bedja Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 ..dneska jsem aktivně v servisu nakukoval pod kapotu..zatím co se přezouvalo...a nějak jsem sahal na víčko oleje..nepřijemné zjištění mě čekalo odpo po 4sta kilákách..že mám asi litr oleje po celém motoru..že se na to nevyseru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 a plácnul ses přes ruku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 štve mne poslední dobou zde se šířící spam ve velkém. čím to je? o proti dobám předešlým je to celku ve velké míře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 a plácnul ses přes ruku? ..a pomůže to..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Kurňa dneska celej den v autě, nestíhal jsem Aukro a pak mě o kilo přehoděj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Jsi tady uz "vyhlasenej" tim dlouhym shanenim tahu na PO, takze to fakt zamrzi a navic super cenovka /otazka, jestli si prodejce neprihodil sam sobe/... Kurňa dneska celej den v autě, nestíhal jsem Aukro a pak mě o kilo přehoděj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Me dnes nastvalo to schvaleni zakona o narovnani statu s cirkvi. Urcite politika na fora nepatri, ale s..e me to celej den a nemuzu to sem neplacnout. Snad aby se clovek nakonec odstehoval mimo CR... pro me desnej podraz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Me dnes nastvalo to schvaleni zakona o narovnani statu s cirkvi. Urcite politika na fora nepatri, ale s..e me to celej den a nemuzu to sem neplacnout. Snad aby se clovek nakonec odstehoval mimo CR... pro me desnej podraz! V dlouhodobém pohledu (50let) to prachy ušetří... Holt, chleba lacinější nebude, ale mysli trošku do budoucna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Tado, nechci diskutovat. Dnes 392let /8.11.1620/ po Bile Hore, tot jen takova symbolika. Vetsina prachu skonci ve sprave fiktivnich s.r.o., cili rozkradacka a odluka jako takova stejne nebude a stat bude z rozpoctu dal calovat. Diskutovat jsem teda nechtel a takhle to dopada, ale uz k tomu nepridam ani slovo. Cestny slovo V dlouhodobém pohledu (50let) to prachy ušetří... Holt, chleba lacinější nebude, ale mysli trošku do budoucna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Bílá hora, Husiti... Bych to svedl na ty dva věrozvěsty, ti za to můžou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Vubec ne a ani nechci lezt staleti zpet, uvedl jsem to jen jako datumovou shodu "symboliku"... Argumentu je pro me dost treba od dob Masaryka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Vubec ne a ani nechci lezt staleti zpet, uvedl jsem to jen jako datumovou shodu "symboliku"... Argumentu je pro me dost treba od dob Masaryka...Vsak nam v tom rakousku uhersku nebylo zas tak spatne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Vsak nam v tom rakousku uhersku nebylo zas tak spatne ;-) Tak oproti dnešnímu stavu asi ne no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 (upraveno) Taky se budete stehovat? I s Utrejchem Tak oproti dnešnímu stavu asi ne no... Upraveno 8. listopadu 2012 uživatelem Petr77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Taky se budete stehovat? I s Utrejchem Stehovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 mrkni o par minut vyse na #15889 Stehovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 mrkni o par minut vyse na #15889Aha, no ja jsem rad ze se vratilo co se nakradlo, a ze se domluvila odluka cirkvi od statu, jak se na sekularni stat slusi a patri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Vono už taky beztak není kam zdrhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Budúci možný kolega, mladý inžinier, ktorého som mal na zaučení, to dnes naostro v práci nezvládol. Nechal sa komisiou vystresovať a namiesto jednoduchých riešení hľadal tie najkomplikovanejšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Vono už taky beztak není kam zdrhnout. Takhle na to koukám už delší dobu - aspoň mám výmluvu, že tady dřepím na zadku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky