Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No vidis, kdybys vydrzel pod sedackou dve hodiny tak mas cestu zadarmo :D

Jojo, a ještě bychom trochu ten vztah utužili, úplně velká ta díra taky neni (pod tou sedačkou, jako:))

Mimochodem, v Kralupech jsme třičtvrtě hodiny stáli kvůli "nehodě na trati".

Odesláno

Tak pak je to naprosto mizerný marketing. Mě se u Shell za posledních několik let ani jednou nezeptali, jestli nechci body darovat a dlouho jsem o tom ani nevěděl.

to je přece jasné - myčky a podobné ptákoviny je stojí haléře za bod, kapka naděje je stojí za bod celou korunu?

Odesláno

Ráno jsem dal malýmu na hraní Suunta a jsou v čudu, někde je zašil zmetek :smile_anim: Už jsem mu převratil pokojíček vzhůru nohama, za chvíli vyrážím na kopec a hdinky nikde, to je krach" Kluk sedí a tlemí se mě do ksichtu, asi je snědl :D No ráno v osm musím číhat, mám nastavenej budík, tak snad nebude pípat malej.

Než vynesete odpadkovej koš tak bych ho prohledal :smile_anim: (Vlastní zkušenost )

Odesláno

Ráno jsem dal malýmu na hraní Suunta a jsou v čudu, někde je zašil zmetek :smile_anim: Už jsem mu převratil pokojíček vzhůru nohama, za chvíli vyrážím na kopec a hdinky nikde, to je krach" Kluk sedí a tlemí se mě do ksichtu, asi je snědl :D No ráno v osm musím číhat, mám nastavenej budík, tak snad nebude pípat malej.

Jak to dopadlo? Kdo pípal? Sousedův pes?

Odesláno

Vcera sem se vozral jako dobytek a ted chcipam,jak mi je zle.....paradni michacku sem dal-nejdriv par piv,pak hodne vina a pak hodne coly s rumem.Jeste sem nemel dneska ani cigaro,to uz je hodne spatny.

+1 Já měl dvě malý plzně, sedmičku vína, několik bacardi s kolou a dál nevim, přišel jsem v sedm ráno, po kapsách čtvery načatý krabičky od cigaret, blbě mi je ještě teď...

Odesláno

Cesky drahy. Jeli jsme s pritelkyni rano z Prahy do Drazdan (ted se vracime). Kupuju ty zpatecni jizdenky, cekam naivne neco jako sedmikilo za jednu, a chlapek mi s kamennou tvari oznamuje "2530 korun" (za oba). Jizda trva lehce pres dve hodiny.. neco jako wifi samozrejme nemame. Chces si koupit vodu v petce? Jasny, pullitrovej Vittel za 39 (v ramci "happy hours", fakt nechci vedet, co stoji normalne). Sedime od Drazdan sami v kupe, najednou v Usti vyleze z pod sedacky kluk, co jel na cerno:)

Ale jinak me dnes potesil mensi impulzivni nakup.

:speak_cool:

ode dneška před sednutím kontroluju stav pod sedačkou :D

Odesláno

+1 Já měl dvě malý plzně, sedmičku vína, několik bacardi s kolou a dál nevim, přišel jsem v sedm ráno, po kapsách čtvery načatý krabičky od cigaret, blbě mi je ještě teď...

To je fakt v hajzlu,po tricitce mam druhy dny nesnesitelny.Me se jeste do toho udelal na uchu jebak jak krava,tepe mi v boltci a mam ho cerveny jak Mach kdyz blikal na schodech.Pro jistotu jsem si otevrel lahvinku bilyho:-)

Odesláno

..já chlastal v pátek a blbě je mě pro jistotu až dneska..kde jsou ty časy..už to nedávám..:sad01_anim:..zkusím se popravit ledovým jegrem..:smile_anim:

Odesláno

nevím, mě vždycky na konci roku přijde daňové potvrzení od kapky, kde počet odvedených bodů = počet darovaných peněz.

Souhlas, Kapka naděje je dobrá, ročně takhle "odevzdám" asi 4.000 bodů (takže vlastně 4.000Kč) a myslím, že by si Shell nedovolil jim ty peníze nepředat.

Odesláno

Bezohledný řidič AUDI Q5, spzka 4747, couval z místa pro invalidy (v autě seděl sám a kartičku měl za sklem), s telefonem u ucha málem přejel ženskou s kočárkem.

Kokot

Odesláno

Bezohledný řidič AUDI Q5, spzka 4747, couval z místa pro invalidy (v autě seděl sám a kartičku měl za sklem), s telefonem u ucha málem přejel ženskou s kočárkem.

Kokot

..no už ta tvoje oblíbená Q5ka ti musela hnout žlučí..:D

Odesláno

..já chlastal v pátek a blbě je mě pro jistotu až dneska..kde jsou ty časy..už to nedávám..:sad01_anim:..zkusím se popravit ledovým jegrem..:smile_anim:

Jsme dedkove,pred deseti lety jsem chodil o vikendu v patek i v sobotu a v nedeli jsem sel hrat tenis:-)

Odesláno

Jsme dedkove,pred deseti lety jsem chodil o vikendu v patek i v sobotu a v nedeli jsem sel hrat tenis:-)

..přesně a v pondělí znova večírek..si můžu nechat zdát..jaterní testy v troskách atd..:D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...