alky Posted September 10, 2019 Report Share Posted September 10, 2019 Myslím, že neříkat to je správné rozhodnutí. Ony by s tím nic stejně neudělaly, nic by změnit nemohly, jen by se jim zkazily zážitky. Každopádně je to na houby Tak se drž. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vzduch Posted September 10, 2019 Report Share Posted September 10, 2019 Bolí, ale je to součást života, který jde dál. Drž se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted September 10, 2019 Report Share Posted September 10, 2019 Tvl když jsem četl o tom krčku těsně pred tvou dovolenou, tak mi to projelo hlavou... u mý babičky to dopadlo stejně. S pozdržením špatnejch zpráv bych asi udělal to samý, Martine. Tak ať se s tím srovnáš co nejdřív a zůstanou jen pěkný vzpomínky. Původně jsem sem vlez, abych si na něco "zásadniho" ve svým zivotě postěžoval, ale už nevím, co to bylo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwi Posted September 10, 2019 Report Share Posted September 10, 2019 Martine, to je mi moc líto a soucítím s tebou. Vím, jak se cítíš. Mě takhle umřel táta před 3 lety. Taky jsem byl s rodinou na dovolené a zpráva přišla asi půl hodiny po té, co mi máma do telefonu říkala, ať si nedělám starosti, že tátovi je líp... Neměli jsme to tehdy tak daleko jako to máš ty, tak jsme dovolenou předčasně ukončili. Ty jsi s holkama v dost jiné situaci. Určitě ses rozhodl správně, že zprávu o tátově smrti pozdržíš. Bohužel jsme ve věku, kdy nás takové zprávy ještě párkrát zastihnou. No... příjemná vize to není, ale jak už tu zaznělo, i to k životu bohužel patří. Tak hodně sil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted September 10, 2019 Report Share Posted September 10, 2019 Martine drž se, měli jsme podobnou situaci když zemřela tchyně a my byli také v Chorvatsku. Holkám jsme to řekli na konci dovolené a pochopily to..... Chtěli jsme jet zpět a švagrová to ženě rozmluvila.I při zpětném pohledu jsme to neviděli jako špatné řešení. Alespoň podle nás... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted September 10, 2019 Report Share Posted September 10, 2019 Upřímnou soustrast Martine.Není to jednoduché, můj odešel náhle před 9 lety. Držte se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colommbo Posted September 10, 2019 Report Share Posted September 10, 2019 Kamarád, starý a moudrý advokát, říkával, že na špatný zprávy je času dost. Ano, jistá nadsázka v tom je, ale myslím, že ses rozhodl správně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beeman Posted September 10, 2019 Report Share Posted September 10, 2019 Uprimnou soustrast Martine, je nejake spatne obdobi, ja mam za posledni tejden v rodine dve umrti a bohuzel bude hur :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavelpu27 Posted September 10, 2019 Report Share Posted September 10, 2019 Kuncáku, tohle je úplně nahovno. Člověk si myslí, že to zvládne, ale stejně ho to dostane. Drž se, jsme s tebou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted September 10, 2019 Report Share Posted September 10, 2019 (edited) Taky si dovolím kondolovat, byť jsme se osobně nikdy neviděli. O tom úrazu jsem si tu před nedávnem přečet a jen mi proběhlo hlavou "tak hlavně bez zbytečných odkladů operovat a k tomu ještě hodně štěstí, aby to všechno dobře dopadlo". Mrzí mě že to skončilo špatně... Jinak v podobné situaci říct / neříct jsem byl před pár lety a rozhodl jsem se stejně, tak vím jak Ti asi je. V každém případě počítej s tím, že se asi nezavděčíš všem, ono to už z podstaty věci moc nejde... Upřímnou soustrast a mnoho sil. Edited September 10, 2019 by M.K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JR_2010 Posted September 10, 2019 Report Share Posted September 10, 2019 Martine upřímnou soustrast, určitě prožil hezkej život, protože měl hodnýho kluka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavelpu27 Posted September 10, 2019 Report Share Posted September 10, 2019 JR to naosal nejlíp. Táta na tebe musel být pyšnej. Z toho mála, co o tobě vím je mi jasný, že jsi výjimečnej frajer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vraby Posted September 10, 2019 Report Share Posted September 10, 2019 Drž se chlape,upřimnou soustrast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudykopalsson Posted September 11, 2019 Report Share Posted September 11, 2019 Upřímnou soustrast, Martine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaRooN Posted September 11, 2019 Report Share Posted September 11, 2019 Martine, přidávám se se soustrastí. Drž se, chlape. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwi Posted September 11, 2019 Report Share Posted September 11, 2019 Bolí mě dáseň pod jednou osmičkou. Zubařka mě objednala na pátek 13. To nevěští nic dobrýho? Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlý Jabko Posted September 11, 2019 Report Share Posted September 11, 2019 Byl bys raději za jedenáctý září? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx12 Posted September 11, 2019 Report Share Posted September 11, 2019 Nedaří se mi najít ubytování pro mámu na 2-3 měsíce, než se pro ni uvolní byt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwi Posted September 11, 2019 Report Share Posted September 11, 2019 Byl bys raději za jedenáctý září?To už máš prašť jako uhoď? Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave123 Posted September 11, 2019 Report Share Posted September 11, 2019 KUWA koupím si jako obvykle lístek na vlak do 1. třídy vlak přijede a vagón s jedničkou nikde. Ptám se průvodčí, kde máte první třídu, říká že nemají a prý je na to vydaná depeše a neměli mě lístek do jedničky prodat. Nic hroznýho asi 30 Kč navíc. Hezký den všem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts