kamilb Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 nechceš to dát do rubriky "co mě potěšilo"?Ne,proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 (upraveno) http://www.paratdnes.cz/2012/09/Skromachu-Palasi-Hasku-Morava-je-opet-svetova-19-mrtvol-staci.html Upraveno 16. září 2012 uživatelem HonzaX 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 (upraveno) HonzoX, uz jsem to pred casem tady psal, ale mám pocit, ze je na miste to zopakovat: 'Ty mas nejakej problem'.Tak preju, aby se to rychle vyresilo. Upraveno 16. září 2012 uživatelem lib 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 http://www.paratdnes...tvol-staci.html azijati si na tobě opět zgustnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 HonzoX, ty ses fakt pica.. 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 http://www.paratdnes.cz/2012/09/Skromachu-Palasi-Hasku-Morava-je-opet-svetova-19-mrtvol-staci.html Většinou se do podobných témat nezapojuji, ale ty seš HonzoX ukázkový případ typu člověka, kvůli kterému vznikají podobné pragocentristické narážky. Já jejich příznivcem nejsem a co tu předvádíš, mě mrzí už jen z toho důvodu, že tohle forum je o hodinkách. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 HonzoX, ty ses fakt pica.. a já se smolil s tolika písmeny... a ono to jde říct i jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 HonzoX, ty ses fakt pica..HonzoX, ty ses fakt korunovaná pica.. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Většinou se do podobných témat nezapojuji, ale ty seš HonzoX ukázkový případ typu člověka, kvůli kterému vznikají podobné pragocentristické narážky. Já jejich příznivcem nejsem a co tu předvádíš, mě mrzí už jen z toho důvodu, že tohle forum je o hodinkách. Taky Ti už zatemnil mozek levný chlast? Rubrika je, Co mě právě naštvalo, podívej se kdo začal o tom tady blafat, já rozhodně ne. Když napíši,že problém je na Moravě, což denně, kdo není mdlého rozumu, slyší v médiích, tak co to má společného s pragocentrismem? Nebo už našli stáčírnu v Čechách? Zatýkají v Čechách? Tak co tu blbečkové obhajujete? Zřejmě je ta hranice Asie blíže k Praze, než na řece Moravě. 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Na co chodís na forum o hodinkach?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Taky Ti už zatemnil mozek levný chlast? Rubrika je, Co mě právě naštvalo, podívej se kdo začal o tom tady blafat, já rozhodně ne. Když napíši,že problém je na Moravě, což denně, kdo není mdlého rozumu, slyší v médiích, tak co to má společného s pragocentrismem? Nebo už našli stáčírnu v Čechách? Zatýkají v Čechách? Tak co tu blbečkové obhajujete? Zřejmě je ta hranice Asie blíže k Praze, než na řece Moravě. Já myslel, že žijeme v jedné republice. No a že někde na Moravě je stáčírna, tak se to hold týká celé republiky jako spousta jiných společných kauz. A kdo začal, nebo nezačal...ty se tu obouváš a argumentuješ pindama někoho podobně smýšlejícího jako ty a jasně dáváš najevo pohrdání kýmkoliv jiným, než pražanem. Já sem chodím, protože mě hodinky spojují, ale ty tu působíš, v tomto vlákně, vyloženě jako štváč. Proc ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Protoze je to pica. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 (upraveno) Pro odlehčení. Dnes návštěva lesa (Kokořínsko) s cílem nalézt houby aspoň jako před týdnem (bylo na smaženici pro 5 osob) A dnes (a to pršelo v týdnu dva dny) jen dva, slovy dva kozáci (myšleno druh houby) Tak další pokusy necháme asi na další rok. Upraveno 16. září 2012 uživatelem pikec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 modi marodi.... a nebo jsou na zaslouzene dovo na hawaii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 HonzoX, ty ses fakt pica.. Pardon, to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 JE MI NA GRCANIE Z CELÉHO ANGLICKA Nenávidím angličanov a ich akože sociálny system... v skutočnosti je to špinavé obchodovanie s deťmi a majú tam z toho biznis - povešal by som ich do jedného ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Mohl bys tuhle vycerpavajici informaci trochu rozvest? Diky.JE MI NA GRCANIE Z CELÉHO ANGLICKA Nenávidím angličanov a ich akože sociálny system... v skutočnosti je to špinavé obchodovanie s deťmi a majú tam z toho biznis - povešal by som ich do jedného ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 No, ja myslim, ze kdyz to nerozvede, tak se nic nestane a o nic neprijdem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 (upraveno) No páni momentálne je asi 3 hodiny prerušené vysielanie na TV JOJ - jedná sa o skutočný príbeh jednej slovenky, ktorej v Anglicku zobrali deti a idú ich dať na adopciu...Vďaka tomu, že mamička sa nevzdáva je teraz z toho obrovská halo a ešte stále to ide na TV JOJ - rieši to ambasáda, právnici a nejaké inštitúcie ohľadne ľudských práv ... Upraveno 16. září 2012 uživatelem Giovany21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 začalo to 22:30 a je to husté momentálne tam ide o tom diskusia s kompetentnými osobami ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky