FrantisekH Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Kuncáku, přeju hodně klidu.. jen pochybuju že ho dosáhneš.. s vytopením od sousedů mam hooodně velký zkušenosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Kuncáku, přeju hodně klidu.. jen pochybuju že ho dosáhneš.. s vytopením od sousedů mam hooodně velký zkušenosti... Jsem v klidu, neboj. Vím, že to vypadá, že jsem nas....j, ale to u mě vypadá jinak ( zatím jsem se neuklidnil a tak souseda ještě chvilku odložím, abych nelitoval ). Stejně budu muset znova vymalovat, to už nezměním. A forum mě taky nenaštvalo, jsem jen smutnej, protože dobrá vize změny pravidel k prodeji, se ukázala jako naprostej opak díky vych....kům a lidi, co to myslej dobře vapadaj jak troubové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Jsem v klidu, neboj. Vím, že to vypadá, že jsem nas....j, ale to u mě vypadá jinak ( zatím jsem se neuklidnil a tak souseda ještě chvilku odložím, abych nelitoval ). Stejně budu muset znova vymalovat, to už nezměním. A forum mě taky nenaštvalo, jsem jen smutnej, protože dobrá vize změny pravidel k prodeji, se ukázala jako naprostej opak díky vych....kům a lidi, co to myslej dobře vapadaj jak troubové. co se týče pravidel na foru můžu jen dodat já to říkal,,,ale spíš to vytopení..mam nad sebou devadesátiletou sousedku a ta mě vytopilo nespočetně krát...jenže takovouhle "babu" nemůžeš ani seřvat ani se na ní nijak hojit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Obnošený hadry, vyčáchlý voňavky a oddegustovaný whisky mi vadí, ale nošený hodinky, klidně patery za měsíc, proč ne... Když si na tématickým fóru najdou kupce... za mě v poho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Napadlo mě spíš něco, co by bylo ale dost záhul pro adminy- nešlo by inzeráty posílat od lidí, co nejsou úplně prověřený k odsouhlasení adminům, kteří to tam hoděj v definitivní podobě ? Admin by měl i možnost lidem, co maj vše OK a má s nima gut zkušenosti, dovolit, ať si prodejní inzeráty vkládaj samostatně ? Napadaj mě ted z hlavy členové jako - sibiř, dantechno,jacob, peta-biker,frantik... Myšlenka hezká,ale ty lidi musí určitě taky pracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Myšlenka hezká,ale ty lidi musí určitě taky pracovat. Nu ano, to je opravdu hezká myšlenka. Ostatně pre-moderovaný diskuze na netu frčí a ty nejlepší servery to dávno využívaj. Třeba tenhle výbornej, populárně-naučnej portál, jedný šikovný vědecký pracovnice z Moravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Moc se tady k ničemu nevyjadřuju a jsem spíše pozorovatel, jenže mě zde docela štve závistivost některých členů, ani je nemusím vidět osobně a můžu říct, že člen Vraby a ggrand patří k těm největším závistivcům s typicky českou povahu, vy dva byste se měli sejít na pivě, pokecat si, pošpinit ostatní, poplácat se po zádech jací nejste borci, vyčůrat se a říct vychovatelce ať vám radši zarazí vycházky. Stačí si přečíst jejich příspěvky v prodejním vlákně, tuším, že tady ještě nic nekoupili, sami prodávají a pyskují na ostatní...fuj ano jsem největší závistivec zde na chronomagu,něco přes dva roky čekám až si toho někdo všimne.Díky konečně,bude nějaká cena? jseš špatný pozorovatel Venus,jinak by jsi nemohl napsat takovo kokotinu. (musel jsem a klidně mi dejte BAN) ano neměl jsem kecat do prodej.vlákna,omlouvám se,ale už se to nedalo vydržet.K něčemu to bylo přeci jen dobré a začíná se s tím něco dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Nu ano, to je opravdu hezká myšlenka. Ostatně pre-moderovaný diskuze na netu frčí a ty nejlepší servery to dávno využívaj. Třeba tenhle výbornej, populárně-naučnej portál, jedný šikovný vědecký pracovnice z Moravy. Aluška už dostala za ten úžasný portál aj patričné ocenenie Link: http://www.sysifos.cz/index.php?id=vypis&sec=1333129029 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Aluška už dostala za ten úžasný portál aj patričné ocenenie Link: http://www.sysifos.c...&sec=1333129029 Tak, tak... Více informací v článku s lehce provokativním názvem "Alue ukazuje svůj bludný balvan" ... Ale tohle celý patří do úplně jiný sekce na Chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Nu ano, to je opravdu hezká myšlenka. Ostatně pre-moderovaný diskuze na netu frčí a ty nejlepší servery to dávno využívaj. Třeba tenhle výbornej, populárně-naučnej portál, jedný šikovný vědecký pracovnice z Moravy. A navíc, dle zveřejněné tvorby, se jedná o skvělou multiumělkyni. Úplný živoucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Jak proste Watsone! Kdyby to jen bylo tak primocare. 4 mega by toho ve zdravotnictvi jiste hodne vyresilo. No nic, hlavne, ze si prosty lid muze zanadavat a ulevit si. Achjo... Ono to není jen o 4 mega, které by samolitr nic nevytrhly, to co mě drtí (a Hasiče nejspíš taky) je to, že jsou to další 4 mega z několika jiných tisíců mega, které se někde vyhodí (třeba za referenťáky Superby v plný náloži apod.) Protože dohromady je to už daleko větší balík. Nemusíme to hned shazovat nadáváním prostého lidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Tak jsem byl dneska v sadu. Kua nebude ani švestka. Podělanej mráz :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Tak jsem byl dneska v sadu. Kua nebude ani švestka. Podělanej mráz :-( To je dobře,aspoň nebude tolik ožralů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladisu Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Když tady bude každý pouze číst a nepřispívat(netvořit),tak to tu zanikne.Je to bonus pro ty,kteří fórum smysluplně a konstruktivně živí a umožní mu dýchat.Ostatním bych doporučil Aukro a Bazoš. Jezevciku2, zrovna tak můžu tvrdit , že když tady bude jen skupina "přispěvovatelů" psát, bez "čtenářů", tak to degraduje tohle fórum na žvanírnu. Já tady nenabídl dosud nic, ani nic nepoptával, ale vědět, že to mám zakázaný, by mě štvalo. Když někdo porušuje pravidla, tak ať ho dá admin na ČERNOU LISTINU s vysvětlením, co špatného provedl. Mezi inzerenty, kteří nakonec splní podmínky, bude za nějakou chvíli zase stejné procento šmelinářů, jako je teď. Navíc se zblázníme z miliónů nesmyslných příspěvků těch, kdo budou potřebovat něco nabídnout k prodeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Ladisu,jak jsi přišel na to,že se vzrůstajícím počtem přispěvatelů ubude čtenářů?Nikdo Tě nenutí nebýt dále pasivním členem,který pouze čte,ale výhoda v podobě prodeje zůstane těm aktivním.Nemyslím si,že by fórum bylo zahlceno miliony plků,je obrovský rozdíl našvihat 50 příspěvků nebo stovky,či tisíc.V kombinaci s délkou registrace jde o hodně účinné a transparentní opatření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Nějak se mi začala kousat lištička, tak musím všechno projíždět v chromu.Jsem zvědav jak mě bude vyhovovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Nějak mě začala kousat lištička... Nemá vzteklinu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Nějak se mi začala kousat lištička, tak musím všechno projíždět v chromu.Jsem zvědav jak mě bude vyhovovat jsem na tom byl stejně tak jsem zkusil na pár dní operu, ve který šlo forum jak invalidní důchodce tak jsem starou lišku pustil k světu a dal tam novou a no problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Vzteklinu nemá ,tu jsem měl málem já, včera odpoledne to chodilo v pohodě a večer ani ťuk.Zatím se mi nechce pouštět druhé PC abych zkouknul jestli tam je problém taky nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Nejakej hajzl nam v nodi ukrad medeny okapovy svody a medeny kryti hromosvodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky