Frantik Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Bohuzel vzdycky to tak u vsech limitek bylo, ze se hlasi chytrackove, kteri maji nutnost jen plkat a delat se zajimavy, ze jsou soucasti neceho vyjimecneho, ale jak dojde na lamani chleba, je po zajmu. Je to skoda, ale verim ze zde to nakonec klapne a prihlasi se i dalsi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Nejde o lamani chleba, ale o vytahnuti penez z kapsy... To je vsude, kazdej by rad nakupoval a 24h predtim nez mu hodinky posles nebo dovezes tak se zacne kroutit, ze mu to zakazala manzelka a podobne, tady se mi to stalo asi 3x kdyz jsem prodaval NOMOSky a na jinych forech s jinymi vecmi ani nemluve.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Trhání naprosto ležící osmičky v tom dnešním vedru . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Jako takhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Jo jo, ale mám to zašité a prý ta ztráta nebude ani vidět. Tak jsem zvědavý :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Koupil jsem si na inzerát iPod Classic 160GB - byl jsem si pro něj ve Slaném, pán +/- mého věku vypadal solidně, prý ho má 2 roky. Teď jsem si ho pořádně prohlédl - spousta skandinávské hudby, fotky z roku 2006 z Norska a vzadu vyryto norské jméno s tlf. číslem... Asi jdu sesmolit pár vět česky (peprných) a englicky (nach Norway)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Koupil jsem si na inzerát iPod Classic 160GB - byl jsem si pro něj ve Slaném, pán +/- mého věku vypadal solidně, prý ho má 2 roky. Teď jsem si ho pořádně prohlédl - spousta skandinávské hudby, fotky z roku 2006 z Norska a vzadu vyryto norské jméno s tlf. číslem... Asi jdu sesmolit pár vět česky (peprných) a englicky (nach Norway)... Nejaky privatni nahotinky v fotkach? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Nejaky privatni nahotinky v fotkach? Nevím - viděl jsem pár alb se jmény evropských měst a fotkami z výletů. Nějak nemám zapotřebí zkoumat tajemství cizího člověka, který zřejmě o iPod přišel a neměl tak možnost si udělat v soukromých věcech pořádek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Samozřejmně L.E. Nautilus a přechod K.B. na nový internet banking.Skoro dvě hodiny jsem posílal tři příkazy a nechápu, že ještě víc okleštili nepovolené znaky v popisu platby. A spol "&" fungovalo, teď to nově nejde.Zase přepisovat šablony.Jsem zvědavý na co narazíme zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Samozřejmně L.E. Nautilus a přechod K.B. na nový internet banking.Skoro dvě hodiny jsem posílal tři příkazy a nechápu, že ještě víc okleštili nepovolené znaky v popisu platby. A spol "&" fungovalo, teď to nově nejde.Zase přepisovat šablony.Jsem zvědavý na co narazíme zítra. Náhodou nová Mojebanka je imo velmi dobrá! Intuitivní, rychlá, graficky konečně jde s dobou. To že dnes byly problémy s přihlášením je pochopitelné. Prostě tam pustili x uživatelů, aby měli pohodlí a ostatní uřízli, lepší než tam pustit 20 000 lidí najednou a řešit nestabilitu. Každej si to dneska chtěl vyzkoušet. Osobně jsem odeslal 3 platby bez sebemenšího problému. Jako kokotinu beru Mobilní Banku 2. Když chci někam poslat platbu, musím mít protiúčet zadanej v šablonách v normální Mojíbance. To znamená, že když přijdu na sraz, budou se mi líbit něčí hodinky, tak je prostě obratem nekoupím, jelikož na účet dotyčného nepošlu nic. Fakt je, že to je z jejich strany novinka, tak si asi dávaj majzla na veškerý možný bezpečnostní rizika. Za nějakej čas to snad bude OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Vynechává mi pátý válec :-( a Servisák mi nebere telefon. Nemáte někdo tady v Brně levný servis na fiata? I když tady bude možná za potřebí šroták pokud bude špatný HW. co to je za motor? Pokud to vynechává tak to bude nějaká hrozná závada, konektor, vstřik zacpaný bordelem v palivu nebo tak něco. V Brně servisy neznám, taliáni co znám v Brnisku jsou ten případ co si dělají všecko sami ale kdysi dost chválili servis v Lipůvce a Hanáka v Hradčanech u Tišnova. Ale to už je pár let, současný stav neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Náhodou nová Mojebanka je imo velmi dobrá! Intuitivní, rychlá, graficky konečně jde s dobou. To že dnes byly problémy s přihlášením je pochopitelné. Prostě tam pustili x uživatelů, aby měli pohodlí a ostatní uřízli, lepší než tam pustit 20 000 lidí najednou a řešit nestabilitu. Každej si to dneska chtěl vyzkoušet. Osobně jsem odeslal 3 platby bez sebemenšího problému. Jako kokotinu beru Mobilní Banku 2. Když chci někam poslat platbu, musím mít protiúčet zadanej v šablonách v normální Mojíbance. To znamená, že když přijdu na sraz, budou se mi líbit něčí hodinky, tak je prostě obratem nekoupím, jelikož na účet dotyčného nepošlu nic. Fakt je, že to je z jejich strany novinka, tak si asi dávaj majzla na veškerý možný bezpečnostní rizika. Za nějakej čas to snad bude OK. Tož já jsem nechtěl nic zkúšat, enem platit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 (upraveno) Tož já jsem nechtěl nic zkúšat, enem platit. Chápu. Jak dlouho jsi u KB? Už se někdy stalo, že by po avizované aktualizaci vše okamžitě fungovalo OK? Myslím, že ne. Jak dlouho KB avizovala přechod na novou verzi s přesně stanoveným datem a zveřejněním demoverze? 14. 6. 2012 Vážení klienti, už tuto neděli spustíme zcela nové internetové bankovnictví Komerční banky. Z tohoto důvodu budou aplikace přímého bankovnictví od 15. 6. 2012 20:30 hod. do 17. 6. 2012 9:00 hod. nedostupné. Využijte prosím tuto dobu pro seznámení s novou podobou aplikace MojeBanka, prostřednictvím demo verze a instruktážních videí. Z důvodu zvýšené provozní zátěže systémů KB se mohou od 17. 6. 2012 do 19. 6. 2012 vyskytovat delší odezvy v aplikacích. Doporučujeme Vám zaslání Vašich platebních příkazů v předstihu s datem splatnosti do 15. 6. 2012. Děkujeme Vám za pochopení a omlouváme se za způsobené nepříjemnosti. Věříme, že Vám nové internetové bankovnictví zpříjemní ovládání Vašich soukromých i firemních účtů. V případě dotazů se prosím obraťte na Klientskou linku přímého bankovnictví 800 152 152. Komerční banka Podle mě korektní jednání. Žádný, opravdu ŽÁDNÝ software se nedá otestovat dokonale, aby někdo z uživatelů nenarazil na nějakou chybu. Z tohoto pohledu bych jim ty speciální znaky odpustil a doufal v brzkou nápravu. Upraveno 18. června 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 dnešní D1 obecně a zejména černovlasá kráva v bílé X6, co si to promenádovala mezi pruhy v místě, co normální lidi vytvořili pro hasiče a záchranku. By mě zajímalo jak by se tvářila, kdyby někdo nemohl projet k záchraně jejího dítěte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 ... začínaj mě sr@t nabídky "notoricky známejch" hodinek. Pánové - pokud nemáte koule na to, abyste o nich napsali pár slov, tak si to notoricky nastrkejte někam!... jo - a ulevilo se mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 (upraveno) Náhodou nová Mojebanka je imo velmi dobrá! Intuitivní, rychlá, graficky konečně jde s dobou. Když pominu, že jsem až do dnešního rána nemohl kontrolovat přijaté platby (což chápu a bylo na to upozorněno), tak stále nefunguje Aktuální použitený zůstatek, což je pro mě hodně důležitá funkce. Pro mě je to tedy stále použitelné jen z poloviny, bohužel. EDIT: bankovnictví je opět nedostupné . Upraveno 19. června 2012 uživatelem jacob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 co to je za motor? Pokud to vynechává tak to bude nějaká hrozná závada, konektor, vstřik zacpaný bordelem v palivu nebo tak něco. V Brně servisy neznám, taliáni co znám v Brnisku jsou ten případ co si dělají všecko sami ale kdysi dost chválili servis v Lipůvce a Hanáka v Hradčanech u Tišnova. Ale to už je pár let, současný stav neznám. Dík za odpověď. Je to fiat 2.0 20V 108KW. Servisák se už ozval, tak snad to pujde nejak dát do kupy. Taky tipuju vstřik, ale na druhou stranu může to být i špatným tlakem, přece jen má 260 000 na hrbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 Když pominu, že jsem až do dnešního rána nemohl kontrolovat přijaté platby (což chápu a bylo na to upozorněno), tak stále nefunguje Aktuální použitený zůstatek, což je pro mě hodně důležitá funkce. Pro mě je to tedy stále použitelné jen z poloviny, bohužel. EDIT: bankovnictví je opět nedostupné . bad for you Máš 3 možnosti: 1. Vydržet 2. Změnit banku 3. Hádat se a vyhádat si slevu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 panove tak jsem dle vasich debat vyzkousel nekolikrak prihlaseni a i ostatni funkce a vse mi jede bez problemu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 (upraveno) Mrzi me, ze Ukrajincum neuznali gol, protoze zaprvy balon byl za carou a zadruhy se v druhy puli do anglanu pustili s neuveritelnou vervou. Vyborny fotbalek. edit: videl jsem vcera Chorvaty, dneska Ukrajince a kam se na ne hrabeme... Upraveno 19. června 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky