azeppelin Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 (upraveno) Jako, používat to lze na lecos. Podle těch bílých usazenin stejně tipuju, že to babička používá jako měrku na nabírání koksu a praktický je to v tom že moc nenasněží po stole. Ale klidně tomu dál říkejme luhovátko na čaj. Upraveno 16. listopadu 2019 uživatelem azeppelin
geometr Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Sitko na čaj, to riešite.Ale ako vymením žene zimné, to Vás neserie.Asi to dneska nevyměníš, no. Jde o to, co tam máš, já míval od firmy (teď si nevzpomenu na ten název), kde jsem měl uložený doma nějaký číslo (měl jsem ho teda i nalepený ve schránce u spolujezdce) pro případ ztráty a podle toho se dal získat náhradní ořech. Taky záleží, jak je to mechanický konkrétně u toho auta řešený, ale viděl bych to na šikovnýho pneuservisáka. Já si tyhle nesmysly na auto přestal dávat a je pokoj.
Potkan Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Hergot ze ja jsem do toho hifi obchodu lezl. Staly tam tyhle dve krasky a ja ted nemuzu spat, jak na ne musim neustale myslet!
Radek124 Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 (upraveno) @P11: No tak holt v Ponělí ráno zavoláš do toho "zasratého" servisu, ať Ti ten ořech koukají navalit. Sám už jsem takhle kdysi zažil, že při dotahování kol manták pneumatickým utahovákem ožužlal ten nástavec natolik, že se ho místo vrácení radši snažil stopit - v takovém případě jim tam ten pekáč zavez i se zimákama, ať to koukají (v rámci reklamace) vyřešit a přehodit než začne sněžit a starucha si nabije čumák... PS: A jak radí Geometr, pro příště se na tyhle "bezpečnostní" voloviny ve vlastním zájmu vykašli - kola z Nissana na Feldy/Fóbie/Golfy/Chrochtávky nepasujou Upraveno 17. listopadu 2019 uživatelem Radek124
Návštěvník Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 Prijeli za mnou na navstevu rodice a taky na demonstraci. Listky na vlak zpet si koupili az na 6 vecer, tak kolem 3 si dnes asi prostrelim hlavu. Jak se nekdo do prdele muze ptat na otazky s frekvenci 4x za minutu a to jeste kdyz to nedava dost casto smysl. A pokracovat i kdyz prestanu odpovidat:Ukazky:Matka: udelas nam caj?Ja: neudelam dosel miMatka: jakto?Ja: co?Matka: ty normalne rano nepijes caj?Ja: jo, piju, ale ted mi doselMatka: a co pijes za caj?Ja: jak kdy, vetsinou japonce treba kukichu mam radMatka: a kde ho kupujesJa: tady kousekMatka: a kolik to stoji....O 20 minut pozdejiMatka: ty nebudes snidatJa: ne, nemam hladMatka: ale snidat je zdrave ne?....Mluvi na me i co tohle pisu, se fakt zabiju... rikam, neodpovidat nepomuze a ani byt na hajzlu. Znate big bang jak tam na sebe rvou, tak to je u nas doma to stejne. Tenhle rozhovor klidne muze probehnout pres 5 mistnosti. a je jedno jestli clovek treba zrovna neco cte. Az budou chtit priste na navstevu, tak budu delat, ze nejsem doma. Nejlepsi je, ze mi to vzdycky holky neveri, ze to muze byt tak hrozne. A posloucham, ty me ani nepredstavis rodicum a pak me prosi at k nim se mnou nemusi chodit :-DJsem si vylil srdicko, sorry.
nickolas Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 Jak ti muze dojit caj, kdyz maji prijet rodice na navstevu?
Xenomorfus Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 Jak ti muze dojit caj, kdyz maji prijet rodice na navstevu?Sabotáž!
Návštěvník Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 Kluci to neni sranda. Ja se fakt zabiju.Jsem jednou normalne s 40 horeckou jel od nasich na vlak a do Prahy (tedy 4h cesta z Ostravy), abych se mohl vyspat a mel klid. Tady neni kde utect, mam normalne uzkostne stavy... A caj jsem samozrejme nevedel, ze nemam.
DavidLC Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 Počkej až to budeš dělat dětem ty, kam to budou psát :-))
Návštěvník Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 Uz jsem napsal kamosovi, jestli nechce pmoct prenest veci do auta, tak se jich zbavim uz ve 3. Protoze potrebuje mou pomoc :-D Ja jednou chodil se slecnou a jeji tata byl akloholik a mlatil jeji mamku. Bylo to jeste na stredni. A ta holka radeji chtela byt vzdy u ni, protoze je tam prijemnejsi prostredi. True story. Moje mati je fakt hrozna...ale jednou ji dam do ustavu a budu mit klid, skoda, ze ji jeste neni ani sede. Nevite od kolika berou ?
Xenomorfus Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 ......caj jsem samozrejme nevedel, ze nemam."...smí Vojta, když přijedou rodiče, nemít zásobu čaje?""Nesmí""Jednal jste podle toho?""Nejednal!""Jak je to možné? Jak je to možné, soudruhu rotný?""Udělal sem to z nedbalosti a lehkomyslnosti!"
Návštěvník Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 A potrebuju nejaky, odkud se nesmi detem volat prosim. A tohle delat fakt nebudu. Jakoze jo, jasne je to klise "nebudu jako rodice"A ja jsem sociopat a magor a hajzl a svoje deti urcite zkurvim, to je jasne. Ale tohle presne jim delat nebudu :-)
geometr Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 Nevěřím. Ale věřím na takovou nějakou světskou spravedlnost, takže se svým dětem pomstíš za rodiče něčím jiným a oni zase svým. Nechci rozumovat, ale až je budeš mít, budeš tenhle princip pozorovat už od jejich narození. Kolikrát já už se ve svých syncích viděl a říkal si: "To mám za to, neměl jsem tohle dělat svým rodičům, teď mi to ty potvory malí oplácej."
Návštěvník Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 (upraveno) Jeste kurz zpetne vazby inspired by my family. Matka: chceme si nechat postavit jezirko na zahrade, co si o tom myslis? Ja: no, nevim. Jakoze pokud to fakt chcete tak super, ale uvedomte si, ze je kolem toho spousta dalsi prace. Sami rikate,jak uz je toho ted se zahradou hodne a koukni jak vypada dnes, ze ani nestihate sekat travu atd... Matka: (rve) no to je super, tebe se taky na neco zeptat. Ty jsi jen negativni a s nicim nas nikdy nepodporis. (Dalsich asi 5 minut stejne) Ja: mlcim a odchazim.. Poznamka: citace je presna, ja mam dost dobrou pamet Kamos rikal, ze to je pry karma :-D tak jsem rikal, ze to je blbost. Ze jsem takhle prozil cele detstvi a karma mi ted ma davat jen krasne modelky bez chlamydii. Jinymi slovy ty antibiotika co jsem 2x bral nebyly fér :-D Upraveno 17. listopadu 2019 uživatelem vojta1
Návštěvník Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 Nevěřím. Ale věřím na takovou nějakou světskou spravedlnost, takže se svým dětem pomstíš za rodiče něčím jiným a oni zase svým. Nechci rozumovat, ale až je budeš mít, budeš tenhle princip pozorovat už od jejich narození. Kolikrát já už se ve svých syncích viděl a říkal si: "To mám za to, neměl jsem tohle dělat svým rodičům, teď mi to ty potvory malí oplácej."Jj timhle koncila kazda hadka, vsak pockej ono se ti to vrati na detech. Ja na tyhle veci neverim. Stejne jako jine nesmysly :-p jako treba na horoskop atd. Jasne, ze s detma jsou starosti, ale nektere veci se daji diky zkusenosti a dalsim faktorum ovlivnit. Ale jasne neco na tom co rikas pravdy je. A to vis, ze taky se mi spousta veci vrati. Ja mluvim o konkretnim pristupu a chovani, ja budu svoje deti proste obtezovat necim jinym. A taky se svym zivotnim stylem umru dost mladej, takze je nestihnu obtezovat moc dlouho zase
Karlos Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 "mlcim a odchazim.." A to je tvůj problém. Tady jsi hrdina, doma mlčíš. Nejsi schopnej si s ní rozumně promluvit o tom, co ti vadí. No, tvoje rozhodnutí.
Karlos Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 (upraveno) Ano. Už je dospělý, tak se musí naučit tak chovat. Máma to pochopí. A slovo letý neexistuje. Upraveno 17. listopadu 2019 uživatelem Karlos
azeppelin Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 Vojta, no ty vole, starosti "dolarových milionářů" Maminka tím chtěla říct... "dala bych si kurva čaj, když víš že jednou za rok přijedu a máš to za rohem!" Příklad 2: "taky bys občas mohl přijet alespoň posekat zahradu!"
Návštěvník YPO Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 "mlcim a odchazim.." A to je tvůj problém. Tady jsi hrdina, doma mlčíš. Nejsi schopnej si s ní rozumně promluvit o tom, co ti vadí. No, tvoje rozhodnutí.karlosi soráč, ale rozumně si promluvit s někým kdo je o třicet let mladší nebo starší nelze ..... potažmo pokud je to tvůj rodič sám to vidím doma když tomu staršímu kladu zřejmě dementní otázky, který mi přijdou v pořádku, ale vidím na něm že ho seru ...... na druhou stranu pokud nalezneme občas společné téma tak vidím jak ožije .....komunikace s rodičema je prostě někdy obtížná .... z generace na generaci ..... a vlastně se musím smát tomu, že nebude "dělat" dětem to co teď zažívá ..... to sem si říkal taky
Filip.J Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 Nevěřím. Ale věřím na takovou nějakou světskou spravedlnost, takže se svým dětem pomstíš za rodiče něčím jiným a oni zase svým. Nechci rozumovat, ale až je budeš mít, budeš tenhle princip pozorovat už od jejich narození. Kolikrát já už se ve svých syncích viděl a říkal si: "To mám za to, neměl jsem tohle dělat svým rodičům, teď mi to ty potvory malí oplácej."Tak to je super, já byl jako malej strašně hodnej, už se těším, kdy mi to můj synek začne vracet. Zatím je víc po mámě, ta byla živel Ano. Už je dospělý, tak se musí naučit tak chovat. Máma to pochopí.No a když jsem pak dospěl, začali se jak malí fakani chovat moje rodiče. Když jsem to s nima jako dospělej chtěl probrat, dokonce jsem zařídil setkání na neutrální půdě, oba se mi vysmáli, obzvlášť máma byla pořádně jízlivá a protivná.Tak jsme pak o sobě sedm let navzájem neslyšeli, no. Jako normální dospělí lidi.
Doporučené příspěvky