Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

To znam , jednomu znamemu se to stalo 2x - obrovska napachana skoda (byli to romove, sice je pozdeji chytili ale nic z nich nedostal a asi nedostane). Nainstaloval tam nejakou ochranu - kdyz vezmou okap prerusi tim el. obvod a spusti se alarm....

EDIT: Na garazi ma velkou ceduli - Tady uz nic neni , vsechno jste ukradli.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejakej hajzl nam v nodi ukrad medeny okapovy svody a medeny kryti hromosvodu.

To tedy naštve" My jsme v našem krásném pohraničí upustily od drahých kovů již před deseti lety :D Aneb jak říkám, Dobrmana do zahrady!!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

No potěš.. Ještě že si při tom nikdo z těch šmejdů neublížil, byl bys na tom hůř :suicide_anim:

Že to jsou prasácký svině, co kradou, to neodpustim, ale dá se říct, že chápu. Ale že se nebojej vlézt do zahrady a krást, když v baráku spěj dvě rodiny, to mi hlava nebere.

Odkaz ke komentáři

To znam , jednomu znamemu se to stalo 2x - obrovska napachana skoda (byli to romove, sice je pozdeji chytili ale nic z nich nedostal a asi nedostane). Nainstaloval tam nejakou ochranu - kdyz vezmou okap prerusi tim el. obvod a spusti se alarm....

EDIT: Na garazi ma velkou ceduli - Tady uz nic neni , vsechno jste ukradli.

To stejné u mě v práci, jenže nám to ukradli 3x. Po čtvrté jsem tam vrazil hnědé plasťáky (ovšem je to hnus) a po týdnu jdu do práce a svod opět nikde... Rozhlédnu do prava, do leva a zjistím že se válí naproti na chdoníku. Kuci to zjistili až po pár metrech, že je to plast...

Odkaz ke komentáři

...uz jsem vychladl a vlastne jsem i rad, ze jsem se neprobudil, tyhle hosi umej utikat a pan devitimilimetrovej ma nekolik bratricku, ktery by byly zarucene rychlejsi. Takze bych pak musel volat Wolfa, protoze bych mel na zhrade problem v podobe telo minus hlava.

Pripadne bych byl vecer v krimizpravach, jak jsem ublizil chudakovi, ktery jen potreboval sehnat stovku na jidlo.

Odkaz ke komentáři

právě mě štve od 10:00 "spuštěný" rezervační systém Varů. dokonalá upoutávka:( btw -nemáte tam někdo nějaký protekční cestičky?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

...uz jsem vychladl a vlastne jsem i rad, ze jsem se neprobudil, tyhle hosi umej utikat a pan devitimilimetrovej ma nekolik bratricku, ktery by byly zarucene rychlejsi. Takze bych pak musel volat Wolfa, protoze bych mel na zhrade problem v podobe telo minus hlava.

Pripadne bych byl vecer v krimizpravach, jak jsem ublizil chudakovi, ktery jen potreboval sehnat stovku na jidlo.

Ale kdybys po nich prásknul hrubým brokem, tak z toho nikdo neudělá balistiku :whistle:

Odkaz ke komentáři

Ale kdybys po nich prásknul hrubým brokem, tak z toho nikdo neudělá balistiku :whistle:

z literatury je známé použití speciálního střeliva proti různým pachatelům, patrony nabité štětinama, solí a pepřem. Docela by mě zajímalo na jakou vzdálenost by takovou veselou salvu šlo použít. Kdyby se použilo nějaké to vysokooktanové chilli tak by to mohl grázl zasažený do zadní tváře docela krutě pocítit.
Odkaz ke komentáři

z literatury je známé použití speciálního střeliva proti různým pachatelům, patrony nabité štětinama, solí a pepřem. Docela by mě zajímalo na jakou vzdálenost by takovou veselou salvu šlo použít. Kdyby se použilo nějaké to vysokooktanové chilli tak by to mohl grázl zasažený do zadní tváře docela krutě pocítit.

Co jsem zkoušel při testování svého "lepšího flusbroku" tak vzdálenost by nebyl problém, ale ta přesnost byla strašná ( na 15 metrech dělal rozptyl cca 1,5 metru ) a tak bylo lepší nemířit a trefil jsem toho víc :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

V řádech jednotek metrů... nechtěl bych tu flintu pak čistit hlavně :) Ono i při střelbě "obyčejnými" broky cca 2.5 z brokovnice bez zahrdlení, tak z víc jak 8m už kropíš široké okolí + nějaké štěniny a hrubá sůl nebude mít tu hmoty jako broky...

Odkaz ke komentáři

Už nikdy nechci vidět dárkový poukaz. S tím posledním mě ojebal jistý masér v Brně. Napřed neměl volné termíny (odpoledne kupodivu), následně nereaguje dva měsíce na maily a teď mi tvrdí, že mi poukaz propadl a že si mám připlatit. Jestli zjistím kde bydlí, tak bude kupovat nový gumy na auto. Tohle vyjebávání, se kterým se nedaá nic dělat už mě fakt přestalo bavit. :furious:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...