Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ze jsem se domlouval na výměně hodinek za jiné hodinky, do domluveneho termínu jsem odepsal, ze mám zájem a ať pošle telefon, ze dohodneme čas a místo, a on mi pak napíše, ze výměna už nee, ze jen prodej :-(.

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

Před chvílí jeden mamlas typu "jsem v průseru, koukejte mě pomoct, ale rychle bo mám ještě pochůzky ve městě". Do průseru se dostal vlastní blbostí a ještě byl drzej že jsem nevěřil vlatním očím a uším -  tradá a nazdar.

Odesláno

Štvou mě prasata, co s klidem dokážou objet a předjet auto, co pouští chodce, sousedním pruhem.Nemyslící blbečkové, co jim dojde, že udělali chybu, až když teče krev. Zasloužili by vytáhnout zpoza volantu a zlynčovat.

Odesláno

Ja mam rymu nonstop. Spis me s..e ta bolest v krku a kasel.

já zas mám dobře natrénovanej kašel. Když mi to začne tak se toho chrchlání nezbavím několik týdnů. Veškeré běžné léky nic moc, ani u odborníka žádná sláva. Vlastně to i s inhalačním sprejem a nevím už jakýma lékama přešlo asi tak stejně rychle jako bez. Takže klasika, čajíček, medíček, citrónek, nějaký ty bylinky, mírnit příznaky a vyčkat až to samo přejde. Osvědčily se mi pastilky s kajeputovým olejem, kašel to sice nezastaví ale mírní to dráždění a kašlání je snesitelnější. Mohlo by to zabírat i na tu bolest v krku a pak taky se tím huba zaměstná. Na rýmu mi funguje Nasic. Sice ta rýma trvá těch 14 dnů ale stačí si večer šňupnout a spinkám celou noc bez toho že bych se vzbudil s pocitem že mi hroch sedí na obličeji.

Odesláno

Koupil jsem zboží za 2000,- s poštou zdarma. Na celnici celník určil že pošta stála 4000,- sečetl to a vypočítal DPH doplatek 1200,- .

Odesláno

No ted sem se to dověděl, ale pochybuju že s tím půjde něco udělat. Hlavně mě zlobí že to zase veme kýbl času, telefonováni a zařizování.

Odesláno

Ja mam rymu nonstop. Spis me sere ta bolest v krku a kasel.

já zas mám dobře natrénovanej kašel. Když mi to začne tak se toho chrchlání nezbavím několik týdnů. Veškeré běžné léky nic moc, ani u odborníka žádná sláva. Vlastně to i s inhalačním sprejem a nevím už jakýma lékama přešlo asi tak stejně rychle jako bez. Takže klasika, čajíček, medíček, citrónek, nějaký ty bylinky, mírnit příznaky a vyčkat až to samo přejde. Osvědčily se mi pastilky s kajeputovým olejem, kašel to sice nezastaví ale mírní to dráždění a kašlání je snesitelnější. Mohlo by to zabírat i na tu bolest v krku a pak taky se tím huba zaměstná. Na rýmu mi funguje Nasic. Sice ta rýma trvá těch 14 dnů ale stačí si večer šňupnout a spinkám celou noc bez toho že bych se vzbudil s pocitem že mi hroch sedí na obličeji.

Na rýmu mi doporučil doktor, co mi operoval nosní přepážku v UVN Pinosol kapky(je to olej s eukalyptem) a funguje to skvěle. Na kašel si beru ACC a taky mi pomáhá. Vím o čem mluvím, býval jsem opravdu těžký astmatik, ale měl jsem děsnou kliku a okolo osmnáctého roku mně kompletně astma opustilo.

Odesláno

No ted sem se to dověděl, ale pochybuju že s tím půjde něco udělat. Hlavně mě zlobí že to zase veme kýbl času, telefonováni a zařizování.

doloz kolik kams platit a ze shipping je free a melo by to bejt v cajku..

Odesláno (upraveno)

Před měsícem jsem si v UK objednal Seika, těšil jsem se, a hodinky pořád nikde. Tři týdny zpátky byly na cestě přes Německo a teď se po nich slehla zem :(

Upraveno uživatelem Dee
Odesláno

Na rýmu mi doporučil doktor, co mi operoval nosní přepážku v UVN Pinosol kapky(je to olej s eukalyptem) a funguje to skvěle. Na kašel si beru ACC a taky mi pomáhá. Vím o čem mluvím, býval jsem opravdu těžký astmatik, ale měl jsem děsnou kliku a okolo osmnáctého roku mně kompletně astma opustilo.

To zni dobre, dekuji za radu!

Odesláno

doloz kolik kams platit a ze shipping je free a melo by to bejt v cajku..

To už jsem dokládal i s výpisem z účtu. V pondělí tam zavolám a uvidíme no

Odesláno

Naši dementní sousedi z baráku. Nechápu co je za problém zvednout prdel a odnést plasty a sklo 50 metrů z baráku k popelnicím, takže v normální popelnici zbude místo na běžnej odpad. Taky nerozumím tomu, co některý lidi vede k tomu nezavírat víka těch popelnic....smrad nepředstavitelnej díky tomu, umocněnej dalším skvělým kouskem v podobě zvotvírání všech dveří na balkóny, takže je teď celej barák zevnitř zesranej od holubích hoven.

Odesláno

Tak jsme byli dneska s klukem měnit letní pneu. Zjištění v pneuservise - ještě tak dva měsíce a pak nové gumy na OBĚ auta. 30klacků v hajzlu. No to přece nase.e !!! :furious:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...