Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Mě s...u všichni politici, když jsem se dneska dozvěděl, že Rath ve vazbě bere 35000,-Kč příspěvek na dopravu a oni s tím nic nemůžou dělat.

A no jó furt, tak nejde asi myslet na všechno... Já myslím, že by ten příspěvek rád obětoval, jen aby nemusel bručet. A to taky nejde, takže zrovna tak může bejt naštvanej von. Aneb situace, kdy ti sou prachy k ho\/nu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsme u těch veselých historek z dálnice: jaký pud nutí řidiče, aby se v dešti řadili co nejtěsněji před auto, které předjeli? Dnes chvíli po poledni jsem jel po D5 od Plzně do Prahy, hnusně pršelo, viditelnost pod psa, takže jsem to nijak nehnal (kolem 120). Předjíždělo mě docela dost lidí, asi se jim to zdálo málo - budíž,to je jejich problém. Ale proč se proboha musí na prázdné dálnici vracet do pravého těsně před čumák? Ta vodní clona za auty bez zástěrek je fantastická. Člověk si hned připadá jako v myčce a vidí naprosté :shit: .

Odkaz ke komentáři

Vyhledávání. Někdo tady psal o firmě, která v Praze obchoduje s MIDO. Hodinky jsou cca o třetinu levnější než doporučené ceny . MIDO jsou v rámci jakéhosi outletu, nezaměnil jsem je za výprodej Hybernie ve Vodičkové, o kterém se psalo. Pátral jsem jako cvok a nic. Klasika.

Pomohl by mi zkušenější pátrač ?

Edit : interpunkce

Upraveno uživatelem Harlequin
Odkaz ke komentáři

Díky. O jihlavském hodinářství vám, je však velmi, velmi drahé. Například oproti Německu vychází některé modely až o deset tisíc víc a to je strašně moc. Tenhle markantní cenový odskok bych pochopil, kdybychom se pohybovali v cenových relacích okolo sto tisíc a ne čtyřicet.

Odkaz ke komentáři

Díky. O jihlavském hodinářství vám, je však velmi, velmi drahé. Například oproti Německu vychází některé modely až o deset tisíc víc a to je strašně moc. Tenhle markantní cenový odskok bych pochopil, kdybychom se pohybovali v cenových relacích okolo sto tisíc a ne čtyřicet.

Ahoj, zkus tam napsat ohledně nějaké lepší ceny. Už jsem tam několikrát něco kupoval a vždy mě pan Vyskočil cenu velmi dobře upravil.:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

tak já se taky připojm. Včera k večeru, silnice mezi Novým Městem na Moravě a Žďárem nad Sázavou. Taková řídká kolona, nějakých 5-6 aut přede mnou, v čele náklaďák, nějaká cisterna. V těch kopečkách a zatáčkách držela slušné tempo, k 70 to kleslo málokdy, takže nebyl důvod k nervozitě. Prostě pohoda sobotního odpoledne. Najednou za mnou nalepená bílá Oktávie s pražským číslem, nejspíš služební protože měla holý černý plechový kola takže řidič možná ani nebyl z Prahy. Tak si říkám, vole kam se cpeš, dyť je to samá zatáčka a horizont, do Žďáru asi pět minut jízdy. Uhnul jsem mu ať si jede, blba je lepší mít z krku, takže vyrazil hned jak byla trošku širší silnice a postupně předjížděl další auta, samozřejmě s patřičným nalepením na nárazník. Když jsme byli někde u Mělkovic tak se mu podařilo slavně zvítězit a začal ujíždět. A za další půl minuty už jsme ve Žďáru, padesátka, křižovatka se semaforem, svítí červená. Zařadím se do levého, koukám vpravo vedle sebe a ona tam můj ty světe stojí ta bílá oktávka která to právě všem nandala.

Jo a taky jsem tuhle viděl dva cykisty krásně profrčet stopku na krásně nepřehledný křižovatce.

A co když prostě jen spěchal? Stačilo přijet k semaforu o par sekund dřív a byl by pryč...já osobně tohle neřeším..jet a nechat jet. Pokud mě někdo přímo neohrozí tak ať si předjíždí jak chce.

Pravidelně jezdím do Bučovic kde je podobná situace, auta co mě předjedou kilometr před městem potkám právě na semaforech..ale taky často chytnou zelenou a já naopak červenou a stojím jak pako..takže tak..

K cyklistům se radši ani nic nepsat.. mají svoje cyklovoblečky a jsou to sportovci tak přece můžou na silnici cokoliv.

Odkaz ke komentáři

obycajne "dakujem za namahu" by stacilo

tak ja teda dakujem, i kdyz nevim za co, protoze ja jsem na druhy strane barikady...ja se celou dobu snazim dokazat, ze vyrabet presny cisla na zaklade odhadu je nesmysl...

dalsi priklad - Jay postoval link na stranky, ktery pracujou s udaji z CIA Factbook. Podle jejich udaju ma Turecko, na zaklade jejich odhadu, 79 milonu obyvatel...hmm, ale podle Tureckeho statistickeho uradu a jeho scitani, ktere probehlo loni jich maj jen 74 milonu...5 milionu lidi, to je sekera jako prase

Odkaz ke komentáři

dalsi priklad - Jay postoval link na stranky, ktery pracujou s udaji z CIA Factbook. Podle jejich udaju ma Turecko, na zaklade jejich odhadu, 79 milonu obyvatel...hmm, ale podle Tureckeho statistickeho uradu a jeho scitani, ktere probehlo loni jich maj jen 74 milonu...5 milionu lidi, to je sekera jako prase

Možná je to 5 milionů kurdů, který nejsou pro turky lidi :worried_anim:

Odkaz ke komentáři

Mě dožralo, že nejsem schopen zaplatit objednávku na Amazonu. Vyexpirovala mi karta, na kterou jsem tam platil a když jsem zadal novou kartu, stejně to nejde zaplatit. Už jsem to předělával tolikrát, že mi určitě někdo fishne účet :crying_anim02:

Nenašel by se tu někdo, kdo by byl ochoten mi koupit na Amazonu knihu za 55 dolarů ? Peníze bych samozřejmě převedl obratem.

Odkaz ke komentáři

Možná je to 5 milionů kurdů, který nejsou pro turky lidi :worried_anim:

ne e, podle clanku 66, odstavce 1 Turecke ustavy je Turkem kazdej, kdo ma obcanstvi...takze oficialne jsou vsichni secteny jako Turci

Odkaz ke komentáři

tak ja teda dakujem, i kdyz nevim za co, protoze ja jsem na druhy strane barikady...ja se celou dobu snazim dokazat, ze vyrabet presny cisla na zaklade odhadu je nesmysl...

ja len ze to onanovanie nad cislami je uplne nesuvisiace s tym o com sa tu diskutuje.. diskutovalo. Vzdy ked sa najde jeden zneuznany uctovnik co zacne spochybnovat ci prva slabika organu je 3,14160 alebo 3,14159, tak je to pre debatu vzdy prinosom.

proste si ich dalej pocitaj s presnostou na jeden fez, ale ber to tak ze mi to nepride zmysluplnejsie nez malicherne vrtanie sa v nepodstatnych detailoch.. snad som bol dost diplomaticky.

pokial ide o Turecko, navrhujem napis do CIA staznost ze robia na3,14cu odhady. Myslim ze sa radi nechaju poucit, a mozno zistia, ze vlastne uverit Tureckemu statistickemu uradu nie je uplne zly napad.

Odkaz ke komentáři

Komerční banka mě strhla za platbu z Eur účtu na EUR účet do jiné banky v ČR rovných 2500,-Kč, svině, prý nějáká novinka :suicide_anim: Řeším to s ředitelem pobočky a pokud nepoleví, jsem připraven tam zrušit úplně všechno"

Jak na to přišli?

(Zajímavé je, že europlatba v tuzemsku může být skoro 8 x dražší než SEPA eurová platba do zahraničí....)

Úhrada do zahraničí v Kč a v cizí měně a úhrada do tuzemska (mimo KB) v cizí měně

0,9 %, min. 250,-

max. 1 500,-

Edit: formátování

Upraveno uživatelem sery.vlk
Odkaz ke komentáři

African-to sou kur.vy,mě by zajímalo,kdy už se ty naše slavný banky proberou

az se proberou zakaznici, kteri jim to proste zatim furt zerou..

Ja jinak posilam z casu na cas penize v CZK ze slovenska do CSOB (taky CZK) a na slovensku poplatek 0, v ramci balicku a vazena CSOB mi vzdycky vypali poplatek tisic. Kreditni avizo. Blbej list, kterej mi poslou, aby me informovali o tom, ze mi dorazily kaprici ze zahranici. Hajzlove.

Odkaz ke komentáři

az se proberou zakaznici, kteri jim to proste zatim furt zerou..

Ja jinak posilam z casu na cas penize v CZK ze slovenska do CSOB (taky CZK) a na slovensku poplatek 0, v ramci balicku a vazena CSOB mi vzdycky vypali poplatek tisic. Kreditni avizo. Blbej list, kterej mi poslou, aby me informovali o tom, ze mi dorazily kaprici ze zahranici. Hajzlove.

My už se také probrali a jsme už rok u CITFIN, kde máme vedení účtu zdarma a platby ze i do zahraničí zdarma. V KB to mám pouze kvůli hotovosti, dietám a ták, takže téměř bez pohybu. Bohužel mi jeden přiblblej zákazník poslal nemalý prašule zrovna do KB, i přes to, že na faktuře měl CITFIN a já je tam přeposlal :sad01_anim:

A proč 2500,-Kč, to nechápe ani ředitelskej KB, takže mě na tom dělají a mají mě volat" Pak dám věděti, jsem ovšem připraven bojovat, znám svý práva, né :D

Odkaz ke komentáři

My už se také probrali a jsme už rok u CITFIN, kde máme vedení účtu zdarma a platby ze i do zahraničí zdarma. V KB to mám pouze kvůli hotovosti, dietám a ták, takže téměř bez pohybu. Bohužel mi jeden přiblblej zákazník poslal nemalý prašule zrovna do KB, i přes to, že na faktuře měl CITFIN a já je tam přeposlal :sad01_anim:

A proč 2500,-Kč, to nechápe ani ředitelskej KB, takže mě na tom dělají a mají mě volat" Pak dám věděti, jsem ovšem připraven bojovat, znám svý práva, né :D

prava ti asi moc nepomohou, pac smlouvy jsou vetsinou postaveny na spojeni - poplatky dle aktualniho sazebniku :-/ muzes fakt od nich nech odejit.. bohuzel

Heh, no ale kdyz reditelskej sam nevi, tak to je na povazenou :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...