Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

to co o sebe tvrdim je univerzalna pravda. jedenaste prikazanie :)

proste to neber tak vazne, to je vsetko. v tomto virtualnom m.dniku sme snad pre zabavu a nie aby sme sa tu opluvali, urazali alebo boli podrazdeni v podstate za nic. nie je tak?

já jsem se rýpal ve svém hardlexu, do nikoho jsem se nenavážel. ty jsi mě bezdůvodně napadl a nazval švejkem.

... pokud je tohle omluva, beru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já jsem se rýpal ve svém hardlexu, do nikoho jsem se nenavážel. ty jsi mě bezdůvodně napadl a nazval švejkem.

... pokud je tohle omluva, beru

A: hardlex se lehce poskrabe, mam Seiko 5 a maji skrabanec, prisli k nemu docela lehce

B: hardlex na Seiko 5 nie je to iste ako Hardlex na MM300, ma nizsiu tvrdost a malu hrubku. Navyse vyrobca mal desat inych viac alebo menej relevantnych dovodov preco ho tam pred 13 rokmi dal. tu je link, precitaj si to

A: /bez toho aby si cokolvek precital/ no, ovsem muj poprdeli keramicky nuz projde tim hardlexem Seiko5 jako maslem

B: hardlex ma lepsiu odolnost proti rozbitiu, je menej krehky ako safir, ale nema taku tvrdost, tu je link s tabulkou parametrov. Ak chces porovnavat, porovnavaj komplexne. navyse bezny potapac ani suchozemec nerype do hodiniek keramickym nozom. mas tu 4 majitelov MM300 a nikoho zatial ani nenapadlo menit sklicko za safir.

A: no jo, jenomze..

B: ser uz na to Svejku

A. beeeeee

B: tak pre klud na fore: som k*k*t a kazdy to o mne vie, tak teda sa ti ospravedlnujem, uz je lepsie?

A: jo, tak to beru

B: zajdi niekedy na kolacik. ked uz sme pri tom, Dan robi vyborne pagace s bravcovou mastou, rad ta uvidi..

ten vyboldovany text povazuj za napovedu

Odkaz ke komentáři

fajn. i když tvoje parafráze je v podstatně "smířlivějším" tónu....

omluva danovi už proběhla

Publikováno Dnes, 08:15

dantechnovi se omlouvám.

že by mě ale pozval na koláčky s vepřovým (nebo snad psím) sádlem, si iluze nedělám.

Odkaz ke komentáři

Mohu potvrdit, manželky telefon 4x reklamace za 5 měsíců z toho 3x stejná závada,telefon (Samsung mini android 2,2 ) odesílá sms na jiná čísla náhodně vybraná ze seznamu, zpráva se tváří jako odeslaná správné osobě teprve při rozkliknutí v detailech zjistíte že odešla uplně jinam!! O možných důsledcích této vady jistě nemusím psát. Do servisu šel tel vždy s ponechaným vláknem jako důkaz odpověď : Závada se během testování neprojevila tudíš ZAMÍTNUTO. No už to dotáhnu dokonce takže soudní znalec a asi soud.

Připojuji se - 4 x reklamovanej Samsung Galaxy, vždy skoro stejné závady - občas se sám od sebe úplně vypne, občas se sám od sebe začne jen tak připojovat na net, občas si zavolá- někam, o sms nemluvím. Vždy vráceno- závada se projevila např jen jedna, ostatní ne. Tak nevím, jak dál. Tohle mě skoro s..e, protože ten telefon byl víc v opravách, než doma.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

A ty si myslíš, že řidič doktorskýho auta to nemohl udělat ÚMYSLNĚ? Teda pokud něco udělal, ale někteří jezdí taky jako prasata. Opravdu bych rád viděl celý záznam jízdy.

tady
Odkaz ke komentáři

Ahoj Kamile, je to supr, ze JEN OPLÁCEL a ASI UŽ TO NEUDĚLÁ, ale jde o fakt, že opla nepla - neboli, že mu někdo něco provede, nedává právo úmyslně oplácet- zadruhé, jeho slova silně znevěrohodňuje fakt, že lže o plivání - možná nedoplivl na auto, ale plival. Bez debat.

A už mlčím. :whistle:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Ono je vždycky dobré, slyšet i druhou stranu. Já ho někde obhajoval nebo schvaloval oplácení? Jen jsem napsal, že někteří saniťáci občas jezdí jako největší hovada ze všech bez zapnuté sirény. Což se potvrdilo. Totéž policajti bez zapnutého majáku, někteří jezdí jako hovada, spolehajíce na to, že si nikdo nedovolí. Kdybych měl kvantifikovat, většina policajtů jezdí slušně, většina saniťáků (a různých převozů krve, apod.) hrozně.

EDIT: Je to moje osobní zkušenost a myslím, že jsem toho po Praze najezdil víc než valná většina místních členů. :smile_anim:

EDIT 2: Což mě přinutilo trochu zpětně počítat a vychází mi to na 600.000 km jen po Praze. A auta velikosti od Fiatu 500 po kropicí cisternu nebo sypač v zimě. A když nepočítám jeden blatník, kdy se mi někdo cpal do pruhu a já byl zarputilej, jedno ulomené zrcátko v úzké mezeře a nespočet drobných šrámů od parkování, tak jezdím bez nehody.

Odkaz ke komentáři

Ono je vždycky dobré, slyšet i druhou stranu. Já ho někde obhajoval nebo schvaloval oplácení? Jen jsem napsal, že někteří saniťáci občas jezdí jako největší hovada ze všech bez zapnuté sirény. Což se potvrdilo. Totéž policajti bez zapnutého majáku, někteří jezdí jako hovada, spolehajíce na to, že si nikdo nedovolí. Kdybych měl kvantifikovat, většina policajtů jezdí slušně, většina saniťáků (a různých převozů krve, apod.) hrozně.

EDIT: Je to moje osobní zkušenost a myslím, že jsem toho po Praze najezdil víc než valná většina místních členů. :smile_anim:

Já to chápu, ale jde o fakt, že nelze schvalovat to úmyslné oplácení, protože to by byl už opravdu konec ...

Ať si frajer pořídí nahrávání a pak může řešit. To by ale možná sám začal jezdit slušněji :cheers: nebo naopak by zkoušel někoho vyprovokovat a pak nachytat :boxing:

Odkaz ke komentáři

Co na to říct? Možná jenom: "já vám to říkal" :) . Jede bez majáků a udělá sviňárnu, jenom do médií samozřejmě dají jen to co se jim hodí. Klasický bulvár.

...kropicí cisternu nebo sypač v zimě.

Kamile máš můj obdiv :notworthy:
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...