Peta-Biker Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Na Jardu a Viktora, mé dva miláčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Nehledě na to, že se od ní neočekávají rozbory hry, herních situací, taktiky, výkonu hráčů a rozhodčích apod., ale zajímavé pohledy do zákulisí špičkových mužstev a zápasů.To je mozna ten problem - nevim kdo z vas je zvedavej na "Blesk v CHL"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 mi nesahá na ELH a NHL, to bych snad prokopl televizi :-)Neboj, NHL v nejblizsi dobe fakt komentovat nebude. Jeste byste na ni mohli vytahnout pochybny moralni kredit za ty fotky... To je taky oblibeny... A vite co, nechte si ty kecy az to uvidite a uslysite anebo na to proste nekoukejte, dneska je hafo moznosti jak koukat na ryze seriozni sportovni programy s tabulkama a analyzama. BTW, ja Dianu muzu, jedna z mala missek, o kterych se spis vi co dela, nez kde se zlila ci s kym vychrapala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 To bude takovej fotbalovej Top Stár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 (upraveno) Ale mi je úplně jedno, co dělala. Ona vystudovala žurnalistiku? Sorry, prostě todle mi hlava nebere. Ale pro mě a za mě, ať to uvádí třeba Partyšová, hlavně, že se to nedotkne ELH a NHL, jak říkám :-) Těším se, jak jednou z ní bude druhá "Zárubová". Upraveno 18. září 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Jeste byste na ni mohli vytahnout pochybny moralni kredit za ty fotky... To je taky oblibeny... Mel bych vazny zajem o zminene fotky! Ja mam bloncky rad ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 ale zajímavé pohledy do zákulisí špičkových mužstev a zápasů. Muzes mi rict nejaky priklad zajimaveho pohledu od Kobzanove ze zakulisi?Me nejak nic nenapada a fakt by me zajimalo,co presne treba tim zajimavym pohledem do zakulisi a zapasu myslis...?Pravdou je,ze ja jsem zaujaty,protoze mne je opravdu velmi nesympaticka a nelibi se mi.o inteligenci nepadlo ani slovo a nerikam,ze inteligentni neni,ikdyz dukazy o tom nemam,ale smysl pro humor docela ma a neni to zadna sucha hloupounka modelka.Kazdopadne si nemyslim,ze to je dobra cesta a mnohem profesionalnejsi CT by takova hovadina ani nenapadla,protoze je to zcela mimo misu.Srovnani s fotbalovou top star je docela trefne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Muzes mi rict nejaky priklad zajimaveho pohledu od Kobzanove ze zakulisi?Me nejak nic nenapada a fakt by me zajimalo,co presne treba tim zajimavym pohledem do zakulisi a zapasu myslis...?To od ní právě očekávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 To bych fakt nečekal, že se na Chronomagu dočtu, že je Kobzanová hezká, sexy, pohotová, bystrá a vtipná. Ještě napište, že má velký prsa a já zajdu k doktorovi, že jsem oslepnul a zblbnul z metylu.Já jsem vlastně přestal F1 poslouchat právě kvůli ní.A ještě kvůli Asterové, abych byl upřímnej. Ale ta už tam není, takže bych F1 zase mohl začít poslouchat. Ale radši počkám, až tam nebude ani Kobzanová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Mel bych vazny zajem o zminene fotky! Ja mam bloncky rad ... Masochisto http://www.google.cz/imgres?q=kobzanova+leo&hl=cs&sa=X&rls=com.microsoft:cs&biw=1600&bih=760&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=boJ7B9JgAFjGvM:&imgrefurl=http://www.svet-her.cz/spolecenske-hry/leo-hratky/&docid=MOqQojml39tHNM&imgurl=http://www.svet-her.cz/obrazky/262/leo-hratky-original.jpg&w=700&h=465&ei=eehYUPe2GsTusgbR1IH4Dg&zoom=1&iact=hc&vpx=1277&vpy=70&dur=1139&hovh=183&hovw=276&tx=165&ty=101&sig=107707568338766025940&page=1&tbnh=119&tbnw=179&start=0&ndsp=37&ved=1t:429,r:18,s:0,i:128 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Dosral se mi notebook. Snad to bude jen špatnej větrák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 nevim jestli to patri do rubriky "nastvalo", ale dela mi starosti tombed. jako fakt, neblbni. prece nad hodinkama nezlomis hul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Nemůžu najít thread,kde byly kamery z divočiny.Nevíte někdo pod čím to je,nebo kde to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Nemůžu najít thread,kde byly kamery z divočiny.Nevíte někdo pod čím to je,nebo kde to je? Kamery z divočiny? Máš na mysli tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Kamery z divočiny? Máš na mysli tohle? Ano,přesně tohle jsem myslel,díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 3 mega za přejmenování Ruzyně, jestli to bylo opravdu nutný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 3 mega za přejmenování Ruzyně, jestli to bylo opravdu nutný.Co to jsou 3 mega u nás, v dnešní době...? To se naopak divim, že je to ještě nějak levný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Co to jsou 3 mega u nás, v dnešní době...? To se naopak divim, že je to ještě nějak levný.Ono to nakonec bude určitě dražší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Teď mě štve fotbal na Prima Cool Chelsea - Juventus. Studio s hosty celkem v poho, dobrý i komentátoři (Vrba - Černý), ale ten obraz - Prima má přitom HD kanál, ale pouští to v "kostičkový" kvalitě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 můj tah na VodaZemích...trošku jsem se zapotil a mám ruku jak Ašant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky