Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Copak se Ti nelíbi...

Mně tvoje příspěvky nevadí, ale chci se Tě zeptat na jinou věc k těm hodinkám Hanowa.

Co myslíš, že je v nich za stroj? Já jsem zjistil, že je to stroj TechnoSablier SSDD3, což mi ale nic neřeklo. Tak jsem to napsal na Google a tam se o tom bavili kolegové z watchuseek, že ten stroj je velice podobný nějakému Sea-Gull. Druhá diskuze kterou jsem našel je o stejné věci. Že ty stroje TechnoSablier jsou vlastně Sea-Gull, diskuze zde.

EDIT: doplnil bych jenom fotku, jak je zhruba Švýcarsko daleko od Číny. A do toho prodejního vlákna jsem to psát nechtěl, protože nevím, kde je pravda.

post-1156-086484400 1327507659.jpg

Upraveno uživatelem jacob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jacob: bohužel taky nevím kde je pravda.Našel jsem to samé co Ty.Dal jsem je na prodej protože mi maji druhého unora přijit Hamiltony objednané na amazonu a ted jsem se zamiloval do těchto:

http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/hamilton/american-classic/8358-hodinky-hamilton-jazzmaster-maestro-h32716839.php

P.S co si myslíš o těch Hanowech? Měl jsem je párkrát k obleku.

Odkaz ke komentáři

Mě dnes vytočila zlínská bílá Octávia RS s pěknou značkou...lepila se mi na p...l...provokovala a nakonec...to mám za 1000,-Kč a dva body:suicide_anim:

P.S kluci byli rozumní...jinak bych asi byl bez papíru...:sad01_anim:

co že! Že byli rozumní? To nemyslíš vážně! Oni tě zcela úmyslně vmanipulují do situace která je postihovaná, ještě ohrožují agresivní jízdou a nedodržením bezpečné vzdálenosti a ty je ještě chválíš?
Odkaz ke komentáři

co že! Že byli rozumní? To nemyslíš vážně! Oni tě zcela úmyslně vmanipulují do situace která je postihovaná, ještě ohrožují agresivní jízdou a nedodržením bezpečné vzdálenosti a ty je ještě chválíš?

Naprostá pravda,asi bych je poslal do pr...e.Docela by mě zajímal záznam policejní kamery před provokací.

Odkaz ke komentáři

Jacob: v pohodě.Bohužel jsem jen amatér a musim čerpat zatím jen ze stránek které mám dostupné.Sto lidi sto názoru,to je normální.

Máš dostupné i tyto stránky a Jacob Ti to napsal. Možná by jsi tam mohl aspoň napsat, že to tak úplně švýcarský kalibr být nemusí, ale může být tak trochu čínský......třeba mně by to ani nenapadlo zpochybňovat, když to tam máš napsané, věřil bych Ti.
Odkaz ke komentáři

třeba mně by to ani nenapadlo zpochybňovat, když to tam máš napsané, věřil bych Ti.

Mě by to původně taky ani nenapadlo, ale když jsem viděl ty visačky a všude znaky Švýcarska, apod., tak jsem si vzpomněl na takové ty Švýcarsko-Čínské hodinky typu Aukro.
Odkaz ke komentáři

Panika! Zítra jedu do Jeseníků na firemní akci v přírodě a během posledních pár hodin se mi usadil knedlík v krku a začaly mě bolet klouby a svaly. Děti padly před víkendem, žena včera a mě ta slivovice tentokrát moc nepomáhá :(

Tam někde chcípnu na infarkt.

Možno si slivovicu užíval tak často, že už ti nezaberá. :D

Nastrúhaj za lyžičku zázvoru, zalej vriacou vodou, nechaj vylúhovať, vytlač trochu citrónu a oslaď medom. Občas to pri príznakoch pomôže, zahreje a tiež zníži cholesterol.

Odkaz ke komentáři

Chválím a myslím to smrtelně vážně.Měli by jezdit ještě vic a ne stát za bukem a měřit na konci cedule.Byla to moje blbost že jsem přistoupil na jejich hru.

To si snad děláš p.del ne? Já poté, co jsem si to přečetl začal naprosto seriózně uvažovat o pořízení záznamového zařízení do auta a nejen dopředu, ale i dozadu. Protože pokud nás trošku nelakuješ a nebylo to jinak, tak jejich jednání je minimálně na inspekci.

EDIT: Kluk co chodil na pivo do stejnýho bárku u nich dělá, jel na majácích po Praze. Dojel chlapa, kterej mu neměl kam uhnout, ten zazmatkoval a zašlápnul to (někomu převážel automat a jel s tím poprvé), kluk to do něj napálil a měl zavinění nehody, maják nemaják nedodržel bezpečnou vzdálenost a u PČR začal zase šlapat chodník...

Upraveno uživatelem funf5
Odkaz ke komentáři

Panika! Zítra jedu do Jeseníků na firemní akci v přírodě a během posledních pár hodin se mi usadil knedlík v krku a začaly mě bolet klouby a svaly. Děti padly před víkendem, žena včera a mě ta slivovice tentokrát moc nepomáhá :(

Tam někde chcípnu na infarkt.

Potvrzuju, zázvor funguje. Stačí tak 2cm kousek oddenku a 5 minut louhovat v litru vody. Jen si nedávej víc, já to přehnal a ráno se mi málem rozskočila hlava. Až pak jsem vyguglil, že je nějaké doporučené denní množství :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...