vraby Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Zádný výjimky, ty pujdes jako první :-)))Óóó díky pane. Počkej až dojdou Parnis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Óóó díky pane. Počkej až dojdou Parnis. No dobre. Tak kdyz napíšeš recenzi na moje oblíbené Parnisy, tak te chvíli nechám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 No dobre. Tak kdyz napíšeš recenzi na moje oblíbené Parnisy, tak te chvíli nechám :-) Jenže já nevím které to jsou ,ale to nevadí všechny jsou dobrý. Počkám si ta ké na jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Ahoj. Jsem tu clenem docela dlouho, nejsem zádný nováček. ... Co se týče těch primek tak jsem si myslel, ze věc prodávajícího, jak si prodej vyřeší. Mě to jako podraz nepřijde. DavidCitace z pravidel : U prodejních příspěvků je POVINNÉ uvádět cenu (alespoň přibližnou)!Fórum neumožňuje aukce ani aukcím podobné prodeje. Nováček možná nejsi, podvodník jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Si v téhle sekci připadám jak u drbavých tet. Je vidět, ze toho máte hodně na práci, když tu řešíte takovéhle zásadní věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Si v téhle sekci připadám jak u drbavých tet. Je vidět, ze toho máte hodně na práci, když tu řešíte takovéhle zásadní věci No, já třeba považuju dodržení daného slova za dost zásadní věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 (upraveno) erendil: Máš pravdu, držet slovo nebo možnost spolehnout se na smluvené dohodě je pro většinu zásadní věc. Pro tebe ne, ty své slovo prodáš za pár stováků. Taková kurvička prostě. Upraveno 4. listopadu 2012 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Erendil si s námi 15 dní na tomto fóru gentlemanů nepokecá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Dik,me snad nejvic vytocil tim, ze financni nabidku oznacil za ferovou. Slusny sebeklam...Kdyby aspon nezvanil a priznal, ze mu tech par stovek za posrani povesti stoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 (upraveno) erendil: Máš pravdu, držet slovo nebo možnost spolehnout se na smluvené dohodě je pro většinu zásadní věc. Pro tebe ne, ty své slovo prodáš za pár stováků. Taková kurvička prostě.Borci, uz to nerozmazavejte. Erendil udelal, co udelal a kazdy si udela zaver sam. At mrazik prihodi svuj postreh do recenzniho vlakna hned za to pozitivni hodnoceni a je na kazdym, aby se podle toho v budoucnu rozhodl, zda s Erendilem bude obchodovat nebo ne. Pokud se chceme, aby to tu fungovalo, jako vzdycky, tak do toho nikdo nepujde. Jestli jo, tak si holt nemuzeme stezovat, ze to tu jde od deseti k peti. Upraveno 4. listopadu 2012 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Borci, uz to nerozmazavejte. Erendil udelal, co udelal a kazdy si udela zaver sam. At mrazik prihodi svuj postreh do recenzniho vlakna hned za to pozitivni hodnoceni a je na kazdym, aby se podle toho v budoucnu rozhodl, zda s Erendilem bude obchodovat nebo ne. Pokud se chceme, aby to tu fungovalo, jako vzdycky, tak do toho nikdo nepujde. Jestli jo, tak si holt nemuzeme stezovat, ze to tu jde od deseti k peti.Už se stalo. Zajímalo by mne kdo si tady pročítá hodnocení před tím, než učiní nabídku. Od 10 ku 5 to tu bude, pokud tu budou takovy plevy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Ahoj. Jsem tu clenem docela dlouho, nejsem zádný nováček. Co se tyče macbooku, tak jsem jej opravdu koupil s tím, ze jej budu používat. Bohužel jsem zjistil, ze displej je pro mne příliš maly s musím zůstat u 13ti palcoveho ultrabooku. To, ze jsem jej následně prodal za vyšší cenu muže nekoho možna rozezlit, ale holt s tím už nic nenadelam. Rybizovi se tímto omlouvám. Co se týče těch primek tak jsem si myslel, ze věc prodávajícího, jak si prodej vyřeší. Mě to jako podraz nepřijde. Jinak už jsem zde daval citizeny za odnos a nirmálně jsem je také předal. Zaráží mne spíš reakce lidí, kteří o celé věci nic neví. Pokud mi chcete dát ban, tak mi ho dejte, nic s tím stejně neudělám. Víc se tím nebudu zabývat. David Milý Davide, Ty jsi buď špína a to ukrutná a nebo b....c, ale také ukrutný a doufám pouze,že TI tady NIKDO JIŽ NEPRODÁ ANI STĚŽEJKU !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Zajímalo by mne kdo si tady pročítá hodnocení před tím, než učiní nabídku.Ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Si v téhle sekci připadám jak u drbavých tet. Je vidět, ze toho máte hodně na práci, když tu řešíte takovéhle zásadní věci Je neděle, takže máme čas na hajzliky jako ty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Je neděle, takže máme čas na hajzliky jako ty :-)... já bych nezdrobňoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 ... já bych nezdrobňovalSe snažím bejt slušnější :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Se snažím bejt slušnější :-)... aby sis v budoucnu nemusel dát ban? Za to ten šmejd opravdu nestojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 (upraveno) Je neděle, takže máme čas na hajzliky jako ty :-) Dnes dávají doktora od toho vašeho jezera a tak ať se nezaměřuješ s tou nedělí a jejím využitím moc MONOtematicky:smile_anim: Upraveno 4. listopadu 2012 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Dnes dávají doktora od toho vašeho jezera a tak ať se nezaměřuješ s tou nedělí a jejím využitím moc MONOtematicky:smile_anim:Jojo, Zdenda Troška by taky zasloužil utopit v tom jezeře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky