montemar Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Přicházející rýma.neléčená trvá 2 týdny, léčená jen 14 dní ... a to se vyplatí!
Ondrej71 Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 (upraveno) Ze jsem se domlouval na výměně hodinek za jiné hodinky, do domluveneho termínu jsem odepsal, ze mám zájem a ať pošle telefon, ze dohodneme čas a místo, a on mi pak napíše, ze výměna už nee, ze jen prodej :-(. Upraveno 19. dubna 2013 uživatelem Ondrej71
kdojinej Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 rýma snad trvá jen tejden ne..? Nebo máš nějakou krutou verzi?
Honza.manta Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Asi má delší periodu, některé ženské to maj taky. Já jsem taky týdenní - prostě šedý průměr.
kdojinej Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Před chvílí jeden mamlas typu "jsem v průseru, koukejte mě pomoct, ale rychle bo mám ještě pochůzky ve městě". Do průseru se dostal vlastní blbostí a ještě byl drzej že jsem nevěřil vlatním očím a uším - tradá a nazdar.
utrejch Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Ja mam rymu nonstop. Spis me sere ta bolest v krku a kasel.
tommasini Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Klíč je na světě, takže už mě nic neštve
straspol Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Štvou mě prasata, co s klidem dokážou objet a předjet auto, co pouští chodce, sousedním pruhem.Nemyslící blbečkové, co jim dojde, že udělali chybu, až když teče krev. Zasloužili by vytáhnout zpoza volantu a zlynčovat.
SCIFI Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 že otvírání dveří čipem fungovalo dva týdny :-( to bude asi kvalitka
PepaSFI Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Ja mam rymu nonstop. Spis me s..e ta bolest v krku a kasel.já zas mám dobře natrénovanej kašel. Když mi to začne tak se toho chrchlání nezbavím několik týdnů. Veškeré běžné léky nic moc, ani u odborníka žádná sláva. Vlastně to i s inhalačním sprejem a nevím už jakýma lékama přešlo asi tak stejně rychle jako bez. Takže klasika, čajíček, medíček, citrónek, nějaký ty bylinky, mírnit příznaky a vyčkat až to samo přejde. Osvědčily se mi pastilky s kajeputovým olejem, kašel to sice nezastaví ale mírní to dráždění a kašlání je snesitelnější. Mohlo by to zabírat i na tu bolest v krku a pak taky se tím huba zaměstná. Na rýmu mi funguje Nasic. Sice ta rýma trvá těch 14 dnů ale stačí si večer šňupnout a spinkám celou noc bez toho že bych se vzbudil s pocitem že mi hroch sedí na obličeji.
exBURN Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Koupil jsem zboží za 2000,- s poštou zdarma. Na celnici celník určil že pošta stála 4000,- sečetl to a vypočítal DPH doplatek 1200,- .
ggrand Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 exBURN : Platils nebo sis stěžoval a řeší se to?
exBURN Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 No ted sem se to dověděl, ale pochybuju že s tím půjde něco udělat. Hlavně mě zlobí že to zase veme kýbl času, telefonováni a zařizování.
Honza.manta Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Ja mam rymu nonstop. Spis me sere ta bolest v krku a kasel. já zas mám dobře natrénovanej kašel. Když mi to začne tak se toho chrchlání nezbavím několik týdnů. Veškeré běžné léky nic moc, ani u odborníka žádná sláva. Vlastně to i s inhalačním sprejem a nevím už jakýma lékama přešlo asi tak stejně rychle jako bez. Takže klasika, čajíček, medíček, citrónek, nějaký ty bylinky, mírnit příznaky a vyčkat až to samo přejde. Osvědčily se mi pastilky s kajeputovým olejem, kašel to sice nezastaví ale mírní to dráždění a kašlání je snesitelnější. Mohlo by to zabírat i na tu bolest v krku a pak taky se tím huba zaměstná. Na rýmu mi funguje Nasic. Sice ta rýma trvá těch 14 dnů ale stačí si večer šňupnout a spinkám celou noc bez toho že bych se vzbudil s pocitem že mi hroch sedí na obličeji.Na rýmu mi doporučil doktor, co mi operoval nosní přepážku v UVN Pinosol kapky(je to olej s eukalyptem) a funguje to skvěle. Na kašel si beru ACC a taky mi pomáhá. Vím o čem mluvím, býval jsem opravdu těžký astmatik, ale měl jsem děsnou kliku a okolo osmnáctého roku mně kompletně astma opustilo.
sibirnaya Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 No ted sem se to dověděl, ale pochybuju že s tím půjde něco udělat. Hlavně mě zlobí že to zase veme kýbl času, telefonováni a zařizování.doloz kolik kams platit a ze shipping je free a melo by to bejt v cajku..
Dee Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 (upraveno) Před měsícem jsem si v UK objednal Seika, těšil jsem se, a hodinky pořád nikde. Tři týdny zpátky byly na cestě přes Německo a teď se po nich slehla zem Upraveno 19. dubna 2013 uživatelem Dee
utrejch Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Na rýmu mi doporučil doktor, co mi operoval nosní přepážku v UVN Pinosol kapky(je to olej s eukalyptem) a funguje to skvěle. Na kašel si beru ACC a taky mi pomáhá. Vím o čem mluvím, býval jsem opravdu těžký astmatik, ale měl jsem děsnou kliku a okolo osmnáctého roku mně kompletně astma opustilo.To zni dobre, dekuji za radu!
exBURN Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 doloz kolik kams platit a ze shipping je free a melo by to bejt v cajku..To už jsem dokládal i s výpisem z účtu. V pondělí tam zavolám a uvidíme no
kdojinej Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 Naši dementní sousedi z baráku. Nechápu co je za problém zvednout prdel a odnést plasty a sklo 50 metrů z baráku k popelnicím, takže v normální popelnici zbude místo na běžnej odpad. Taky nerozumím tomu, co některý lidi vede k tomu nezavírat víka těch popelnic....smrad nepředstavitelnej díky tomu, umocněnej dalším skvělým kouskem v podobě zvotvírání všech dveří na balkóny, takže je teď celej barák zevnitř zesranej od holubích hoven.
PetrM Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 Tak jsme byli dneska s klukem měnit letní pneu. Zjištění v pneuservise - ještě tak dva měsíce a pak nové gumy na OBĚ auta. 30klacků v hajzlu. No to přece nase.e !!!
Doporučené příspěvky