky? Já nevím, ptám se asi blbě a nebo nevím - je to tady určené místo primárně k prodeji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Princ Milis: Kdo by nebyl nasírací, když k jho inzerátům měl každý připomínky? Já nevím, ptám se asi blbě a nebo nevím - je to tady určené místo primárně k prodeji? Jéžiš mně to je jedno, tak třeba jó - je to místo k prodeji. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Já nevím, ptám se asi blbě a nebo nevím Péťo radši toho nech, víš koho to začíná připomínat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Peťane, nebuď papežštější než papež.Je blbost vymáhat něco, co je pod rozlišovací úrovní majitele fóra.Protože tomu je u řiti i skřípající servr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 (upraveno) Byli tady frajeři, kterí tady ve větší míře prodávali a ti tady vadili. Například Popshop, který se v hodinkách opravdu vyznal a krom toho, že jsem toho od něj dost koupil tak mi kdykoliv byla potřeba poradil. Edit: ještě mě tak napadá... na Watchseek, Timezone, apod. se něco za prodej platí? Ptám se, protože to nevím a ne abych provokoval . Upraveno 26. listopadu 2011 uživatelem jacob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Ať má pro mě a za mě zisk, ale když měl odvahu tady po nás chtít, ať něco přispějem, očekával bych tady trošku vyšší zájem - ale má hold jiný starosti. Petre. Kdo chtel prispet, prispel, kdo nechtel, neprispel a to je cely. Nebylo to vazany na zadnou protiiniciativu majitele fora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Petre. Kdo chtel prispet, prispel, kdo nechtel, neprispel a to je cely. Nebylo to vazany na zadnou protiiniciativu majitele fora. To jo, ale my měli přispět, ať to jede líp - nevšiml jsem si minimálně půl roku po tom, že by to nějak výrazně bylo lepší. Víš, v čem to spočívalo - v tom, že vyšší server zvládl větší zátěž v množství připojených lidí - co to zase znamená? Prostě by jeho zájem měl být vyšší. Chválím Kamila, prootože jedinej je v poslední době tařka nestranný a podařilo se mu fórum uklidnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Pánové, vyslechnete prosbu od člena, co je tu rok i z cestou ? Vy.....te se už na tuhle debatu a vždycky, když budete chtít pokračovat, tak sem radši hoďte odkaz na své oblébené hodinky ze své sbírky nebo vysněné hodinky ( to by vás mělo ochladit, mě to alespoň dočasně pomáhá :-)), nebo co jste kde zahlédli - zvlášť od vás, nad 2000 příspěvků se to čeká a my vandráci s chabejma znalostma to oceníme :-) ( peta-biker, princ milis a další ).Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 (upraveno) Moc mi nejdou ty vínenásobné citace, ale souhlas s Jacobem - to jsem se snažil říci. Upraveno 26. listopadu 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 To jo, ale my měli přispět, ať to jede líp - nevšiml jsem si minimálně půl roku po tom, že by to nějak výrazně bylo lepší. Víš, v čem to spočívalo - v tom, že vyšší server zvládl větší zátěž v množství připojených lidí - co to zase znamená? Ale server to zvlada lip (aspon subjektivne vzato). Uz se stane jen malokdy, ze mi forum misto nacteni zobrazi chybovou stranku. Navic je tu registrovanych uz 16000 lidi (ja vim, ze ne vsichni jsou aktivni), takze mnohem vetsi traffic. Proboha je vikend, take it easy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 že ti co maj holou p...l rozhazujou plnejma hrstma a my co si trochu našetříme jim musíme krejt p....e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Chválím Kamila, prootože jedinej je v poslední době tařka nestranný a podařilo se mu fórum uklidnit.Ale mohl bys toho už nechat, děláš z toho zbytečný problém. Kup si radši nový hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Pánové, vyslechnete prosbu od člena, co je tu rok i z cestou ? Vy.....te se už na tuhle debatu a vždycky, když budete chtít pokračovat, tak sem radši hoďte odkaz na své oblébené hodinky ze své sbírky nebo vysněné hodinky ( to by vás mělo ochladit, mě to alespoň dočasně pomáhá :-)), nebo co jste kde zahlédli - zvlášť od vás, nad 2000 příspěvků se to čeká a my vandráci s chabejma znalostma to oceníme :-) ( peta-biker, princ milis a další ). Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Kua Vianoce sa blizia, uz to tu zacina byt dost huste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Kua Vianoce sa blizia, uz to tu zacina byt dost huste... Už to asi patří k místnímu folkloru. Ale nenechme si kazit jedno z nejkrásnějších období v roce. Vyhlašuji nulovou toleranci na prohřešky proti pravidlům nebo elementárnímu slušnému chování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Asi by to patrilo spis do vlakna co me dnes potesilo, ale fakt me pobavila debata v tomhle vlakne na poslednich 5 strankach - protoze udelat z takovyhle pi*oviny nekolikadenni tema je pro me docela zajimave a neveril bych, ze lidi tady na chronomagu by mohlo neco podobnyho bavit Poslednich 40 stranek, ktery mi to nahlasilo jako neprecteny radsi ani cist nebudu, nebo bych z toho mohl mit srdecni zastavu.. PS: Vyprosuju si aby me nekdo narknul z toho, ze jsem tady chvilku a nenapsal jsem nic k hodinkam PPS: Dneska jsem fotil pro honzu71 jeho GP a nepotesilo me to, ze jsem nestihnul denni svetlo, za kteryho by to bylo mnohem jednodussi, ale to snad stihnu zitra, takze me to zatim jeste nenastvalo A dve fotky jako bonus at opet clenove chronomagu mohou videt duvod proc sem pred tydnem, mesicem, rokem nebo treba peti lety prisli - kvuli lasce k hodinkam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Spajdy, fotky parádní!Měl by ses ale zamyslet, proč furt fotíš hodinky s těmi provázky. Aby ses nám, kluku, ještě z toho jednou neoběsil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Liborku je to proto, ze je to jednoduchy - provazky mam v nejakym pytliku, vysypu je do krabice a potom do nich muzu hodinky pekne usadit aby byly natoceny tak jak si preju a taky aby tam bylo nejaky barevny pozadi, driv jsem fotil na obleceni, ale uz radsi moc nefotim, nebavi me poslouchat kecy, ze mam potrebu vsem ukazat, ze mam na tricko za dvojku Ja si uz nekolikrat rikal, ze bych mohl vyresit nejaky jiny pozadi, ale vzhledem k tomu jak malo v posledni dobe fotim to asi nema moc smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Pekny fotky, nechces to nasypat do galerie vsechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky