Micey Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 No vidis, kdybys vydrzel pod sedackou dve hodiny tak mas cestu zadarmo Jojo, a ještě bychom trochu ten vztah utužili, úplně velká ta díra taky neni (pod tou sedačkou, jako:)) Mimochodem, v Kralupech jsme třičtvrtě hodiny stáli kvůli "nehodě na trati".
kubson Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Tak pak je to naprosto mizerný marketing. Mě se u Shell za posledních několik let ani jednou nezeptali, jestli nechci body darovat a dlouho jsem o tom ani nevěděl. to je přece jasné - myčky a podobné ptákoviny je stojí haléře za bod, kapka naděje je stojí za bod celou korunu?
mondeo2 Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 nemůžu najít stylus od mé xperie 1 snad ho mám v práci kuva
Filip.J Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 Lidi. Všichni, se kterýma jsem dneska přišel do styku.
B.F.G. Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 už dvě hodiny tak bolí palice, že nemůžu spát
Qvido Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 Ráno jsem dal malýmu na hraní Suunta a jsou v čudu, někde je zašil zmetek Už jsem mu převratil pokojíček vzhůru nohama, za chvíli vyrážím na kopec a hdinky nikde, to je krach" Kluk sedí a tlemí se mě do ksichtu, asi je snědl No ráno v osm musím číhat, mám nastavenej budík, tak snad nebude pípat malej.Než vynesete odpadkovej koš tak bych ho prohledal (Vlastní zkušenost )
Bert Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 Ráno jsem dal malýmu na hraní Suunta a jsou v čudu, někde je zašil zmetek Už jsem mu převratil pokojíček vzhůru nohama, za chvíli vyrážím na kopec a hdinky nikde, to je krach" Kluk sedí a tlemí se mě do ksichtu, asi je snědl No ráno v osm musím číhat, mám nastavenej budík, tak snad nebude pípat malej. Jak to dopadlo? Kdo pípal? Sousedův pes?
ricous Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 Vcera sem se vozral jako dobytek a ted chcipam,jak mi je zle.....paradni michacku sem dal-nejdriv par piv,pak hodne vina a pak hodne coly s rumem.Jeste sem nemel dneska ani cigaro,to uz je hodne spatny.+1 Já měl dvě malý plzně, sedmičku vína, několik bacardi s kolou a dál nevim, přišel jsem v sedm ráno, po kapsách čtvery načatý krabičky od cigaret, blbě mi je ještě teď...
FrantisekH Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 Já bych hlavně soudružce Svobodový nedal už nic a to mluvim o pětiletý zkušenosti s dlouhodobou spoluprací
azeppelin Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 Cesky drahy. Jeli jsme s pritelkyni rano z Prahy do Drazdan (ted se vracime). Kupuju ty zpatecni jizdenky, cekam naivne neco jako sedmikilo za jednu, a chlapek mi s kamennou tvari oznamuje "2530 korun" (za oba). Jizda trva lehce pres dve hodiny.. neco jako wifi samozrejme nemame. Chces si koupit vodu v petce? Jasny, pullitrovej Vittel za 39 (v ramci "happy hours", fakt nechci vedet, co stoji normalne). Sedime od Drazdan sami v kupe, najednou v Usti vyleze z pod sedacky kluk, co jel na cerno:) Ale jinak me dnes potesil mensi impulzivni nakup. ode dneška před sednutím kontroluju stav pod sedačkou
adamo Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 někdo mi ze sklepu ukradl kolo... v bytovce o 4 bytech.
panedge Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 +1 Já měl dvě malý plzně, sedmičku vína, několik bacardi s kolou a dál nevim, přišel jsem v sedm ráno, po kapsách čtvery načatý krabičky od cigaret, blbě mi je ještě teď...To je fakt v hajzlu,po tricitce mam druhy dny nesnesitelny.Me se jeste do toho udelal na uchu jebak jak krava,tepe mi v boltci a mam ho cerveny jak Mach kdyz blikal na schodech.Pro jistotu jsem si otevrel lahvinku bilyho:-)
bedja Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 ..já chlastal v pátek a blbě je mě pro jistotu až dneska..kde jsou ty časy..už to nedávám....zkusím se popravit ledovým jegrem..
NIGHTinGALE Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 nevím, mě vždycky na konci roku přijde daňové potvrzení od kapky, kde počet odvedených bodů = počet darovaných peněz. Souhlas, Kapka naděje je dobrá, ročně takhle "odevzdám" asi 4.000 bodů (takže vlastně 4.000Kč) a myslím, že by si Shell nedovolil jim ty peníze nepředat.
financ Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 Bezohledný řidič AUDI Q5, spzka 4747, couval z místa pro invalidy (v autě seděl sám a kartičku měl za sklem), s telefonem u ucha málem přejel ženskou s kočárkem. Kokot
bedja Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 Bezohledný řidič AUDI Q5, spzka 4747, couval z místa pro invalidy (v autě seděl sám a kartičku měl za sklem), s telefonem u ucha málem přejel ženskou s kočárkem. Kokot ..no už ta tvoje oblíbená Q5ka ti musela hnout žlučí..
panedge Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 ..já chlastal v pátek a blbě je mě pro jistotu až dneska..kde jsou ty časy..už to nedávám....zkusím se popravit ledovým jegrem..Jsme dedkove,pred deseti lety jsem chodil o vikendu v patek i v sobotu a v nedeli jsem sel hrat tenis:-)
Liqid Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 (upraveno) Při holení jsem se říznul do nosu Upraveno 20. ledna 2013 uživatelem Liqid
bedja Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 Jsme dedkove,pred deseti lety jsem chodil o vikendu v patek i v sobotu a v nedeli jsem sel hrat tenis:-) ..přesně a v pondělí znova večírek..si můžu nechat zdát..jaterní testy v troskách atd..
Doporučené příspěvky