Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Byli tady frajeři, kterí tady ve větší míře prodávali a ti tady vadili.

Například Popshop, který se v hodinkách opravdu vyznal a krom toho, že jsem toho od něj dost koupil tak mi kdykoliv byla potřeba poradil.

Edit: ještě mě tak napadá... na Watchseek, Timezone, apod. se něco za prodej platí? Ptám se, protože to nevím a ne abych provokoval :D .

Upraveno uživatelem jacob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ať má pro mě a za mě zisk, ale když měl odvahu tady po nás chtít, ať něco přispějem, očekával bych tady trošku vyšší zájem - ale má hold jiný starosti.

Petre. Kdo chtel prispet, prispel, kdo nechtel, neprispel a to je cely. Nebylo to vazany na zadnou protiiniciativu majitele fora.
Odkaz ke komentáři

Petre. Kdo chtel prispet, prispel, kdo nechtel, neprispel a to je cely. Nebylo to vazany na zadnou protiiniciativu majitele fora.

To jo, ale my měli přispět, ať to jede líp - nevšiml jsem si minimálně půl roku po tom, že by to nějak výrazně bylo lepší. Víš, v čem to spočívalo - v tom, že vyšší server zvládl větší zátěž v množství připojených lidí - co to zase znamená? :D

Prostě by jeho zájem měl být vyšší. Chválím Kamila, prootože jedinej je v poslední době tařka nestranný a podařilo se mu fórum uklidnit.

Odkaz ke komentáři

Pánové, vyslechnete prosbu od člena, co je tu rok i z cestou ? Vy.....te se už na tuhle debatu a vždycky, když budete chtít pokračovat, tak sem radši hoďte odkaz na své oblébené hodinky ze své sbírky nebo vysněné hodinky ( to by vás mělo ochladit, mě to alespoň dočasně pomáhá :-)), nebo co jste kde zahlédli - zvlášť od vás, nad 2000 příspěvků se to čeká a my vandráci s chabejma znalostma to oceníme :-) ( peta-biker, princ milis a další ).

Děkuji

Odkaz ke komentáři

To jo, ale my měli přispět, ať to jede líp - nevšiml jsem si minimálně půl roku po tom, že by to nějak výrazně bylo lepší. Víš, v čem to spočívalo - v tom, že vyšší server zvládl větší zátěž v množství připojených lidí - co to zase znamená? :D

Ale server to zvlada lip (aspon subjektivne vzato). Uz se stane jen malokdy, ze mi forum misto nacteni zobrazi chybovou stranku. Navic je tu registrovanych uz 16000 lidi (ja vim, ze ne vsichni jsou aktivni), takze mnohem vetsi traffic. Proboha je vikend, take it easy.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Chválím Kamila, prootože jedinej je v poslední době tařka nestranný a podařilo se mu fórum uklidnit.

Ale mohl bys toho už nechat, děláš z toho zbytečný problém. Kup si radši nový hodinky.:)
Odkaz ke komentáři

Pánové, vyslechnete prosbu od člena, co je tu rok i z cestou ? Vy.....te se už na tuhle debatu a vždycky, když budete chtít pokračovat, tak sem radši hoďte odkaz na své oblébené hodinky ze své sbírky nebo vysněné hodinky ( to by vás mělo ochladit, mě to alespoň dočasně pomáhá :-)), nebo co jste kde zahlédli - zvlášť od vás, nad 2000 příspěvků se to čeká a my vandráci s chabejma znalostma to oceníme :-) ( peta-biker, princ milis a další ).

Děkuji

:clap:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Kua Vianoce sa blizia, uz to tu zacina byt dost huste...

Už to asi patří k místnímu folkloru. Ale nenechme si kazit jedno z nejkrásnějších období v roce. Vyhlašuji nulovou toleranci na prohřešky proti pravidlům nebo elementárnímu slušnému chování.

Odkaz ke komentáři

Asi by to patrilo spis do vlakna co me dnes potesilo, ale fakt me pobavila debata v tomhle vlakne na poslednich 5 strankach - protoze udelat z takovyhle pi*oviny nekolikadenni tema je pro me docela zajimave a neveril bych, ze lidi tady na chronomagu by mohlo neco podobnyho bavit :D Poslednich 40 stranek, ktery mi to nahlasilo jako neprecteny radsi ani cist nebudu, nebo bych z toho mohl mit srdecni zastavu.. :D

PS: Vyprosuju si aby me nekdo narknul z toho, ze jsem tady chvilku a nenapsal jsem nic k hodinkam :lol:

PPS: Dneska jsem fotil pro honzu71 jeho GP a nepotesilo me to, ze jsem nestihnul denni svetlo, za kteryho by to bylo mnohem jednodussi, ale to snad stihnu zitra, takze me to zatim jeste nenastvalo :D

A dve fotky jako bonus at opet clenove chronomagu mohou videt duvod proc sem pred tydnem, mesicem, rokem nebo treba peti lety prisli - kvuli lasce k hodinkam :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Liborku je to proto, ze je to jednoduchy - provazky mam v nejakym pytliku, vysypu je do krabice a potom do nich muzu hodinky pekne usadit aby byly natoceny tak jak si preju a taky aby tam bylo nejaky barevny pozadi, driv jsem fotil na obleceni, ale uz radsi moc nefotim, nebavi me poslouchat kecy, ze mam potrebu vsem ukazat, ze mam na tricko za dvojku :D

Ja si uz nekolikrat rikal, ze bych mohl vyresit nejaky jiny pozadi, ale vzhledem k tomu jak malo v posledni dobe fotim to asi nema moc smysl ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...