dieegoo Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 Vylomený okno na baráku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 Po pul roce opet chronobundus Nutne potrebuju GMT komplikaci. Zeby novy Fortis ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 kup si Ananty s GMT a mas na nejaky cas po chronobundusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miramax Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 (upraveno) jeste ze vostatni narody sou individuality, vole..Tak víš jak, tenhle topic slouží podle mě k úlevě a odplivnuti si nad nespravedlností, která každého z nás občas potká. Jako takové je i moje sdělení odrazem okamzite, neredukované emoce a i já jsem si vědom její pomíjivosti. Takže po tom uleveni si mi hned bylo lip a vedel jsem obratem, že jako češi na tom zas tak špatně nejsme. Vole:-) Aktuálně mě s..e postup české vlády, snažící se zničit dobře fungující potravinářské odvětví, které mě živí. To vše bez sebemenšího vztahu k realitě a šanci cokoli vyřešit:-( Upraveno 21. září 2012 uživatelem miramax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 politiku sme si tady zakazali, bylo by tu mrte flejmu. za me ti k tomu reknu jen:'Jsou to pice' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miramax Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 Jsou to pice je ideálně vyjádřeno, doufám, že se z dovolené budu mít kam vrátit do práce :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 Vidím nějak blbějš na blízko, tak jsem si pořídil brejle na čtení. Má to jednu výhodu, už jsem pomalu zapomněl jak vypadá parádně turbo na hodinkách, teď se od nich nemůžu odtrhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 hele, neprovokuj, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 Nech ho bejt, jo? Kdybyses zbavil půlky kufříku tak máš taky turbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 Nech ho bejt, jo? Kdybyses zbavil půlky kufříku tak máš taky turboDíky, že ses mě zastal náčelníku. Já myslím, že mu to dojde a pořídí něco o kategorii vejš. Prodejní vlákno se začíná pomalu plnit rolexkama pořizovanými na věčné časy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 Zase ten poker. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 Zase ten poker. to mě zajímá.. já teď pauzíruju, ale pokerovou historku si přečtu rád.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 Dneska mě fakt naštvala drzost zlodějů kol.I letos nám jeden z dodavatelů do firmy, kde pracuji, zaplatil startovné na Oderskou mlýnici, dodal dres, odpoledne a večer před závodem uspořádal prezentaci svých produktů s rautem a večeří v jednom dobrém penzionu (já jsem to nestihnul, měl jsem odpolední šichtu). Dnes tam dovalím na 10.00, jak bylo domluveno, a tam nálada jak na pohřbu. Představte si, že nějaká s.v.i.n.ě. si to tam očíhla, vzala večer z šuplíku za barem klíče od kolárny, a čornula tam 3 kola, dohromady asi za 90k. Na závodech se kola kradou pořád, a každý se teda snaží si je ochránit. I tam byla venkovní hlídka, která vartovala, než byla všechny kola pod zámkem, v 21. 00 tam vždycky ještě před dveře kolárny zacouvává dodávka tak, aby se tam k těm dveřím zloděj nemohl dostat a vypáčit je. A on to stihl ještě před tím. Já jsem velmi pozitivní a přející člověk, ale tomuto h.a.j.z.l.o.v.i. přeji brzké chcípnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 Díky, že ses mě zastal náčelníku. Já myslím, že mu to dojde a pořídí něco o kategorii vejš. Prodejní vlákno se začíná pomalu plnit rolexkama pořizovanými na věčné časy. Promiň Sibiři, trochu jsem si rejpnul, ale kromě ostatních se nedalo nevšimnout tvého inzerátu. Jsem hrozně zvědavej co dalšího chystáš, jestli se svěříš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 nechystam nic, puvodni zamer byl snizit stavy, ale to se nedari. prodavam hodinky, ktery mam duplicitne - subLV, yachtmaster, ktery mam podobny skoro stejny, subC vs subChulk, DJIIss vs DJIIbicolor, a hodinky, ktery chci nahradit - milgauss vs DJII hladka luneta.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 3 mega za přejmenování Ruzyně, jestli to bylo opravdu nutný. Čert vem 3M, ale Ruzyně se to jmenovalo docela dlouho. Ale takové mediální masírce nemůže odolat nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Odešel mi telefon, náhradní mám 120km daleko a musím tak vydržet do čtvrtka. Aspoň se ale urychlí výměna za SGS2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 to mě zajímá.. já teď pauzíruju, ale pokerovou historku si přečtu rád.. Nic moc to neni, na river mu to doblilo flush. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Nic moc to neni, na river mu to doblilo flush. To se dalo cekat ne? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky