African Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 (upraveno) Na klistata pouzivame uz nekolik let Frontline a funguje to paradne. Proč nedáš obojek, nebo to Frontline také dělá? Z obrázku není moc vidět, jinak kapky mají dobrý, taky jsem je párkrát dával" Asi by jsme to už pomalu měli přesunouti do psí sekce než nám někdo vynadá" Upraveno 5. listopadu 2012 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Jeee ja jsem si myslel ze jsme v psi sekci . Davam tyhle kapky protoze fungujou, nemam potrebu zkouset neco jineho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Dva jízdní pruhy,hlavní silnice,z vedlejší vyrazí anglická k...a a práskne to do auta jedoucího vedle mě a to do mě.Stav tachometru 4000km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Omlouvám se, nebylo mým záměrem tady rozpoutat diskusi nad našimi chlupatci, ale jen poznamenat, že vytahovač klíšťat primárně určený pro ně je ideální i pro lidi, tedy pokud někdo nechce nosit obojek nebo si kapat roztok za krk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Omlouvám se, nebylo mým záměrem tady rozpoutat diskusi nad našimi chlupatci, ale jen poznamenat, že vytahovač klíšťat primárně určený pro ně je ideální i pro lidi, tedy pokud někdo nechce nosit obojek nebo si kapat roztok za krk. ...... nic si z toho nedělej, dějou se tu i horší věci . Obvoďačka mě poslala na Chirdu, kde jsem prodělal: 1) Oholení levého třísla, 2) Lokální anestezii, 3) Samotný zákrok se spoustou legrace, 4) Poučení, 5) Zaplacení regulačního poplatku 30kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Co mě právě naštvalo ?... že jsem "musel" dnes na pohřeb o tři roky mladšímu kolegovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 http://www.sport.cz/fotbal/reprezentace/clanek/437829-bilek-zustava-pred-konfrontaci-se-slovaky-v-klidu-od-pelty-neslysel-o-omezene-duvere-ani-slovo.html přes 20tis.podpisů na petici a Bílek dělá "Nečase" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Ze od ledna musim nastoupit bud na jine misto nebo do nove prace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 dnešek byl opět potvrzením potřebnosti teleportu. Ráno na odběr pro prohlídku do práce, takže poskakování u Chodova kvůli letci přes svodidla. Po odběru si domluvím schůzku u zákazníka. Je ráno, přítelkyně u sebe ještě spí a nemůžu čekat na oběd, protože bych potom nestíhal k zákazníkovi. Jedu tedy domů pro vybavení a volám kolegovi, at pošle papíry. Po dvou hodinách a běhání po dvoře kvůli super signalu T-M se dozvím, že papíry nejsou a že možná zítra. Takže zavolat zákazníkovi, že nee a mít celý den k prdu. Kdybych to vědel ráno, mohl jsem v klidu na ten oběd a užít si volný den...grrrr:suicide_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Že konečně po neskutečné době aspoň na E-bayi najdu hodinky, které POTŘEBUJU a MUSÍM MÍT a on This seller does not ship to Czech Republic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Tak zkus poprosit některého ze zdejších členů, kteří žijí v UK nebo DE. Nebo možná i existují firmy, které ti to zařídí, jako jsou pro nákupy v US. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Že konečně po neskutečné době aspoň na E-bayi najdu hodinky, které POTŘEBUJU a MUSÍM MÍT a on This seller does not ship to Czech Republic...Napis mu pres Ebay zpravu. Ja jsem kupoval z britsky Ebay nejakou knizku, prodejce neposilal do CR, tak jsem mu napsal a on mi odepsal, ze neni problem a v pohodne jsme udelali deal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 (upraveno) Že už tady hnípu skoro 8 let. Peněz jsem sice moc neutratil, ale toho proj.ebaného času Co kecáš ty lulino, však musíš být nadšený, žes poznal takové mozky a elitu MS kraje. Třeba mě a Zorra, např. Upraveno 6. listopadu 2012 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Napis mu pres Ebay zpravu. Ja jsem kupoval z britsky Ebay nejakou knizku, prodejce neposilal do CR, tak jsem mu napsal a on mi odepsal, ze neni problem a v pohodne jsme udelali deal. Pokud je to z US tak to problém je - amíci nějak moc nechtějí. Pouze 1x se mi podařilo nechat poslat předmět z US. Ale předmět stál za... a následné peripetie a osočování za to snad ani nestálo Ale to je jiná písnička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Fakt? To ja mam tak 90% uspesnost s premlouvanim se zaslanim do CR. Samozrejme nic moc tezkeho, ale hodinky zadny problem. Vzdycky jim napisu, ze na tu postu budou muset stejne jit, a postovne platim ja. Poslu jim i cenik kolik to presne stoji a ze s tim mam dobre zkusenosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Taky mám slušnou úspěšnost přemlouvání, ovšem ne vždy se dá s prodávajícím spojit. Někdy prostě od nás z východu ani nepřijímají zprávy. Asi aby se něčím nenakazili.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 vetsina nemcu na ebay ma taky versand jen deutschland, ale 80% je ochotno zaslat i do byvalyho ostbloku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Pokud je posta z Nemecka draha nebo s prodejcem neni domluva, tak pouzivam http://mailboxde.cz a zatim spokojenost. Vim, ze kamaradi pouzivaji SHIPITO na USA zasilky, ale s tim osobne zkusenost nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 ja z ameriky pouzivam zasilkovasluzba.com, v nemecku mam kamarady, takze to se da.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Štve mě, ža nemám nasyslenej dostatek peněz, jinak bych už někde seděl se Sektem na kafíčku Ty IWC jsou prostě úžasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky