Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

..dneska jsem aktivně v servisu nakukoval pod kapotu..zatím co se přezouvalo...a nějak jsem sahal na víčko oleje..nepřijemné zjištění mě čekalo odpo po 4sta kilákách..že mám asi litr oleje po celém motoru..že se na to nevyseru..:crying_anim02: :sad01_anim:

Odesláno

Jsi tady uz "vyhlasenej" tim dlouhym shanenim tahu na PO, takze to fakt zamrzi a navic super cenovka /otazka, jestli si prodejce neprihodil sam sobe/...

Kurňa dneska celej den v autě, nestíhal jsem Aukro a pak mě o kilo přehoděj... :suicide_anim:

Odesláno

Me dnes nastvalo to schvaleni zakona o narovnani statu s cirkvi. Urcite politika na fora nepatri, ale s..e me to celej den a nemuzu to sem neplacnout. Snad aby se clovek nakonec odstehoval mimo CR... pro me desnej podraz!

Návštěvník Tada
Odesláno

Me dnes nastvalo to schvaleni zakona o narovnani statu s cirkvi. Urcite politika na fora nepatri, ale s..e me to celej den a nemuzu to sem neplacnout. Snad aby se clovek nakonec odstehoval mimo CR... pro me desnej podraz!

V dlouhodobém pohledu (50let) to prachy ušetří... Holt, chleba lacinější nebude, ale mysli trošku do budoucna.

Odesláno

Tado, nechci diskutovat. Dnes 392let /8.11.1620/ po Bile Hore, tot jen takova symbolika. Vetsina prachu skonci ve sprave fiktivnich s.r.o., cili rozkradacka a odluka jako takova stejne nebude a stat bude z rozpoctu dal calovat. Diskutovat jsem teda nechtel a takhle to dopada, ale uz k tomu nepridam ani slovo. Cestny slovo :)

V dlouhodobém pohledu (50let) to prachy ušetří... Holt, chleba lacinější nebude, ale mysli trošku do budoucna.

Návštěvník Tada
Odesláno

Bílá hora, Husiti... :D Bych to svedl na ty dva věrozvěsty, ti za to můžou! :D

Odesláno

Vubec ne a ani nechci lezt staleti zpet, uvedl jsem to jen jako datumovou shodu "symboliku"... Argumentu je pro me dost treba od dob Masaryka...

Vsak nam v tom rakousku uhersku nebylo zas tak spatne ;-)

Návštěvník Tada
Odesláno

Vsak nam v tom rakousku uhersku nebylo zas tak spatne ;-)

Tak oproti dnešnímu stavu asi ne no... :D

Odesláno

Vono už taky beztak není kam zdrhnout.

Takhle na to koukám už delší dobu - aspoň mám výmluvu, že tady dřepím na zadku wallbash.gif

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...