Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Nehledě na to, že se od ní neočekávají rozbory hry, herních situací, taktiky, výkonu hráčů a rozhodčích apod., ale zajímavé pohledy do zákulisí špičkových mužstev a zápasů.

To je mozna ten problem - nevim kdo z vas je zvedavej na "Blesk v CHL"...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mi nesahá na ELH a NHL, to bych snad prokopl televizi :-)

Neboj, NHL v nejblizsi dobe fakt komentovat nebude.

Jeste byste na ni mohli vytahnout pochybny moralni kredit za ty fotky... To je taky oblibeny...

A vite co, nechte si ty kecy az to uvidite a uslysite anebo na to proste nekoukejte, dneska je hafo moznosti jak koukat na ryze seriozni sportovni programy s tabulkama a analyzama.

BTW, ja Dianu muzu, jedna z mala missek, o kterych se spis vi co dela, nez kde se zlila ci s kym vychrapala...

Odkaz ke komentáři

Ale mi je úplně jedno, co dělala. Ona vystudovala žurnalistiku? Sorry, prostě todle mi hlava nebere.

Ale pro mě a za mě, ať to uvádí třeba Partyšová, hlavně, že se to nedotkne ELH a NHL, jak říkám :-)

Těším se, jak jednou z ní bude druhá "Zárubová".

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

ale zajímavé pohledy do zákulisí špičkových mužstev a zápasů.

Muzes mi rict nejaky priklad zajimaveho pohledu od Kobzanove ze zakulisi?Me nejak nic nenapada a fakt by me zajimalo,co presne treba tim zajimavym pohledem do zakulisi a zapasu myslis...?

Pravdou je,ze ja jsem zaujaty,protoze mne je opravdu velmi nesympaticka a nelibi se mi.o inteligenci nepadlo ani slovo a nerikam,ze inteligentni neni,ikdyz dukazy o tom nemam,ale smysl pro humor docela ma a neni to zadna sucha hloupounka modelka.

Kazdopadne si nemyslim,ze to je dobra cesta a mnohem profesionalnejsi CT by takova hovadina ani nenapadla,protoze je to zcela mimo misu.Srovnani s fotbalovou top star je docela trefne.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Muzes mi rict nejaky priklad zajimaveho pohledu od Kobzanove ze zakulisi?Me nejak nic nenapada a fakt by me zajimalo,co presne treba tim zajimavym pohledem do zakulisi a zapasu myslis...?

To od ní právě očekávám.:)

Odkaz ke komentáři

To bych fakt nečekal, že se na Chronomagu dočtu, že je Kobzanová hezká, sexy, pohotová, bystrá a vtipná. Ještě napište, že má velký prsa a já zajdu k doktorovi, že jsem oslepnul a zblbnul z metylu.

Já jsem vlastně přestal F1 poslouchat právě kvůli ní.

A ještě kvůli Asterové, abych byl upřímnej. Ale ta už tam není, takže bych F1 zase mohl začít poslouchat. Ale radši počkám, až tam nebude ani Kobzanová :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...